Mini Shoplog | Summer Fair 2016

Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

In het artikel van gisteren vertelde ik jullie over mijn uitstapje naar de Summer Fair in Ommen. Ook liet ik al doorschemeren dat ik niet met lege handen thuis gekomen ben. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten zien!

Card Holder Brocanterie

Tijdens de Summer Fair kon je veel kraampjes bezoeken met woon- en lifestyle accessoires. Dit snoepje kwam ik daar ook tegen. Nog geen week geleden heb ik visitekaartjes laten maken voor mijn blog. Altijd handig om op zak te hebben, zodat je ze kunt uitdelen. Maar waar laat je de rest? In een doosje in een la, opgeborgen? Of in een mooie kaarthouder? Dat laatste klinkt toch veel leuker! En het staat ook nog eens erg leuk.

Blue Sky Gel Polish Color 2 Blue Sky Gel Polish Color 1

Op de Summer Fair was ook Momenti Beauty & Nails aanwezig. Wat een pracht en praal, en zoveel kleurtjes om uit te kiezen. Ik heb er wel uren gestaan, iene miene mutte, tja zo deden we dat vroeger toch ook als we moesten kiezen. Ik heb 2 kleurtjes gekozen die jullie binnenkort in een review kunnen verwachten.

Happy Quotes Happy Quotes 3 Happy Quotes 1 Happy Quotes 2

Ik ben dol op quotes, helemaal als ze vrolijk zijn, of echt wat te zeggen hebben. Ik ben naar huis gegaan met 3 quotes:

♥ This is my happy place.

♥ Enjoy the simple things in life.

♥ Trek iets positiefs aan, dat past altijd.

Er waren nog veel meer qoutes, en er zaten heel veel leuke tussen. Eentje die ik hier nog wel met jullie wil delen, maar niet gekocht heb:

Liefde is de moeilijkste puzzel die er is, en bestaat toch maar uit 2 stukjes. ♥♥

Fringe Tasje Pastel Blauw grijs Fringe Tasje Pastel Blauw grijs1

Bij de kraam van Apiti Apatti kwam ik dit super leuke fringe tasje tegen. Apiti Apatti is een gezellige boutique in een “shabby chic” jasje. Al een hele tijd was ik op zoek naar zo’n soort tasje, maar de prijs hield me tegen of de kleur was niet goed. En vandaag heb ik mijn fringe tasje gevonden. Een blauw grijzige kleur, klein van formaat en dus makkelijk om mee te nemen.

Dat waren de aanwinsten die ik met jullie wilde delen, een aantal gekregen een aantal gekocht. Maar ik ben er blij mee.

Afsluiting naam Modern

Wat vinden jullie ervan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

  Mooi hoor. Heel mooi tasje.

 2. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

  Wat heb je leuke nieuwe dingetjes zeg, ook helemaal mijn stijl 🙂

 3. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

  Wat leuk dat je bent gegaan. Ik kreeg een uitnodiging maar ben helaas niet geweest.

 4. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

  Wat een mooie quote over de liefde! Die cardhouder is beeldschoon.

 5. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

  Wat leuk allemaal, mooie dingetjes heb je gekocht
  En leuk om jou blog te lezen ,altijd weer een verrassing
  En erg leuk

 6. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

  Wat een heerlijke shoplog! Goed geslaagd dus!

 7. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | Summer Fair 2016

  Wat een leuke dingetjes heb je gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *