Mini Shoplog | New Yorker en Multi Center

Tatiana's Blog | Mini Shoplog | New Yorker en Multi Center

In “Weekly Me #3” konden jullie al zitten dat ik weer en bezoekje had gebracht aan Duitsland. Naast shoppen hebben we die dag vooral op het terras genoten van hapjes en drankjes. Toch heb ik een kleine shoplog voor jullie.

Mini Shoplog 1De shoplog is niet heel groot, want zoveel spulletjes heb ik niet gekocht. Maar toch vind ik het leuk om in een mini shoplog mijn aankoopjes met jullie te delen. De spulletjes die ik gekocht heb en laat zien in deze shoplog zijn allemaal bedoeld voor mijn vakantie. Ik had bijna alles al, maar miste toch nog wat kleine dingen.

Spiegel

Ik had nog helemaal geen handig spiegeltje om mee te nemen op vakantie. Deze kan je makkelijk neerzetten of ophangen. Je kan er goed in kijken en toch is het compact om mee te nemen. Het scheelt dat ik in de zomer weinig make-up draag omdat ik dan mooi getint ben. Maar het is altijd goed om bij de hand te hebben.

Elkos After Sun

Natuurlijk bescherm ik mij goed tijdens het zonnen. Maar na het zonnen als ik lekker gedoucht heb wil ik me graag insmeren, hiervoor is een after sun zeker geen overbodige luxe.

Signal Tandpasta

Meestal koop ik in Duitsland mijn tandpasta, het assortiment is er erg groot en de prijzen zijn ook erg goed. Dit keer kocht ik 2 verschillende smaken van het merk Signal.

Garnier reinigingswater

Deze reinigingswater van Garnier kocht ik om mijn gezicht mee te reinigen, ookal draag ik nu minder make-up ik reinig mijn gezicht altijd. Iedere ochtend en iedere avond. Dit is een handig klein formaat van 125 ml, gemaakt voor mee te nemen op reis.

Long hemd en Legging

Kleding heb ik natuurlijk nooit genoeg, dit is gewoon iets wat ik niet goed kan weerstaan. Als ik iets moois zie, dan wil ik het hebben. Als mijn budget het toelaat natuurlijk. Op de foto hierboven zien jullie een simpele zwarte legging tot op de kuit, met knoopversiering. Sommigen van jullie zullen denken dat een legging ‘Not Done’ is, maar ik vind het gewoon makkelijk en lekker zitten. Ik kocht het nu als setje met een lang hemd, op die manier vind ik het goed dragen en best fashionable.

Denim Jump Suit

Waar ik deze zomer dol op ben zijn de jump suits. En deze zomer mogen ze best kort zijn. Ik ben namelijk behoorlijk afgevallen en zit lekker in mijn vel. Dat is een tijd lang niet zo geweest. Nu voel ik me weer happy met mezelf en mijn lichaam en dus is deze denim short jumpsuit welkom in mijn garderobe.

Coral Jump Suit

Dit snoepje kon ik echt niet laten hangen. Een koraal kleurige jumpsuit, ook kort model. Deze is zo leuk omdat aan de achterkant de rug zo mooi geaccentueerd is. De rug loopt in een mooie v-hals, laag uitgesneden met mooi kant.

Afsluiting naam Modern

Wat is jullie hot item voor deze zomer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Mini Shoplog | New Yorker en Multi Center

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | New Yorker en Multi Center

  Leuke items heb je gekocht, vooral de fashion items vind ik leuk 🙂

 2. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | New Yorker en Multi Center

  Wat een leuke jumpsuits!! Die zullen je fantastisch staan!

 3. Tatiana's Blog | Mini Shoplog | New Yorker en Multi Center

  Wat een leuke items heb je gekocht, vooral de koraal kleurige jumpsuit vind ik echt geweldig 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *