Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Full Red

De  Lip Millionaire Liquid Lipstick van Miss Sporty is een vloeibare lipstick met een intense kleur, die ik vandaag voor jullie review. Een tijdje geleden heb ik o.a. dit leuke product mogen ontvangen van Mariëlle met een winactie op haar blog Gek op make-up. De kleur die ik voor jullie review is de Full Red (400) .

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Full Red

Miss Sporty over … …

De Lip Millionaire Liquid Lipstick geeft het effect van een lipstick, maar breng je aan als een gloss. De lipstick heeft rijke, intense kleuren. Aldus Miss Sporty. Wat is mijn ervaring …

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Full Red

Vermomd in een lipgloss tube, maar met het effect van een lipstick. Ze dekken als lipsticks, maar wel met een mooie. Het is geen volwaardige rood, al lijkt het in de tube wel echt rood. Op de lippen pakt het toch iets anders uit (door verkeerd lichtinval komt de kleur niet helemaal tot zijn recht). Het brengt makkelijk aan en dekt goed. De pigmentatie is top. Voelt goed aan en blijft redelijk lang zitten.Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick Full Red

Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipstick is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen voor  € 3,99

Afsluiting BLOG

Wat vind jij van deze lipstick vermomd als lipgloss? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

Tatiana's Blog | Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

  Oh wauw ik vind hem erg mooi bij je staan!

 2. Tatiana's Blog | Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

  Ik vind de kleuren erg gaaf en lekker knallend, leuk!

 3. Tatiana's Blog | Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

  Vind hem er erg mooi uitzien!!

 4. Tatiana's Blog | Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

  Staat je erg goed, zelf ben ik niet zo van de lipgloss, maar dit is wel een erg leuk kleurtje en een leuk artikel. Dekkend lipgloss vind je niet vaak dus dit is wel een blijvertje lijkt mij 🙂

 5. Tatiana's Blog | Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

  wat een heerlijke kleur…..erg zomers!

 6. Tatiana's Blog | Miss Sporty | Lip Millionaire Liquid Lipstick

  Ik vind hem er mooi uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *