Mode aan de muur: de mooiste posters voor fashion liefhebbers

by Tatiana

Een interieur dat weerspiegelt wie je bent, helpt je om je thuis te voelen in je eigen huis. Wanneer je een groot liefhebber van mode bent, is het dan ook leuk om die liefde in je woning terug te laten komen. Dit kan bijvoorbeeld door je favoriete kledingstukken goed zichtbaar aan een rekje te hangen, je schoenen uit te stallen in een open kast of je favoriete modeboeken op de salontafel te leggen. Maar je kunt ook de muren gemakkelijk van een modesausje voorzien. Hieronder een paar voorbeelden van hippe posters die een ode aan fashion brengen.

 

Monochroom en vrouwelijk

Bron: Juniqe

Ben je op zoek naar een subtiele, ietwat minimalistische modeposter? Bekijk dan eens de ‘Monotype’-posters van de Oekraïense ontwerpster Andriana Chunis. De negen illustraties in deze serie laten allemaal (een deel van) een vrouwen figuur zien, waarbij de nadruk gelegd wordt op de kleding die deze vrouw aan heeft. De basis van de posters is wit en de afbeelding is gemaakt met enkel zwart en grijstinten. Wat de posters onderscheidt van veel andere posters in deze kleurencombinatie, is de vlekkerige tekenstijl; het lijkt alsof de figuren met houtskool zijn getekend. De Monotype-serie is verkrijgbaar via junique.nl.


Iconische klokjes 

Bron: ArtOfHorology

Dat een horloge – behalve als praktisch hulpmiddel voor het bijhouden van de tijd – kan dienen als modeaccessoire, weten we allemaal. Maar sommige horlogemodellen zijn nog meer dan dat: ze hebben een iconische status verworven. Via Art of Horology kun je deze iconische klokjes op een poster laten drukken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Rolex Sky Dweller, het horloge dat je op deze pagina ziet, maar ook voor modellen van o.a. Seiko en Omega. Ook de posters van Art of Horology zijn vrij minimalistisch vormgegeven, met zwart en wit als basiskleuren


Een vleugje glamour

Bron: Etsy Lovely Posters

Houd je wel van een beetje glamour in huis? In deze Etsy-shop kun je mode- en beautyposters kopen met afbeeldingen van folie. Je hebt de keuze uit folie in verschillende kleuren: goud (glanzend of mat), roségoud, zilver en koper. De achtergrond is wit of zwart. Qua afbeeldingen heeft de webshop voor iedere modeliefhebber wat wils: van vrouwengezichten en silhouetten tot quotes en make-up spulletjes. Je kunt de posters in diverse formaten bestellen en ze zijn daardoor ook heel geschikt voor het maken van leuke collages.


Voel jij je thuis in je eigen huis?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

12 comments

Isa 10 oktober 2018 - 09:38

Ooooh die met die pijl en zoveel mijl vind ik wel heel leuk. Zou je kunnen kiezen welke plek je daarop laat zetten?

Reply
Dorien 10 oktober 2018 - 10:27

De Etsy shop waar die laatste poster vandaan komt is absoluut de moeite om eens te checken. Leuke post!

Reply
Lindsey Beljaars 10 oktober 2018 - 11:05

Ah herkenbare items. Altijd leuk inderdaad, dit soort items op de muur!

Reply
Linda 10 oktober 2018 - 11:59

Ik vind de bovenste poster erg mooi. Soms wens ik echt dat ik zo goed kon tekenen, het lijkt mij zo heerlijk om zelf zo creatief bezig te kunnen zijn!

Reply
Ellie 10 oktober 2018 - 12:55

Ik vind de eeste poster met de vinger afdrukken erg mooi. Het zou helemaal leuk zijn als deze te personaliseren is met namen of een datum ofzo.

Reply
Thomas 10 oktober 2018 - 13:16

Ik kan nog wel wat aankleding op de neiuwe zolder gebruiken, dus ga eens even kijken!

Reply
alexa 10 oktober 2018 - 13:38

Ik vind het altijd heel leuk staan, maar deco is niet zo mijn ding. Haha! Althans wel mijn ding, maar het wordt snel druk! Ik vind dat horloge wel echt vet

Reply
Manuela 10 oktober 2018 - 13:41

Posters zijn leuk! Ik houd helemaal van posters met quotes er op.

Reply
Rachel 10 oktober 2018 - 22:34

oh wat leuk ik hou echt van die quote posters!

Reply
Dhini 10 oktober 2018 - 23:00

Superleuk posters. De onderste en de bovenste vind ik erg leuk met de naam en datum ofzo. Leuk idee voor als gaat trouwen

Reply
Tiny 11 oktober 2018 - 19:55

Erg leuk ,mooie foto’s

Reply
Juliette - Strongbody.nl 12 oktober 2018 - 00:31

Wel cool die horloges! En een beetje glamour aan de muur kan nooit kwaad!

Reply