Tatiana's Blog | Mode voor mannen

Eindelijk heb ik hem zover! Mijn man als model vóór de camera. Want vandaag draait alles om mode accessoires voor de man. Hij klaagt namelijk altijd dat mijn kast vol hangt met accessoires en dat van hem is op 1 hand te tellen. En ik geef toe, voor mannen is er niet zoveel keus. Wij vrouwen hebben een breed scala aan mogelijkheden tot onze beschikking, maar voor mannen is die keuze beperkt.

Tatiana's Blog | Mode voor mannen

DE SJAAL

Zoals ik al zei, de keuze voor mannen is beperkt. En dan blijft er eigenlijk weinig over dan de sjaal. Enkel een lapje stof in uni kleur of dessin is dé accessoire voor de man. De sjaal is functioneel en een sjaal geeft vrijwel iedere outfit net dat beetje extra. Wij vrouwen hebben er waarschijnlijk een dozijn aan de kapstok hangen of in de kast liggen, en de sjaal is voor ons een heel normaal item.

Toch kan een sjaal een bepaalde stijl een hele andere richting opdraaien. Zo kan je een normale streetstyle een nonchalante touch geven. Je kunt een sjaal op veel manieren dragen, en elke manier heeft weer zijn eigen flair. Zo kun je een sjaal ook prima dragen bij een colbert en nog stoere stijl laten zien, of bij een pak een formele kant van jezelf laten zien.

Hieronder draagt mijn man de colsjaal. Daarmee kun je niet zoveel variëren, want daar leg je niet zo makkelijk een knoop in, of wikkel je een aantal keren om je hals. Het houd je wel lekker warm, en ik vind het erg mooi staan.  Vaak wordt er bij mannen vaak gesproken over gay zodra men een sjaal draagt, of ze vinden dit ’to much’ en dragen het liever niet. Maar ik zeg doen! Het staat geweldig.

Tatiana's Blog | Mode voor mannen Tatiana's Blog | Mode voor mannen

Shop deze Grey Melee sjaal hier voor € 19,99 en kijk voor nog meer leuks op de site.

Tatiana's Blog | Mode voor mannen
KOOP HIER: Sjaal € 19,99

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | Mode voor mannen

Wat vind jij van deze accessoire voor de man? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Mode voor mannen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

26 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Staat hem goed! Hij staat erbij alsof hij al jaren poseert haha. Leuk hoor!

 2. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Ik vind zo’n sjaal niet mooi tenzij het buiten sneeuwt. Maar smaken verschillen gelukkig : )

 3. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Staat ‘m goed! Ik hoef hier thuis niet mee aan te komen, want mijn man houdt hier niet van haha.

 4. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Wat leuk! Mijn vriend draagt vooral in de winter graag een sjaal zodat ie lekker warm blijft 😉

 5. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Wat leuk zeg! Mijn vriend draagt ook wel eens een sjaal. Ik houd er wel van!

 6. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Mannen zouden ook gewoon eens wat meer moeten durven. In plaats van meteen een stempel te drukken. En wat zouden ze ervan denken. Ik vind het leuk.

 7. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Wat doet hij dit leuk zeg! Wat een vrolijke vogel en die shawl staat hem super leuk!

 8. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Leuk die sjaal, staat hem ook goed. Ik heb er ook 1 voor mijn zoontje. Die is er ook dol op

 9. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  IK vind het heel erg goed bij hem staan en zie er steeds vaker mannen mee.

 10. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Wat lief dat hij als model wilde fungeren! Mijn vriend is heeeeeeeeeeeeel erg kritisch als het om sjaals gaat. Dus ik kan hem dat beter zelf uit laten zoeken. Zoiets als: te lelijk… te dikke stof… print is lelijk… het zit te strak enz enz. Ik heb afgeleerd om kleding voor hem te kopen haha

 11. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Heel leuk om je man te ziet poseren ik vind de foto’s erg mooi ,en die sjaal staat hem erg goed

 12. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Staat hem goed! Leuke accessoire inderdaad.

 13. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Mijn vriend heeft niks met sjaals.. Jammer want het ziet er wel leuk uit!

 14. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Wat een leuke foto’s! Tof dat je man model wilde staan? De sjaal staat hem goed!

 15. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Ik ben helemaal fan van de outfit, ik vind het ook echt super om mijn vriend te stylen!

 16. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Staat goed! Heel erg tof voor mannen 🙂

 17. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Mooie sjaal! M’n vriend is helaas niet zo’n fan van sjaals, vind ik wel weer jammer haha.

 18. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Ik vind je man echt schattig op een positieve manier uiteraard! Super leuk dat je hem zover hebt gekregen. De meeste mannen moeten er niets van weten, van foto’s (net zoals die van mij). Ik vind het knap dat ie zo’n sjaal ook durft te dragen! De meeste vinden het toch weer ‘homo’ achtig. Maar doe waar je jezelf prettig bij voelt!

 19. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Goed model heb je ;-0 Staat echt goed, helaas hoef ik mijn vriend dat niet te vragen, laat staan geven.

 20. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Zeker weten een hele leuke outfit. De sjaal maakt het ook wel af. Alleen denk ik niet dat ik mijn vriend zo ver zou krijgen.. Ook een toffe wand zeg!

 21. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Mijn man draagt ook vaak een sjaal, vind hij lekker zitten Maar die broek vind ik echt weer heel gaaf!

 22. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Zozo, wat een stoere man heb jij zeg! Super leuk om hem ook eens te zien. En nu je het zegt; inderdaad. Mijn ‘man’ (oké, vriend) heeft eigenlijk ook niet gek veel accessoires. Een sjaal en een muts, dan houdt het wel zo’n beetje op.

 23. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Ik vind de sjaal een geweldig mannen accessoire! Ik zien dus ook doen!

 24. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Super leuke foto’s. Staat hem goed. En ik hou der van, hahah maar ik ben zelf ook nog al verslaafd aan sjaals dus hahah. Mooie outfit hoor.

 25. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Er is helemaal niks mis met een goed geklede man die een sjaal om doet hoor. De foto’s zijn prachtig en de kleuren lekker zacht. Dat jij je man voor de camera hebt kunnen krijgen is al een prestatie op zich 🙂

 26. Tatiana's Blog | Mode voor mannen

  Een sjaal gaat natuurlijk gepaard met juist gekozen kleding, hetzij i.c.m een nette suit of zelfs casual wear. Het is zeker een anrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *