Mode voor mannen

by Tatiana

Eindelijk heb ik hem zover! Mijn man als model vóór de camera. Want vandaag draait alles om mode accessoires voor de man. Hij klaagt namelijk altijd dat mijn kast vol hangt met accessoires en dat van hem is op 1 hand te tellen. En ik geef toe, voor mannen is er niet zoveel keus. Wij vrouwen hebben een breed scala aan mogelijkheden tot onze beschikking, maar voor mannen is die keuze beperkt.

DE SJAAL

Zoals ik al zei, de keuze voor mannen is beperkt. En dan blijft er eigenlijk weinig over dan de sjaal. Enkel een lapje stof in uni kleur of dessin is dé accessoire voor de man. De sjaal is functioneel en een sjaal geeft vrijwel iedere outfit net dat beetje extra. Wij vrouwen hebben er waarschijnlijk een dozijn aan de kapstok hangen of in de kast liggen, en de sjaal is voor ons een heel normaal item.

Toch kan een sjaal een bepaalde stijl een hele andere richting opdraaien. Zo kan je een normale streetstyle een nonchalante touch geven. Je kunt een sjaal op veel manieren dragen, en elke manier heeft weer zijn eigen flair. Zo kun je een sjaal ook prima dragen bij een colbert en nog stoere stijl laten zien, of bij een pak een formele kant van jezelf laten zien.

Hieronder draagt mijn man de colsjaal. Daarmee kun je niet zoveel variëren, want daar leg je niet zo makkelijk een knoop in, of wikkel je een aantal keren om je hals. Het houd je wel lekker warm, en ik vind het erg mooi staan.  Vaak wordt er bij mannen vaak gesproken over gay zodra men een sjaal draagt, of ze vinden dit ‘to much’ en dragen het liever niet. Maar ik zeg doen! Het staat geweldig.

Shop deze Grey Melee sjaal hier voor € 19,99 en kijk voor nog meer leuks op de site.

KOOP HIER: Sjaal € 19,99

━━━━ ♡ ━━━━

Wat vind jij van deze accessoire voor de man? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

26 comments

Jolanda 20 september 2017 - 10:02

Staat hem goed! Hij staat erbij alsof hij al jaren poseert haha. Leuk hoor!

Reply
Nicole Orriëns 20 september 2017 - 11:04

Ik vind zo’n sjaal niet mooi tenzij het buiten sneeuwt. Maar smaken verschillen gelukkig : )

Reply
Mirjam 20 september 2017 - 11:23

Staat ‘m goed! Ik hoef hier thuis niet mee aan te komen, want mijn man houdt hier niet van haha.

Reply
Bianca 20 september 2017 - 11:25

Wat leuk! Mijn vriend draagt vooral in de winter graag een sjaal zodat ie lekker warm blijft 😉

Reply
Jamey 20 september 2017 - 11:26

Wat leuk zeg! Mijn vriend draagt ook wel eens een sjaal. Ik houd er wel van!

Reply
Bo 20 september 2017 - 11:30

Mannen zouden ook gewoon eens wat meer moeten durven. In plaats van meteen een stempel te drukken. En wat zouden ze ervan denken. Ik vind het leuk.

Reply
Cassandra 20 september 2017 - 11:42

Wat doet hij dit leuk zeg! Wat een vrolijke vogel en die shawl staat hem super leuk!

Reply
Madelon 20 september 2017 - 12:37

Leuk die sjaal, staat hem ook goed. Ik heb er ook 1 voor mijn zoontje. Die is er ook dol op

Reply
Manon 20 september 2017 - 16:09

IK vind het heel erg goed bij hem staan en zie er steeds vaker mannen mee.

Reply
Marla 20 september 2017 - 16:15

Wat lief dat hij als model wilde fungeren! Mijn vriend is heeeeeeeeeeeeel erg kritisch als het om sjaals gaat. Dus ik kan hem dat beter zelf uit laten zoeken. Zoiets als: te lelijk… te dikke stof… print is lelijk… het zit te strak enz enz. Ik heb afgeleerd om kleding voor hem te kopen haha

Reply
Tiny 20 september 2017 - 16:23

Heel leuk om je man te ziet poseren ik vind de foto’s erg mooi ,en die sjaal staat hem erg goed

Reply
Anna Gerrie 20 september 2017 - 18:14

Staat hem goed! Leuke accessoire inderdaad.

Reply
Janet 20 september 2017 - 18:59

Mijn vriend heeft niks met sjaals.. Jammer want het ziet er wel leuk uit!

Reply
Natascha 20 september 2017 - 22:03

Wat een leuke foto’s! Tof dat je man model wilde staan? De sjaal staat hem goed!

Reply
Silkeblogs 21 september 2017 - 11:37

Ik ben helemaal fan van de outfit, ik vind het ook echt super om mijn vriend te stylen!

Reply
Ellen 21 september 2017 - 12:08

Staat goed! Heel erg tof voor mannen 🙂

Reply
Danella 21 september 2017 - 23:43

Mooie sjaal! M’n vriend is helaas niet zo’n fan van sjaals, vind ik wel weer jammer haha.

Reply
Kimberley 22 september 2017 - 00:02

Ik vind je man echt schattig op een positieve manier uiteraard! Super leuk dat je hem zover hebt gekregen. De meeste mannen moeten er niets van weten, van foto’s (net zoals die van mij). Ik vind het knap dat ie zo’n sjaal ook durft te dragen! De meeste vinden het toch weer ‘homo’ achtig. Maar doe waar je jezelf prettig bij voelt!

Reply
Emmy 22 september 2017 - 09:09

Goed model heb je ;-0 Staat echt goed, helaas hoef ik mijn vriend dat niet te vragen, laat staan geven.

Reply
Rebecca 22 september 2017 - 10:12

Zeker weten een hele leuke outfit. De sjaal maakt het ook wel af. Alleen denk ik niet dat ik mijn vriend zo ver zou krijgen.. Ook een toffe wand zeg!

Reply
Judith 22 september 2017 - 15:25

Mijn man draagt ook vaak een sjaal, vind hij lekker zitten Maar die broek vind ik echt weer heel gaaf!

Reply
bychristiana 24 september 2017 - 10:11

Zozo, wat een stoere man heb jij zeg! Super leuk om hem ook eens te zien. En nu je het zegt; inderdaad. Mijn ‘man’ (oké, vriend) heeft eigenlijk ook niet gek veel accessoires. Een sjaal en een muts, dan houdt het wel zo’n beetje op.

Reply
Bouchra 24 september 2017 - 10:36

Ik vind de sjaal een geweldig mannen accessoire! Ik zien dus ook doen!

Reply
Lavinia 25 september 2017 - 14:51

Super leuke foto’s. Staat hem goed. En ik hou der van, hahah maar ik ben zelf ook nog al verslaafd aan sjaals dus hahah. Mooie outfit hoor.

Reply
evi 6 maart 2018 - 11:37

Er is helemaal niks mis met een goed geklede man die een sjaal om doet hoor. De foto’s zijn prachtig en de kleuren lekker zacht. Dat jij je man voor de camera hebt kunnen krijgen is al een prestatie op zich 🙂

Reply
evi van delft 21 maart 2018 - 00:53

Een sjaal gaat natuurlijk gepaard met juist gekozen kleding, hetzij i.c.m een nette suit of zelfs casual wear. Het is zeker een anrader.

Reply