Modebewust het schooljaar beginnen!

by Tatiana

Vorige week was het zover, ook in het Noorden zijn de scholen weer begonnen! En na zo’n lange vakantie was zo’n eerste dag best wel even wennen. Zowel voor moeder als dochter. Het nieuwe schooljaar begon modebewust met Jeans Centre. Kijk jij mee naar de outfit waarmee mijn dochtertje haar schooljaar is begonnen?

 

 

De scholen zijn weer begonnen! Zo’n eerste schooldag is best spannend … … voor moeders!

 

━━━━♥━━━━

Jeans Centre

WEER NAAR SCHOOL

Al vanaf de PSZ breng ik mijn dochter ’s ochtends naar school. Ik heb het er eigenlijk nooit moeilijk mee gehad. Nou ja, laat ik het anders zeggen, ik wel maar mijn dochter niet. De eerste dag dat ik haar moest achterlaten ging eigenlijk heel soepel, en daaraan merkte je gewoon dat ze het ook echt naar haar zin had. Het was de moeder, ik, die er zichtbaar meer moeite mee had.

Nu zijn we een aantal jaartjes verder, en gaat mijn dochter al weer naar groep 3. Bepaalde dingen veranderen dan wel, en daar heb ik haar in de vakantie alvast een beetje op voorbereid. Want in groep 3 wordt alles anders. Ook voor de ouders veranderd er wat. Ik ging vorig jaar nog elke dag met haar mee de klas in om afscheid te nemen. Nu ben ik beperkt tot schoolplein, waar ik haar een zoen geef. De klas is no limits voor mij. Je merkt op een bepaalde leeftijd dat kinderen toe zijn aan meer. En dat speelt hier ook een rol. Het spelen in de huishoek is voorbij en maakt ruimte voor lezen en schrijven. Een eigen schoolbankje met een etui en boekjes waaruit je elke dag een aantal opdrachten moet maken. Het spelen is voorbij en het leren is begonnen!

MODEBEWUST

Maar niet alleen daaraan merk je verschil, ik merk het ook aan mijn dochter zelf. Ze wil meer dingen zelf, ze kan meer dingen zelf. En ze wil niet meer dat ik alles doe, waaruit blijkt dat ze het prima zelf kan of in elk geval wil proberen. Er vormt een karakter een eigen willetje. Zo stond ik vorig jaar nog elke ochtend voor haar kledingkast, om een blik te werpen op haar outfit voor die dag. Nu staat zij zelf voor de kast en kiest ze liever zelf haar kleren uit. Niet altijd even smaakvol, maar wel een diva in de dop.

Voor ons betekend een nieuw schooljaar, een frisse start. En daarbij horen ook de looks. Als dochter van een mommy blogger krijg je het fashion en beauty gebeuren dagelijks mee, en als het meezit of tegen (maar net hoe je het bekijkt) heb je een mini me met net zoveel passie voor fashion. En dat geluk heb ik! Mijn dochter weet wat ze wil en dat zie je terug in haar garderobe kast. Het ontbreekt haar aan niets. Alleen is ze met de start van het nieuwe schooljaar ook direct toe aan een paar leuke setjes voor naar school. Het is net of ze voor mijn ogen groeit, want de broeken die ik een maand geleden voor haar kocht zijn haar nu al te klein. De zoektocht naar een nieuwe jeans is begonnen. En de tofste jeans vind je bij Jeans Centre, de jeans specialist.

Maar bij een jeans houdt het natuurlijk niet op, want op fashion gebied is er nog zoveel meer. Mijn dochter draagt ook graag een jurkje of een rok. En ook daarmee heb je -tig manieren om te combineren en een leuk outfitje samen te stellen. Samen met mijn dochtertje heb ik een aantal leuke setjes samengesteld die ook makkelijk anders te combineren zijn. Met wat leuke items die zij nog had liggen en wat nieuwe aankopen bij Jeans Centre, hebben wij de look voor haar eerste schooldag gevonden.

Sweater

Mijn dochter haar outfit bestaat uit een gestreepte sweater met een capuchon. De sweater heeft een tekst op de voorkant en bestaat voor 100% uit katoen. Daaronder draagt zij een zwart rokje met een grijze legging, en een paar heerlijke sneakers. Bij zo’n stoere outfit mag een biker jacket natuurlijk niet ontbreken.

Jeans Centre

Jeans Centre

Shop deze geweldig leuke sweater hier voor € 45,99 en kijk voor nog meer leuks op de site.

KOOP HIER: SWEATER GARCIA € 45,99

━━━━ ♡ ━━━━

Zijn jouw kids al modebewust? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

23 comments

Ana Rita 14 september 2017 - 10:31

Echt een modelletje hoor, de outfit staat haar goed!

Reply
Nicole Orriëns 14 september 2017 - 11:06

Leuke outfit! Tijdloos en neutraal. En hij lijkt me ook nog eens heel fijn zitten.

Reply
Marsha 14 september 2017 - 11:36

Staat haar echt heel leuk! En wat kan ze al goed poseren zeg hihi.

Reply
Renata 14 september 2017 - 15:11

Wat een super leuke combinatie met dat rokje en die legging 🙂

Reply
chucky1012 14 september 2017 - 15:47

Zo mooi en cute 😉

Reply
Laura Martens 14 september 2017 - 16:45

Heel leuk artikel! Mooie fotos en kleding!! Liefs, Laura

Reply
Chantal 14 september 2017 - 16:53

Wat een mooie outfit zeg! Je dochter is echt een modelletje hoor, zo leuk om te zien.

Reply
Tiny 14 september 2017 - 17:29

Wat een mooi outfit ,het staat haar super mooi ,wat een prinses
Waar blijft inderdaad de tijd ,die vliegt voorbij voor je er om denkt blogt zij met jou mee .of neemt van je het over
Je kunt zien dat het ook in haar zit ,zo moeder zo dochter ,bewaak de mooie jaren die ze je nog geeft als zeer jong meisje
Voor je er om denkt is ze een jonge zelfstandige dame ❤️?

Reply
Sandra 14 september 2017 - 17:52

Wat een superschattige outfit! Mijn moeder maakte vroeger bijna al mijn kleding zelf. Eigenlijk best heel erg leuk. 🙂

Reply
Lavinia 14 september 2017 - 22:27

Hahhaha pas maar op……straks mag je haar naar foto shoots rijden voor kinderkleding. Staat haar allemaal prachtig en ook complimenten voor de foto’s.

Reply
Lotte 14 september 2017 - 22:55

Leuke outfit! Hier waren de scholen 3 weken terug al begonnen helaas haha. Mini zit nu ook in groep 3 maar ik mag gewoon nog mee (gelukkig). Maar het is inderdaad een grote verandering.

Reply
kim 14 september 2017 - 23:28

Awhhhhhh wat een knappe dame!! Kijk haar eens poseren dan. Super leuk. En die outfit ook té leuk! Hier moet ik nog even wachten tot mijn meiden naar school gaan. Gelukkig wel denk ik haha. Hoewel ik het wel geweldig zou vinden om mijn meiden hun kleding klaar te leggen voor school.

Reply
Bouchra 15 september 2017 - 09:30

Wat een mooie meid! En een leuke outfit. Ik heb hier een dame van 2,5 jaar die elke dag bepaalt wat ze draagt. haha

Reply
MamaPlaneet 15 september 2017 - 09:32

Mijn jongste is nog te jong voor school maar ik vind deze outfit echt iets voor haar. Heel leuk!

Reply
MC Kleuver 15 september 2017 - 10:49

Een hele grote stap. Nu echt gaan beginnen met leren. Nog even en de letters vliegen je om de oren!

Reply
Bianca 15 september 2017 - 13:18

Wat leuk en mooi! Wij shoppen zelf ook altijd erg graag bij Jeans Centre x

Reply
Nathalie - Volgmama 15 september 2017 - 14:13

Leuke foto’s! De kleren staan haar echt super leuk!

Reply
serafina 15 september 2017 - 14:52

haha wat een schattige modelletje is ze haha! die kledijcombo staat haar geweldig!!

Reply
Ellen de Wit 15 september 2017 - 16:41

Wat een moppie! 🙂 Mooie kleren hoor, goed geshopt mama!

Reply
Ellen 15 september 2017 - 17:11

Heel toffe outfit! Een geboren model jouw dochter ?

Reply
esther 15 september 2017 - 20:52

Wat een schatje, staat haar heel stoer, leuk!

Reply
Emma 16 september 2017 - 09:13

Wat een toffe look!

Reply
Claudia 16 september 2017 - 09:18

Wat ziet ze er mooi uit en die look staat haar echt super leuk! Ik houd ook van kleding met streepjes! Ze is echt een geboren modelletje en weet precies hoe het moet. Dat heeft ze van haar mama.

Reply