Tatiana's Blog | Moederdag 2015

Ik heb een druk weekend achter de rug! Al voor het weekend begon was ik erg moe, moe van het shoppen bij Primark. Het weekend bestond uit feestjes, feestjes en feestjes. Het was niet alleen Moederdag, maar ook de verjaardag van mijn man. Vandaag vertel ik jullie een beetje kort hoe ik mijn Moederdag beleefd heb. Waarom? Ik hoor het sommigen van jullie zeggen. Ik zal jullie vertellen waarom! Toen ik mijn cadeautje had gekregen vroeg mijn prinsesje: ‘Komt dit ook op je blog’, dat kon ik haar niet weigeren.

IMG_1658

Voor mijn moeder en schoonmoeder had ik deze fotocollage gemaakt. Samen met mijn prinsesje lekker gek doen en lief, wat is nou leuker! Ik ben dol op foto’s.

’s Ochtends kwam Esmee lekker vroeg bij ons in bed kruipen, ze wilde graag haar verrassing geven. Ze had er zo haar best op gedaan en was zelf zo trots, dat ze niet kon wachten hoe haar mama zou reageren. Ik ben dol op haar mooie knutselwerkjes en koester ze en geef ze een mooi plekje in huis. Daar kan geen cadeau uit de winkel tegen op.

IMG_1677

Het cadeautje zat verpakt in deze mooie envelop, vol met mooie hartjes van paars en roze verf. Zien jullie hoe trots ze kijkt! Aan de envelop zat dit kaartje:

IMG_1679

Eindelijk mocht ik de envelop open maken. Daar zat een mooie vaas met bloemen in.

IMG_1678

Ik ben dol op bloemen en planten, maar deze bloemen zijn wel heel erg mooi! Daarnaast heb ik ook nog echte planten gekregen voor in de tuin, ook die zijn erg mooi!

Hebben jullie ook een fijne Moederdag gehad?

imageAfsluiting BLOG

Hoe zag jullie Moederdag eruit? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Moederdag 2015

Tatiana's Blog | Moederdag 2015

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Moederdag 2015

  Wat een leuke foto’s zijn dit! erg schattig.

 2. Tatiana's Blog | Moederdag 2015

  Wat een mooi en bijzonder kado heb je gekregen en je hebt gelijk daar kan niets tegenop.Leuk de foto’s van jullie beide.

 3. Tatiana's Blog | Moederdag 2015
  Lavinia Heyden

  Wat leuk zeg. En snoezig die foto’s van jullie samen. Wat heeft ze er weer wat moois van gemaakt voor haar moeder. Lief!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *