Momenti Beauty & Nails | Bluesky Gel Polish Color

Tatiana's Blog | Momenti Beauty & Nails | Bluesky Gel Polish Color

Op de Summer Fair 2016 was ook Momenti Beauty & Nails aanwezig. Ik als echte nagellak liefhebber kon deze stand natuurlijk niet zomaar voorbij lopen. Uiteindelijk heb ik mij behoorlijk weten in te houden tot slechts het kopen van 2 gellakjes van het merk BlueSky.

Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 2

Bluesky Gelpolish is een gelpolish van hoge kwaliteit, blijft lang zitten en heeft een ontzettend grootkleurenpalet waaronder verschillende texturen, glitters, glow in the dark en verkleurende kleuren. Met een groot assortiment en altijd de nieuwste kleuren, geïnspireerd door bijvoorbeeld de New York Fashion Week staat Bluesky Gelpolish altijd vooraan bij de nieuwste trends.

˜ Bluesky Gel Polish˜

Bluesky Gelpolish Cappucino

Een kleur die je veel terug ziet komen in mijn persoonlijke stash. Een nude tint met bruine ondertoon. Ik heb hier twee dunne laagjes aangebracht voor een mooie dekking.

€ 8,29 Klik hier om te bestellen.

Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 3 Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 5 Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 8 Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 9 Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 10

Bluesky Gelpolish LT133

Dit is een goudkleurige glitterlak met rode en gouden glitterflakes. Ik heb op de foto twee dunne laagjes aangebracht voor een mooie en egale dekking.

€ 8,29 Klik hier om te bestellen.

Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 4 Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 6 Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 7 Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 11 Momenti Beauty Bluesky Gel Polish 12

BlueSky is een mooi merk en ook best betaalbaar. De prijs en kwaliteitsverhoudingen van de BlueSky Gel Polish zijn wat mij betreft een match. Dit waren mijn eerste 2 lakjes van BlueSky Gel Polish Color, vooral het glitterlakje vind ik erg mooi.

Voor het volledige stappenplan hoe je de BlueSky Gel Polish moet aanbrengen, klik hier.

BlueSky Gel Polish Color is online verkrijgbaar bij Momenti Beauty & Nails: € 6,85 per stuk voor de reguliere kleuren, en € 8,29 á € 8,77 voor de overige en tevens het grootste gedeelte van de kleuren.

Afsluiting naam Modern

Gebruik jij wel eens gellak?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Momenti Beauty & Nails | Bluesky Gel Polish Color

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Momenti Beauty & Nails | Bluesky Gel Polish Color

  Er zit een mooie glans bij de glitters, heel mooi!
  Ik heb van verschillende merken gellakjes, maar eerlijk gezegd zie ik nooit het verschil tussen een gewone en een gellak. (maar dat kan aan mij liggen ;))

 2. Tatiana's Blog | Momenti Beauty & Nails | Bluesky Gel Polish Color

  Hele mooie kleurtjes!!

 3. Tatiana's Blog | Momenti Beauty & Nails | Bluesky Gel Polish Color

  Hele mooie combi van nude en glitter, echt tof!

 4. Tatiana's Blog | Momenti Beauty & Nails | Bluesky Gel Polish Color

  We hebben echt een beetje dezelfde smaak als het op nagellak tinten aan komt! Prachtige kleuren heb je gekozen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *