Tatiana's Blog | Monster DNA Headphone van GSMpunt

De afgelopen periode heb ik veel producten voor GSMpunt mogen reviewen. Ook al gaat mijn blog voornamelijk over beauty, het waren allemaal producten die wij als ‘hardwerkende’ bloggers goed kunnen gebruiken. Vandaag weer zo’n mooi product, namelijk de Monster DNA Headphone van GSMpunt. 

Monster DNA Headset 11

De Monster DNA On-Ear Headphone is onder andere geschikt voor Apple. De variant die ik heb heeft een vaste kabel, maar je hebt ze ook met verwijderbare kabel. De kwaliteit is bij beide hetzelfde, alleen met de verwijderbare kabel heb je iets meer vrijheid. Maar aangezien ik voor mijn telefoon oordopjes gebruik en de headphone dus ook vooral aansluit op mijn telefoon, en ik deze bijna altijd bij me draag is dat dus geen probleem. Ik ben erg benieuwd naar wat Monster beloofd over dit product, namelijk een geweldige muziekervaring waarmee je jouw favoriete muziek kunt horen alsof je er live bij bent. Dit dankzij technologieën zoals Pure Monster Sound en Advanced Sound Isolation. Ik ben benieuwd.

Monster DNA Headset 10

Bij het uitpakken van het product kreeg ik gelijk het gevoel dat dit wel een goede headset moest zijn. Kwaliteit voelt stevig aan, de scharnieren voor het opbergen zijn soepel en de kussentjes zijn heerlijk zacht. Maar waar het daadwerkelijk om gaat is natuurlijk de muziek. Hoe is het geluid van dit monster?

Bij sommige nummers gaat het om de sterke bas, waar het bij andere nummers juist weer om de kristal heldere hoge tonen gaat. Vaak is het zoeken naar een balans van deze 2, en dat is niet gemakkelijk. De Monster DNA Headphone is zo gestemd dat het beide biedt. Door de volle en emotionele sound krijg je het gevoel van een live ervaring.

Monster DNA Headset 9

Zoals ik al eerder vertelde gebruik ik vaak oordopjes voor mijn telefoon. Vaak wekt dit irritatie bij mij op, omdat de oordopjes nooit blijven zitten. Bij de minste beweging die ik maken, dansen de oordopjes uit mijn oren. De Monster DNA Headphone heeft verenzachte kussentjes die ontworpen is om lang naar je favoriete muziek te kunnen luisteren. Ook sluiten de kussentjes de oren goed af.

Monster DNA Headset 8

Wat ook nog een leuk extraatje is aan de Monster DNA Headphone, deze beschikt over MusicShare. Dat houdt in dat je jouw muziek via de Monster DNA kunt delen met je vrienden. Dit doe je door een extra headset aan de sluiten op de rechter oordop van de headphone. Dat is erg handig als je samen naar muziek wilt luisteren. Niet langer oordopjes delen, nog hygiënischer ook.

Monster DNA Headset 7

Soort en Prijs

De Monster DNA On-Ear Headphone, is bij GSMpunt in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar. De kleuren kun je hier bekijken. De headphone is verkrijgbaar van € 229,95 nu voor € 99,95.

Monster DNA Headset 4

De voor- en nadelen van de Monster DNA On-Ear Headphone op een rijtje:

VOORDELEN

 • Zachte kussentjes voor lang luisterplezier
 • Sluit geluid uit van buitenaf
 • MusicShare, zodat je muziek kan delen
 • Vol geluid
 • Makkelijk op te bergen

NADELEN

 • aansluiting met kabel

Meer nadelen kan ik niet opnoemen, en dat is alleen maar heel positief.

Monster DNA Headset 3

Mijn bevindingen

Ik luister graag naar muziek, maar heb een enorme hekel aan die oordopjes die continu uit je oren vallen. Met deze headphone heb je dat probleem gelukkig niet. Hij zit heerlijk zacht om de oren en is makkelijk te verstellen. Het geluid is echt wat ze beloven. Mooi vol en zuiver, en wat een bass. Ik heb het geluid vergeleken met een andere koptelefoon en ik merk een wereld van verschil. Bij de ene koptelefoon hoorde je de muziek en een beetje bass. Met de Monster DNA On-Ear Headphone speelde ik hetzelfde nummer nogmaals af en ik wist niet wat me overkwam, ik zat ineens helemaal in de muziek.

Monster DNA Headset ON

Afsluiting naam Modern

Heb jij ook zo'n hekel aan oordopjes die steeds uit je oren vallen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Monster DNA Headphone van GSMpunt

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Monster DNA Headphone van GSMpunt

  nou dat lijkt mij heel handig ,uit proberen dus

 2. Tatiana's Blog | Monster DNA Headphone van GSMpunt

  How do you choose the best choose the best product among the ones listed here?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *