Moonpop Veggiez

Vind jij het ook zo lekker om te snacken? Een avondje Netflix, onderuitgezakt op de bank gaat voor mij samen met een lekker snack. Maar na die tijd voel ik me altijd weer schuldig. Ken jij dat gevoel? Dan heb ik nu echt geweldig nieuws! Ontdek nu de popped veggie crisps van Moonpop. Geweldig lekker?✓check! Crunchy textuur? ✓check! Glutenvrij? ✓check! Vegan? ✓✓ dubbel check! Dus gezond en lekker kunnen hand in hand samen gaan. Moonpop Veggiez bewijst het tegendeel! De Veggiez zijn onweerstaanbaar luchtig en perfect als knapperig tussendoortje. Kijken jullie mee?

Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack

 

Gezond en lekker

Een keer per jaar, wanneer na de zomer de herfst valt, brengt de maan nieuwe getijden en stromen de golven naar de Scandinavische kusten. De bemanning van Moonpop zette koers op zoek naar de verborgen groene eilanden, bekend om hun ongelooflijke gezouten groenten die Moonpop zijn unieke en heerlijke smaak geven.

Moonpop Veggiez

Zoals ik al zei gaan gezond en lekker dus wel samen. Sinds kort is dit nieuwe product op de Nederlandse markt gebracht, in 2 overheerlijke smaken. De Moonpop Veggiez zijn:

 • Vegan
 • Glutenvrij
 • … en gewoon onweerstaanbaar lekker

Ik mocht de 2 smaakvarianten  Sea Salt en Sweet BBQ proberen. En dat laat ik me natuurlijk geen 2e keer zeggen. Want ik ben, hoe slecht het ook is, echt dol op chips. In alle smaken en varianten, het is mijn quilty pleasure. De Moonpop Veggiez knabbelen net zo lekker weg als gewone chips. En dat maakt het voor mij een stuk makkelijker. Want ik wil graag, als het om eten gaat wat op de gezonde tour. Maar chips helemaal uit mijn leven bannen is voor mij een No Go. Dus wil ik snacken dan ga ik lekker voor een zakje Moonpop Veggies.

Moonpop Veggiez Moonpop Veggiez

 

Sea Salt & Sweet BBQ 

Nieuw in het assortiment.   Vol trots presenteert Moonpop de 2 nieuwe knapperige tussendoortjes. Allereerst de smaak Sea Salt. Deze knapperige gepofte groentechips zijn besprenkeld met het fijnste zeezout. Ten tweede de unieke Sweet BBQ variant, groentechips maar dan met een zoet pittige barbecue- smaak. Ik heb ze beide mogen proeven, en allebei vind ik ze lekker van smaak. De Sea Salt is niet té zout, maar goed in balans en datzelfde proef je ook bij de Sweet BBQ variant. Zoet en pittig, allebei aanwezig, maar de balans tussen beide is perfect.

Moonpop Veggiez Moonpop Veggiez
Moonpop Veggiez Moonpop Veggiez

Doe mij ook zo’n zakje! 

Heb je ook zin in zo’n knapperig snack.  Mjammie, het klinkt goed he! Wil jij deze smaken ook proberen? De Moonpop Veggiez zijn inmiddels beschikbaar op de Nederlandse markt bij o.a.: deonlinedrogist.nlwinkelglutenvrij.nl en supspace.nl. Enjoy!!!

Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack

 

Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack

Snack jij gezond?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack

  lijkt mij wel lekker ,ik ga liever ook voor gezond
  ik ben nu aan komkommer ,wel lekker, maar dat word op den duur ook saai

 2. Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack

  Wouw dat klinkt heel erg lekker. Nu nog lekker proeven. Net als jij ben ik dol op chips, we zijn een eenheid hahah. Begon vroeger al toen we altijd op tijd op school aankwamen en in de kantine onze dag begonnen met een zakje chips uit het automaat. 😊

 3. Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack

  Hmm..ik kon deze nog niet. Lijkt me wel lekker! Zal het doorgeven aan mijn man die is van de snackafdeling haha

 4. Tatiana's Blog | Moonpop Veggiez de gezonde en lekkere snack

  Ziet er lekker uit! Kan ik het ook in de fysieke supermarkt verkrijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *