Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

Morgan Taylor Party At The Palace

Nailbeauties opgelet! Vandaag deel ik iets met jullie waar ik dol enthousiast over ben! Het is voor alle nailbeauties groot nieuws, en misschien heb je het al voorbij zien komen bij mijn collega-bloggers. Waarschijnlijk net zo blij, zo niet nog blijer, kan ik jullie vertellen dat de Nederlandse webshop van Morgan Taylor officieel is geopend.

Ik had de eer om een Morgan Taylor nagellak te mogen testen. Dat heb ik gedaan, en vandaag vertel ik jullie meer over Morgan Taylor en het lakje dat ik mocht ontvangen.

Morgan Taylor Party At The Palace 7

Morgan Taylor over … …

Elk flesje bevat hoogwaardige en selectief gekozen ingrediënten. Daarbij zorgt het speciaal ergonomisch ontworpen flesje met eenvoudig te openen dop voor optimaal gebruikersgemak.

Dé nagellaklijn die ontstaan is uit liefde en passie en vernoemd is naar dochters Morgan Haile en Taylor Daniel. 

Een bijzonder verhaal, een bijzonder merk, een fantastisch product! Beleef het zelf! Morgan Taylor Professional Nail Lacquer is verkrijgbaar bij de exclusievere nagelsalons.

SHEER TURQUOISE BLUE Morgan Taylor Professional Nail Lacquer is een exclusieve nagellaklijn speciaal ontwikkeld voor de professionals, Het is de meest trendy nagellak van dit moment, Geproduceerd in USA en uniek in applicatie, stijl en kwaliteit, Dankzij de hoge pigmentatie zijn de lakken zo exclusief dat ze alle kleur expressies overtreffen!

Morgan Taylor Party At The Palace 1

Ik ben blij dat ik mijn enthousiasme eindelijk met jullie mag delen. Morgan Taylor straalt klasse en elegantie uit. Bij de nagellak van Morgan Taylor heb je in een eerste oogopslag gelijk een goed gevoel. Vragen als ‘Dekt dit lakje goed?’ of  ‘Blijft de nagellak lang zitten zonder al te snel te chippen?’ blijven al gauw achterwege. Dit moet nog wel bewezen worden natuurlijk.

Morgan Taylor is zeker een merk waarmee ik mijn nagellak stash graag wil aanvullen. In de Nederlandse Morgan Taylor webshop kun je het complete assortiment van Morgan Taylor vinden. Natuurlijk heb ik ook een cyberwalk gemaakt door de webshop. En ik heb mijn ogen uitgekeken. De webshop is makkelijk ingedeeld en je kunt zo op een snelle manier een nagellak vinden die je zoekt. Hier vind je de nagellakken en kun je een selectie maken van de kleur en/of textuur die jij zoekt.

Morgan Taylor | Party At The Palace 

Morgan Taylor Party At The Palace 8

Party At The Palace is 1 van de 21 groen tinten uit de collectie van Morgan Taylor, en dit mooie turquoise blauwe kleurtje kreeg ik toegestuurd. Zoals Morgan Taylor zelf al omschrijft zit de nagellak in een ergonomisch ontworpen flesje. Dit merk je ook want het ligt echt lekker in de hand.

Op de onderkant van het potje kun je zien dat Morgan Taylor werkt met een nummer en een naam om elke nagellak van elkaar te onderschijden. Het lakje dat ik jullie hier laat zien heeft nummer 50167 en de mooie naam Party At The Palace.

Morgan Taylor Party At The Palace 6

In een close up neem ik jullie mee naar Party At The Palace. En je kunt gelijk zien dat dit lakje een dergelijke naam verdient. In het flesje zit een feestelijke inhoud. De turquoise blauwe tint gaat gepaard met een zacht gouden glitter.  Dit gepaard met zonlicht geeft een prachtige kleur met een gouden glans.

Morgan Taylor Party At The Palace 2

Wat bij een nagellak of een bepaald merk ook heel variërend kan zijn is het kwastje waarmee je lak aanbrengt. Ik vind het kwastje van Morgan Taylor goed van formaat. Niet te breed, maar ook zeker niet te dun. Het kwastje brengt in een enkele beweging de lak aan op het nagelbed en dit gebeurd egaal, zonder strepen.

Morgan Taylor Party At The Palace 4

De inhoud van dit lakje is 12 ml en de prijs voor dit lakje is € 12,95. Morgan Taylor behoort zeker tot de exclusieve nagellakken, niet alleen als je naar de prijs kijkt, maar ook naar de kwaliteit. Dit ligt zeker in verhouding met elkaar.

Morgan Taylor Party At The Palace Swatches 1

Het resultaat van de swatches vind ik erg mooi. Deze lak brengt dun aan, maar dekt je nagels wel met een enkele laag. Ik heb gekozen voor het aanbrengen van een 2e dunne laag, waardoor de mooie gouden glans net wat extra naar boven komt. Dit kun je goed zien op de foto rechtsonder. Deze foto is genomen vanuit een hoek waar de gouden glitters subtiel stralen.

Morgan Taylor Party At The Palace Collage

Ik ben zeer te spreken over dit lakje en het resultaat. De swatches zijn prachtig! Ik hoop dat ik met dit artikel heb kunnen laten zien en delen wat een prachtige lak dit is en wat een mooi merk Morgan Tayolor is.

Morgan Taylor heeft echt prachtige lakjes! Het specifieke lakje uit dit artikel shop je hier, voor alle andere lakjes kan je hier direct shoppen.

Afsluiting naam Modern

Kennen jullie Morgan Taylor al? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

19 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Ik ken het merk wel. Zelf nog nooit iets gekocht. Maar ja deze kleur is wel heeeeeeel erg gaaf!

  1. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

   Ik vind de kleur ook zo gaaf, en de licht gouden glans is aanwezig maar zo subtiel. xxx

 2. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Prachtige kleur, ik ga eens snel een kijkje nemen.

  1. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

   Kijken is kopen hoor, ik ken jou! En de kleuren zijn prachtig, mijn wishlist staat al klaar. xxx

 3. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Wat een kleurtje, als is mijn kleurtje supreme in green toch ook heeeeeeel mooi.

  1. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

   Ik vind jouw groene kleur heel mooi! De creme textuur vind ik van jouw lakje zo mooi. xxx

 4. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Mooi kleurtje! Ik heb ook een leuk kleurtje ontvangen

  1. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

   De kleur is ook echt iets voor mij! xxx

 5. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  tjeetje, alweer zo een geweldige lak van Morgan Taylor, ….en ook jij bent zo te spreken over de dekking..van die mooie lakken .daar word ik nu wel heel erg hebberig van….

  1. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

   Volgens mij is iedereen zo te spreken over Morgan Taylor, ik heb mijn wishlist ook al klaar staan hoor 😉

 6. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Ik vind het echt een hele mooie kleur

  1. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

   Ik ook, het was liefde op het eerste gezicht toen ik dit lakje zag. xxx

 7. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Wij zijn aangenaam verrast bij het lezen van dit artikel! Onze complimenten!
  Groeten,
  Team Morgan Taylor Nederland

  1. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

   Bedankt, voor het compliment en dat jullie de moeite hebben genomen om dit artikel te lezen! Ik vond het leuk om dit product voor jullie te mogen reviewen.

 8. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Mooi nagellakje, prachtige kleur !

 9. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Wauw, de kleur van het lakje is echt prachtig.

 10. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Mooi lakje, lekker zomers nog 🙂

 11. Tatiana's Blog | Morgan Taylor Party At The Palace

  Oewwww want een heerlijke kleur en de textuur ziet er super uit. Ben heel nieuwsgierig geworden naar het merk. Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *