MUS Creatief Bullet Journal

Voor jullie zie je mijn allereerste bullet journal. Ik dacht laat ik weer eens lekker creatief bezig zijn. Je leest en ziet veel over BuJo’s maar tot nu toe heb ik er persoonlijk nog nooit aandacht aan gegeven. Maar ik hou altijd wel alles bij op notities, of in een agenda. Juist omdat je alles in een BuJo zo goed bijhoudt, heb je ook een veel beter zicht op wat moet doen. Het is een agenda, dagboek en to do-lijst in één, en dat allemaal in één oogopslag. 

Tatiana's Blog | MUS & Creachick mijn eerste Bullet Journal en Stempelset + meer

MUS Bullet Journal

MUS Creatief Bullet Journal

MUS Creatief Bullet Journal

Bullet Journal? Voor mijn bullet journal ging ik online op zoek bij MUS Creatief. Mijn eerste indruk was goed, want ik zag zoveel mooie journals. Ik wist dat het nog lastig zou worden om een keuze te maken. Uiteindelijk heb ik gekozen voor Retrochic Roze, deze past het beste bij mij en mijn werkplek. Bij dit schrift kan ik met een mooie basis beginnen. Een leeg notitieboek met dotted papier. Die ik natuurlijk naar hartewens, en in eigen tempo kan personaliseren. Ik hoop dat ik er ontzettend veel tijd in kan steken zodat het echt een waanzinnige bullet journal wordt. Ik zit al vol ideeën met handletters, doodles, stickers, tekeningen en quotes. Op 240 pagina’s kan ik vast heel veel moois maken.

MUS Creatief Bullet Journal

MUS Creatief Bullet Journal

Starten met mijn Bullet Journal. Hoe ga ik dit aanpakken? Heel simpel, met een beetje hulp en heel veel fantasie. Mijn bullet journal is voorzien van een los instructieboekje om mij alvast op weg te helpen, en een paar handige leeslintjes om mijn favoriete pagina’s snel terug te kunnen vinden. Verder haal ik mijn ideeën van Pinterest, daar kun je echt ontzettend veel inspiratie opdoen. Gelukkig ben ik zelf ook erg creatief, dus gaandeweg zal ik er steeds bedrevener in worden en tover ik alles zo uit mijn pen. Ik heb ook nog een link gevonden waarin heel duidelijk word uitgelegd wat een bullet journal precies is en hoe je het gebruikt. 

MUS Creatief Bullet Journal

MUS Creatief Bullet Journal

Mijn eerste indruk. OMG wat een prachtige kaft. Veel pagina’s om mee te werken, dat is ook erg fijn. Mooi papier met puntjes, wat het tekenen makkelijker maakt. Je kunt van punt naar punt makkelijk rechte lijnen maken. Als het je eerste bullet journal is, zoals bij mij het geval, dan is zo’n instructieboekje ook heel erg fijn. Het is toch een soort handvat om aan vast te houden. Er staan allerlei handige tips in, wat voor planning je kunt maken, met een handig systeem, en wat je zoal nodig bent voor je bujo. Het leeslintje is ook een stukje gemak, en voor het oog ook erg leuk.


Prijs en verkrijgbaar bij: EUR 12,99 bij bol.com


Tatiana's Blog | MUS & Creachick mijn eerste Bullet Journal en Stempelset + meer

MUS Bullet Journal Stickers

MUS Creatief Bullet Journal Stickers

MUS Creatief Bullet Journal Stickers

Hulp bij het inrichten van mijn bullet journal. Ik wil natuurlijk geen saai bullet journal, soms kan je daar net even wat hulp bij gebruiken. Met de bullet journal stickers van MUS kan ik mijn bujo nog vrolijker maken. Het is een 120 pagina’s dik boek vol met stickers verdeeld in 16 verschillende ontwerpen die haarfijn aansluiten bij de bullet journals van MUS. Er zitten hele handige pagina’s bij met bijvoorbeeld de dagen van de week, of de maanden van het jaar, maar ook quotes en smilies en lintjes en banners. Hier word ik echt helemaal blij van.

MUS Creatief Bullet Journal Stickers

MUS Creatief Bullet Journal Stickers


Prijs en verkrijgbaar bij: EUR 12,99 bij bol.com


Tatiana's Blog | MUS & Creachick mijn eerste Bullet Journal en Stempelset + meerCreaChick Kleurboek

CreaChick Kleurboek

CreaChick Kleurboek

Tekeningen die wachten tot ik ze van kleur voorzie. Als ik eenmaal op een website zoals MUS Creatief rondkijk, raak ik niet uitgekeken. Toen ik het kleurboek zag van CreaChick met 30 unieke kleurplaten kwam de illustrator in mij naar boven. Toen ik de herkenbare stijl van CreaChick zag wilde ik direct mijn potloden, pennen, stiften en penselen op tafel gooien om te beginnen. Het boek heeft extra dik papier en elke plaat heeft een perforatielijn. Op deze manier kun je er ook nog voor kiezen om je kunstwerk in te lijsten wanneer je er klaar mee bent.

CreaChick Kleurboek

CreaChick Kleurboek


Prijs en verkrijgbaar bij: EUR 14,99 bij bol.com


Tatiana's Blog | MUS & Creachick mijn eerste Bullet Journal en Stempelset + meerCreaChick Stempelset 

CreaChick Stempelset

CreaChick Stempelset

Speciaal voor gebruik in je bullet journal. CreaChick is echt helemaal mijn stijl, ik wil alles wel hebben. Ik heb alvast deze collectie met unieke, handgetekende siliconen stempels. In het doosje zitten drie vellen met meer dan 100 transparante stempels, en ze zijn herbruikbaar! De zelfklevende stempels zijn eenvoudig in gebruik: je plaatst de stempel die je wilt gebruiken op het doorzichtige acrylblok, en brengt met een stempelkussentje verf of inkt aan op de lijnen en drukt hem op papier. Na gebruik zijn ze eenvoudig te reinigen (het liefst met babydoekjes)!

CreaChick Stempelset

CreaChick Stempelset


Prijs en verkrijgbaar bij: EUR 19,99 bij bol.com


Wil jij ook graag creatief bezig zijn. De producten die ik jullie vandaag heb laten zien zijn van MUS Creatief en Creachick. Ze hebben nog zo veel meer mooie producten. Kijk vooral even rond om alle mooie Bullet Journals, kleurboeken en nog meer te bekijken. Zeker de moeite waard.

Koop hier de producten uit dit artikel: 

Tatiana's Blog | MUS & Creachick mijn eerste Bullet Journal en Stempelset + meer

Heb jij een Bullet Journal?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | MUS & Creachick mijn eerste Bullet Journal en Stempelset + meer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *