My Birthday Wishlist

by Tatiana

Met nog iets meer dan een maandje af te vinken op de kalender, staat mijn verjaardag al weer voor de deur. En laat ik eens op een rijtje zetten wat er dit jaar allemaal op mijn wishlist staat. Want er is genoeg te bedenken wat ik nog graag zou willen!

 

dia1Zelf vind ik het altijd heel erg leuk om wishlistjes te maken, fashion of beauty het maakt niet uit. Maar hoe raar het ook is voor mijn verjaardag vergeet ik het vaak. Familie en vrienden vragen me uiteindelijk wat ik graag wil hebben, en dan weet ik het niet. Daarom ben ik er dit jaar eens wat vroeger bij. Kijken jullie gezellig mee naar mijn wishlist?!

Oh wist je trouwens dat er een app is om je wishlist bij te houden. Met deze app kun je een lijst bijhouden, delen en producten toevoegen van elke site. De app heet ‘WishMindr‘. Super handig!

photogrid_1479246041999

Mijn WishMindr staat klaar om gedeeld te worden. Erg makkelijk. Kende jij deze app al?

♥ BEAUTY ♥

Makeup Revolution

Een tijdje geleden zag ik ze onder andere verschijnen op de website van Beauty88, de Makeup Revolution Storage Sets. Hieronder laat ik je 2 zien die ik echt zó graag zou willen hebben.

Het is een prachtige opbergbox gevuld met allerlei verschillende makeup goodies! Mooi om op je kaptafel te zetten of in de badkamer. Het is ook heel leuk om cadeau te geven, en daarom staat het op mijn lijstje.

♥ Christmas Storage Chest 2016 || € 89,95

12 Lades Storage Chest inhoud:

 • 1x 9 piece brush set
 • 1x Ultimate Favourites
 • 1x duo sculpt
 • 1x HD Pro strobe
 • 1x Pro blend sponge
 • 1x trio lipstick Amplification ultra vamp
 • 1x Ultra Contour palette
 • 1x Peach lights highlighter
 • 1x Ultra face base primer
 • 1x Trio lipstick Amplification nude
 • 1x Brow kit
 • 1x Trio lipstick Amplification ultra Vamp

♥ 12 Days of Christmas Storage Chest || € 59,95

De inhoud van deze storage chest:

 • Eye primer
 • Aqua priming base
 • Strobe cream
 • Lipgloss set
 • Pro Go Mini Brush Set
 • Pro Fixing Spray
 • Blush Palette
 • Strobe Palette
 • Brow Palette
 • Eyeshadow Palettes 3x

TooFaced

Dit merk staat al een lange tijd op mijn wishlist, wat ik nu graag van dit merk zou willen proberen is de PARK AVENUE KISSES. De giftset is een Limited Edition, en hierin zitten de 3 bestselling lipsticks: Sugar Daddy, Pink Chocolate, en Rebel Heart.

♥ Park Evenue Kisses LE || $29.00

Urban Decay

Ook dit merk staat hoog op mijn lijstje. Het UrbanDecay naked 3 palette heb ik, maar ik verlang naar meer. Wat ik ook zo’n ontzettend mooi palette vind, natuurlijk van de buitenkant, maar ook wat kleuren betreft, is het Naked Ultimate Basics Palette.

♥ Naked Ultimate Basics || $54.00

♥ FASHION ♥

Wat ik op fashion gebied nog altijd wel graag een keer zou willen is een echte designertas. En dan niet om met alle bloggers mee te doen, van kijk mij ik heb een dure tas. Nee gewoon omdat ik het leuk vind. Bij Fashionette kwam ik de wereld aan prachtige tassen tegen.

♥ Patrizia Pepe Large Padlock Handbag Black || € 320,00

♥ GADGETS ♥

Soms vind ik het ook gewoon leuk om grappige dingen te krijgen, van die leuke en vaak speciale gadgets. Daar hou ik echt van.

♥ Cadeau Set met Theeparels || € 13,95

Deze theeparels ontvouwen zich in het hete water tot een prachtige bloem. De parels zijn samengesteld uit verschillende soorten bloemen. Deze theeparel bevat groene thee, leli, jasmijn, kamille en amaranth.

♥ LED Licht – Liefde || € 79 ,95

Met deze gadgets zijn we (voorlopig) aan het einde gekomen van mijn wishlist. Natuurlijk is de lijst van wat ik nog allemaal graag wil hebben veel groter.
afsluiting-tatiana

Kunnen jullie je vinden in mijn wishlist?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

18 comments

Jouvence 16 november 2016 - 11:21

Wat een heerlijke wishlist! ♥ De app ga ik ook zeker even installeren op mijn foon. xx

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 16 november 2016 - 11:28

Als je toch een beetje van organiseren houdt, is zo’n app erg handig. Altijd bij de hand wat je graag wilt hebben.

Reply
Lavinia 16 november 2016 - 11:25

Superleuke wishes. Echt hele mooie items.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 16 november 2016 - 11:27

Hint!Hint!

Reply
Babs 16 november 2016 - 13:50

Urban Decay Naked ziet er geweldig uit!
Ik heb ook zo een item met lichtletters, geen led volgens mij.. zijn spotgoedkoop bij de Big Bazar.(ik had “HOME” afgeprijsd voor nog een €10)

Reply
Teddy 16 november 2016 - 13:54

Wauw wat een mooie wishlist! Dat Naked palette lijkt me zo mooi

Reply
Eva 16 november 2016 - 14:38

Het ud palette heb ik! Hij is heeeeeel fijn 🙂

Reply
Tiny 16 november 2016 - 17:12

Is super handig

Reply
Nicole 16 november 2016 - 18:25

Wat een mooie wenslijst!

Reply
Marsha 16 november 2016 - 19:35

Leuke producten staan er op je wishlist. Ik heb gelijk even inspiratie opgedaan hihi.

Reply
Tania 16 november 2016 - 19:52

Leuke dingen heb je op je wishlist staan. Die app ziet er echt wel handig uit. Die sets van Makeuprevolution zou ik ook wel willen.

Reply
Charel 16 november 2016 - 22:39

Wat een leuke wishlist! Kende de app nog niet maar ga zeker even kijken, heel erg handig zoiets!

Reply
sophia 16 november 2016 - 22:47

Wat een leuke blogpost! Ik hou van wishlists 😀 xx

Reply
Astrid 17 november 2016 - 10:07

Aftellen 🙂 De boxen van Makeup Revolution vind ik ook echt gaaf! En dat palette van urban Decay vind ik er aan de buitenkant alleen al zo ontzettend mooi uitzien!

Reply
Tamara TS 18 november 2016 - 00:12

Wat een fijn lijstje! Het Naked Palette zou ik zelf ook wel graag willen hebben. Designer tassen zijn volgens mij altijd een goede aanschaf, omdat ze ook veel langer meegaan dan een gewone handtas van een modeketen.

Reply
Claudia 19 november 2016 - 19:39

Wat een geweldige whishtlist!! Die tas en de light box!! Ik ben een maand later jarig dan jij…..heb gelijk ook even mijn lijstje aangepast hahahaha

Reply
Melike 21 november 2016 - 22:23

Oh wauw wat een lijst! Ik wil dat palette van Urban Decay ook zo graag. Echt te mooi! Eigenlijk zou ik je hele wishlist zo overnemen haha

Reply
ezelinnenmelk zeep web winkel 26 februari 2017 - 10:53

Organic donkey milk soap with olive oil is perfect for your skin and hair

Reply