MY iMenso ring + WINACTIE van Juwelier Its beautiful

Juwelier Its Beautiful

Vandaag ga ik voor de kleur goud, met deze prachtige goudkleurige ring van MY iMenso. Normaal draag ik alleen witgouden sieraden. Maar omdat ik wel van wat afwisseling hou, kies ik eens een keer weer voor goud. Dat is echt heel erg lang geleden. Ik denk dat ik toen een meisje van 17 jaar was. In dit artikel laat ik jullie mijn nieuwe sieraad zien, en sluit ik af met een te gekke winactie. Lezen jullie gezellig mee!

Tatiana's Blog | MY iMenso ring + WINACTIE van Juwelier Its beautiful

Juwelier It’s Beautiful

Juwelier Its BeautifulJuwelier It’s Beautiful, is één van de grootste online juweliers van Nederland! Juwelier It’s Beautiful wordt gerund door een ervaren team van specialisten, en is onderdeel van Tiara Benelux. Ook vindt je er de mooiste accessoires! Het team achter It’s Beautiful zet zich elke dag in om het assortiment uit te breiden met de mooiste producten. En daarvan heb ik een product mogen ontvangen.

MY iMenso

Juwelier Its Beautiful

Juwelier Its Beautiful

MY iMenso: forever yours, always new. Ik wilde eens een keer weer voor goud gaan, en zag op de website van It’s Beautiful deze goudkleurige ring met negen zirkonia’s van het merk MY iMenso. MY iMenso kennen we denk ik allemaal van hun sieraden die je in verschillende combinaties kunt samenstellen. De ring die ik hier draag is gemaakt van de allerbeste kwaliteit 925 sterling zilver, en is bedekt met een goudkleurig laagje. Aan de voorkant van de ring zitten maar liefst negen kleurloze zirkonia’s, ook van de allerhoogste kwaliteit. waardoor uw sieraad zo mogelijk nog meer gaat stralen! Deze ring moet gecombineerd worden met de keramiek ringen van MY iMenso en kan dus niet los gedragen worden.

Goudkleurige Ring van Zilver met Negen Zirkonia’s van MY iMenso || € 46,00

W I N A C T I E

Juwelier Its Beautiful

Van de 365 dagen in het jaar is er toch die ene dag in het jaar. Die speciale dag, waarop we elkaar of onszelf cadeautjes, bloemen of kaarten geven. Valentijnsdag vieren wij (een groepje bloggers) graag met jullie, want in deze moeilijke tijd kunnen we ons allemaal wel wat eenzaam voelen. Wij geven jullie graag wat extra aandacht met cadeaus in de #valentinehop2021.

Daarom maak je weer kans op allerlei leuke prijzen. Ook om jullie weer te bedanken voor jullie support met alle lieve en leuke berichtjes.

Ik geef een “VALENTIJNSDAG GOODIEBAG” weg. Hierin zit een mooi sieraad, een lekkere verrassing, en een tegoedbon om zelf ook nog iets moois uit te zoeken. Dit alles is feestelijk verpakt in een It’s Beautiful tasje met marmer look.

Hoe maak je kans op dit pakketje

1️⃣ Volg @blogenbeauty en @juwelieritsbeautiful
2️⃣ Like ❤ deze post, en laat daaronder in een reactie weten dat je meedoet.
3️⃣ Tag jouw vriendinnen, die jij een beetje liefde wilt geven.
4️⃣ EXTRA KANS: deel de foto op Instagram in je story en tag mij.

Op 9 februari wordt er een winnares gekozen die van mij een persoonlijk bericht ontvangt. Succes 🍀 & heel veel liefde 🥰❤️😘


Happy VALENTINE to YOU


Tatiana's Blog | MY iMenso ring + WINACTIE van Juwelier Its beautiful

Doe jij mee aan de winactie?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | MY iMenso ring + WINACTIE van Juwelier Its beautiful

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | MY iMenso ring + WINACTIE van Juwelier Its beautiful
  Anita te Gussinklo

  Wat een leuke actie.
  Ik doe graag mee

 2. Tatiana's Blog | MY iMenso ring + WINACTIE van Juwelier Its beautiful

  Die ring is echt prachtig! Ik ben zelf ook dol op sieraden.

 3. Tatiana's Blog | MY iMenso ring + WINACTIE van Juwelier Its beautiful

  Die ring is zeker mooi. Ik doe graag mee.

 4. Tatiana's Blog | MY iMenso ring + WINACTIE van Juwelier Its beautiful

  Ik ben gek op sieraden, maar heb geen specifieke voorkeur voor zilver/witgoud of goud. Wil gewoon van alles wat en dan lekker afwisselen. Heb ook geen sieraden die ik altijd draag en nooit af doe. Deze ring staat je heel mooi, is een heel mooi sieraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *