My Jewellery HANDMADE KNITTED CARDIGAN

by Tatiana

We gaan al weer richting de zomer, maar ik vind het nog steeds koud. Een warm vest vind ik nu nog echt onmisbaar in mijn kleding kast. Dat maakt het toch wat aangenamer, en ik vind het gewoon heerlijk om te dragen. Ze maken het slechte weer net een stukje milder. Bij mij gaat er eigenlijk geen jaar voorbij dat ik geen vest draag. Alleen veranderd de mode en mijn persoonlijke smaak. Voor een paar jaar terug had ik nooit gedacht dat ik oversized gekleed zou gaan. De handmade knitted cardigan is super warm en comfortabel!

SASS

My Jewellery 

Uniek & Urban!

Heel in het kort vertel ik jullie wat over My Jewellery. Want ik ga er vanuit dat iedereen weet wat voor een ontzettend leuke (online) winkel dit is. Ja online staat tussen haakjes wat je kunt ook in 1 van de filialen terecht. Je kunt My Jewellery vinden in een aantal steden: Den Bosch, Utrecht, Breda, Arnhem, Maastricht en Eindhoven. Ken je My Jewellery nog niet, dan wordt het hoog tijd dat je onder die steen vandaan kruipt, en wakker wordt. En dan is het maar goed ook dat je dit artikel ziet. My Jewellery inspireert modeliefhebbers met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en kleding. En al meerdere keren ben ik gespot in, en heb ik geschitterd met kleding en sieraden van My Jewellery.

 

SASS

Handmade Knitted Cardigan

Let’s get cosy!

Bij het zien van dit vest wist ik het meteen .. die komt in mijn kast te hangen! Heerlijk warm en leuk om te combineren met verschillende stijlen. Ik het het vest al gedragen met een skinny jeans en het “No more parties in LA” t-shirt en mijn stoere boots. Maar ook over een jurkje met nette laarsjes of pumps. Het vest dat ik hier draag is de light pink variant, daarnaast is het vest ook nog verkrijgbaar in de kleuren: lilac, orange, light grey en blue. Al deze vesten zijn handgemaakt en 100% uniek, grof gebreid met op de mouwen bolletjes. Ik heb nog heel erg getwijfeld of ik zou gaan voor de pink of de orange, want die kleur vind ik ook heel erg gaaf.

SASS

Oversized 

Sky is the limit!

Zoals je wel kunt zien op de foto’s ben ik gek op dit vest. Je kunt de vesten makkelijk combineren zoals jij dat wil, in de kleur die jij wil. Ook zijn de vesten uitstekend te combineren met de accessoires en sieraden van My Jewellery. En oversized past (bijna) iedereen.

SASS

Prijs en verkrijgbaarheid

The future is exciting!

De handmade knitted cardigans zijn verkrijgbaar voor € 79,95. Bestel je vandaag voor 20:00 uur, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden! En vanaf € 50,- worden er geen verzendkosten berekend.

Draag jij ook oversized kleding?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

23 comments

Jolanda 28 maart 2018 - 09:03

Ik vind hem zo leuk! De kleur is ook gaaf, al zijn de andere kleuren ook erg mooi.

Reply
Tiny 28 maart 2018 - 09:57

Heerlijk zo’n lekker warm vest en die kleur helemaal te gek

Reply
Lodi 28 maart 2018 - 10:43

Super mooi, de kleur is zo lekker fris! Ik brei zelf heel veel, dus mijn hart gaat altijd een beetje sneller kloppen van dit soort foto’s.

Reply
Emmy 28 maart 2018 - 10:51

Om verliefd op te worden! Mooie kleur en super fijn model. Knap van je, btw.

Reply
Marlies 28 maart 2018 - 11:08

Ik heb zoveel lekkere vesten. Ik ben er gek op en ik overleef de winter niet zonder. Supermooie kleur trouwens, die wil ik wel aan mijn collectie toevoegen 😉

Reply
Ciska 28 maart 2018 - 12:29

Ja! Hij is zo leuk babe!!

Reply
Nicole Orriëns 28 maart 2018 - 12:41

Nee eigenlijk nooit. Ik houd er niet zo van. Maar dit lijkt me wel een heerlijk vest en de kleur vind ik prachtig.

Reply
kiki hasselton 28 maart 2018 - 13:00

wauw, wat een mooi vest! Ik heb het ook altijd koud, dus dit is ideaal zeg!

Reply
Mieke | mieksmind 28 maart 2018 - 13:15

ik had hem al op Instagram voorbij zien van MJ, leuk zijn die vesten hé, echt tof

Reply
Nicole - Cookies & Carrot Sticks 28 maart 2018 - 13:45

Mooie kleur, en het ziet er zo ontzettend cozy uit. Ik ga eens kijken bij Mr Jewellery!

Reply
Kelly 28 maart 2018 - 14:58

Wat een toffe cardigan!

Reply
tamara 28 maart 2018 - 15:15

Wat een prachtige trui zeg de kleur is ook gewoon echt perfect

Reply
Sylvahna.nl 28 maart 2018 - 18:22

Hij lijkt mij heerlijk warm en de kleur is prachtig, maar die mouwen zijn toch echt niets voor mij 🙂

Reply
Femke 28 maart 2018 - 19:38

Mooie kleur! Ik ben ook dol op deze fijne winkel! Was laatst in Maastricht en vond de winkel daar supermooi! Ik shop graag online, maar de spullen kunnen zien en passen voor je t koopt blijft toch het fijnst!

Reply
Saskia 29 maart 2018 - 07:34

Een filiaal in maastricht! Die ga ik binnenkort een opzoeken! (Ik zat onder zo’n steen 😉 )

Reply
Julie 29 maart 2018 - 07:58

Wat een leuke vest! Ik hou ook nog even vast aan lekker warme en zachte materialen! 🙂

Reply
Bianca 29 maart 2018 - 08:46

Wauw heel mooi! Omdat ik een maatje meer heb draag ik bijna geen oversized kleding, anders lijkt het helemaal op een “tent” haha 😉

Reply
Dhini 29 maart 2018 - 08:56

Hele mooie cardigan. Met dit weer draag ik in huis graag cardigan.

Reply
Wanda 29 maart 2018 - 13:36

Ik ben een enorme vestliefhebber, vooral in de herfst/winter draag ik het vrijwel dagelijks en heb dus ook meerdere exemplaren in mijn kast hangen. Ik ga dan ook zeker even een kijkje nemen!

Reply
priscilla 29 maart 2018 - 19:54

Ohh wat ziet dit vest er heerlijk uit zeg! Daarnaast ook nog een prachtige kleur.

Reply
Merel 2 april 2018 - 07:45

Ik ben dol op oversized. Zeker met die kou buiten, dan kruip ik het liefst helemaal weg in mijn trui.

Reply
wholesale nfl jerseys for sale 26 oktober 2021 - 09:39

We are professional wholesale provider of jerseys, specialized in supplying General Jerseys and personalized jerseys.
Jerseys using 100% stitched real quality, all Quantities, Logos
and Labels are sewn upon and embroidered.
wholesale nfl jerseys for sale

Reply
ویپ اسموک 26 oktober 2021 - 11:19

بنابراین، از دید میرسد که باید درنوردیدن
دوران زمانی معین دیدگاه سهو انسان‌ها را انقلاب
فریاد طاقه شاید کاربران نیکو این مجعول که ویپ معتنابه سالمتر از سیگار است خشنود شوند.

آمارهای منتشر شده سرپوش کشور انگلستان
فایده این موضوع سماجت داشته که تجمل ویپ شمار بیش از 95 درصد نسبت به سیگار سالمتر است.
آماری مانند تو کشور آمریکا نیز حاکی از این گذارده
بوده که بیش از 52 درصد از کاربری کنندگان
دستگاه ویپ اسموک سربلند
بهی درز سیگار شدهاند. دخان سون ،
یک دهه دنبال از عنفوان
فعالیت، با داشتن ها جایگاه پراکنده ساختن اندر استان
تهران، توانایی انتقال مال را بهصورت رایگان (درباره
خریدهای بیش از پانصدتومان) سرپوش
همان نهار رونویس نصیحت گردآوری کرده
است. ویپ ها از دوره فعالیت 1960 میلادی به‌کاررفته
هال میگرفتند. به هر روی چشمگیر لمحه که درون کشتی
2015 دریافته شده که از وسط افراد
45 ساج سوگند به زبرین که از ویپ بهره‌گیری میکردهاند فقط 1.3 درصدشان هیچ هنگام سیگار تمتع نکردهاند.
طبیعتا حرف برای پایان وقوع ایجوس، نیاز
مجددی به قصد خرید دم خواهید داشت.

Reply