MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

MY JEWELLERY LIMITED WATCH - SILVER BLACK MARBLE

Tijdens de winweek van vorig jaar, om mijn verjaardag te vieren, gaf ik een armbanden set weg in samenwerking met My Jewellery. Daarnaast mocht ik ook een leuk item voor mezelf uitzoeken. Ik koos voor de On Trend van dit moment, de Marble Watch.

MY JEWELLERY LIMITED WATCH - SILVER BLACK MARBLE

Over My Jewellery … …

Wist jij al dat My Jewellery een eigen horloge collectie heeft. In deze collectie zitten de meest trendy kleuren, met een prachtig uurwerk. En minimalistisch is de trend van het moment, dat zie je hier ook terug.  

Het zilver kleurige horloge heeft een mooi subtiel klokje met zwart marmer en de band is gemaakt van staal. Je kunt dit mooi combineren met de leuke armbandjes uit de collectie van My Jewellery en je outfit is helemaal compleet.

MY JEWELLERY LIMITED WATCH - SILVER BLACK MARBLE

Ik heb gekozen voor het zilver kleurige horloge, omdat deze het beste past bij de rest van mijn sieraden. De diameter van het uurwerk en het knopje is 4,5 cm en dat is best groot voor mijn dunne polsjes. En toch blijft het subtiel staan. Het horloge is vooral makkelijk te combineren met welke kledingstijl dan ook, of je nou gaat voor classy, casual, zakelijk het kan eigenlijk allemaal. En dat is het leuke aan dit horloge. Het is een trendy sieraad dat overal bij past.

MY JEWELLERY LIMITED WATCH - SILVER BLACK MARBLE

Op de achterkant van het uurwerk kun je het materiaal en de waterdichtheid aflezen. Er staat dat de achterkant van Stainless Steel is en het horloge is water resistant tot 3 ATM. Weet je nu niet wat dat precies betekent, spring dan niet gelijk onder de douche met dit horloge. De gradatie 3 ATM wil zeggen dat het horloge bestand is tegen regen en opspattend water.

MY JEWELLERY LIMITED WATCH - SILVER BLACK MARBLE

Ik vind vooral het bandje van het horloge mooi. De band is gemaakt van staal en heeft een soepele gespsluiting. Het horologe is verstelbaar door de afgewerkte ringetjes.

MY JEWELLERY LIMITED WATCH - SILVER BLACK MARBLE MY JEWELLERY LIMITED WATCH - SILVER BLACK MARBLE

In de webshop van My Jewellery vind je een uitgebreide collectie van sieraden. Naast sieraden vind je er ook allerlei accessoires en zelfs kleding en schoenen. Ben je op zoek naar leuke maar ook betaalbare sieraden, neem dan zeker eens een kijkje in de webshop.

Het horloge dat ik hier draag is € 39,95. Kijk vooral even naar het complete aanbod horloges uit de collectie van My Jewellery. Er zijn echt zoveel leuke horloges.

afsluiting-tatiana

Draag jij de tijd altijd bij je?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

  Dat is een hele mooie horloge ,ik vind de weizerplaat heel stoer
  En wat gemakkelijk dat je het bandje naar je eigen pols kan afstellen
  Het is een mooi sieraad om te hebben
  Zelf draag ik dagelijks een eco drive ,maar voor z’n mooi horloge als die van jou wissel ik graag

 2. Tatiana's Blog | MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

  Wat mooi zeg!! Ik vind die bandjes ook altijd zo gaaf!

 3. Tatiana's Blog | MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

  wauw hij is prachtig, alleen het bandje vind ik vrij irritant

 4. Tatiana's Blog | MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

  Wat een mooi uurwerk. Zelf draag ik geen uurwerken meer, ondanks dat ik er enkele liggen heb.

 5. Tatiana's Blog | MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

  Prachtige foto’s en de horloge is ook erg mooi

 6. Tatiana's Blog | MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

  Wat een mooi horloge! Vooral met het marmer detail♡ Ik draag zelf altijd mijn cluse horloge.

 7. Tatiana's Blog | MY JEWELLERY LIMITED SILVER BLACK MARBLE WATCH

  Hij is echt prachtig! Zo mooi groot en toch elegant. Die zou ik ook nog wel willen;) Ik ga eens kijken op de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *