Mijn ‘My Jewellery’ Shoplog voor aankomende zomer

My Jewellery

My Jewellery is een merk dat je op Blog & Beauty al vaker voorbij hebt zien komen. Nu kun je het ook voor het eerst zien onder de nieuwe naam van mijn blog. Hoewel mijn blognaam veranderd is, is mijn gevoel en passie voor fashion gebleven. Met een leuk X-bedrag aan shopping money heb ik me even helemaal laten gaan op de website van My Jewellery, en ik heb een aantal fantastisch mooie items uitgezocht. In deze shoplog laat ik alle items even voorbij komen. Kijken jullie mee!?

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

My Jewellery Shoplog

 

Wat een feestje was het weer om op de website van My Jewellery mijn shoptegoed om te ruilen voor een aantal leuke items. Ik heb lekker rond gekeken, heb mijn winkelmandje gevuld met kleding. Deze ook een aantal keren weer leeg gehaald omdat ik iets zag wat ik nog leuker vond. En weer opnieuw gevuld. Al heel snel ontving ik mijn bestelling van My Jewellery thuis, ik had maar liefst 5 items uitgekozen. En alles was in het echt nog mooier dan op de site. 

My Jewellery

 

My Jewellery Items op een rijtje

 

Qua kleding kan ik bij My Jewellery kan ik altijd terecht voor leuke items, ik vind er altijd wel iets dat naar mijn smaak is. Eigenlijk veel te veel zelfs. Het was alleen een beetje twijfelen welke maat ik moest nemen. Want ik was gewend aan maatje M, maar omdat ik (zoals jullie waarschijnlijk wel weten) mijn levensstijl afgelopen zomer heb veranderd ben ik afgevallen. Ik heb de gok gewaagd om van alles maatje XS te kiezen. En gelukkig heeft dit goed uitgepakt, want alles zit zo mooi en sluit goed aan. 

 

Witte mouwloze hoodie. Ik ben wel een beetje het type van de “Capsule Wardrobe” een principe waarbij je minimaliseert in de items die je koopt. Je koopt daarbij bewust items die je een heel seizoen door kunt dragen, maar dan in verschillende setjes. Deze mouwloze hoodie is super comfy. En daardoor heerlijk voor een avondje op de bank met je favo serie op Netflix, of lekker om een wandeling te maken met vrienden. Dit kledingstuk vind ik zo leuk omdat je het eindeloos kunt combineren. Heerlijk thuis als onderdeel van je huispakje, of op een rokje met een leuke sneaker eronder. Maar ook op een je favoriete jeans staat deze hoodie helemaal geweldig.

My Jewellery

My Jewellery

My Jewellery

 

 

For me comfort is the ultimate luxury.

 

 

Witte off shoulder top met broderie. Nog zo’n musthave voor in mijn kledingkast is deze witte top met korte mouwen! Het topje past overal bij en is super gewild, en makkelijk te combineren met iedere stijl. Maak dit outfitje af met wat sieraden en accessoires and you’re ready to go voor een leuke bohemian style! Maar op een jeans is dit ook echt een geweldig item om te combineren.

My Jewellery My Jewellery My Jewellery

 

 

Bad vibes don’t go with my outfit.

 

Zwarte overslagrok bohemian. In de zomer vind ik het heerlijk om rokjes te dragen, zowel sportief als casual. En met dit zwart-witte mini rok met overslag kun je eindeloze looks maken! Je kunt de rok ook in andere seizoenen dragen met een panty eronder en een mooie stoere Chelsey Boot. De rok heeft kleine witte strepen voor een nog leuker effect. Door de elastische tailleband zit de rok perfect om jouw taille gesloten.

 

Bruine broek + top met ruiten & pofmouwen. Ik ben echt fan van de laatste 2 items die ik geshopt heb. Deze 2 horen bij elkaar als setje. Deze te leuke top met lange mouwen & pofmouwen is ideaal voor iedere dag samen met de bijpassende flared broek. Een leuke look om buiten de deur te dragen, maar ook thuis is het een heerlijk setje om te dragen. Ik vind het fijn om ook een keer classy aan de deur te verschijnen als de postbode (of wie dan ook) aanbelt op een onverwacht moment. Nu doe ik de deur open met een lach en hoef ik me niet te verschuilen achter mijn flodder look. Nee echt dat valt ook wel mee hoor, maar … You know what I mean!

My Jewellery My Jewellery My Jewellery My Jewellery

 

 

I’m nicer whenI like my outfit.

Tatiana

Ik ben groot fan van My Jewellery. Jij ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Mijn

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Mijn

    Wat een mooie setjes heb je uitgekozen. En ze staan je prachtig. Love it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *