My Jewellery Valentijn Giftbox

De tijd van bloemen, kaartjes, hartjes en kusjes komt er weer aan! Ik heb het natuurlijk over Valentijnsdag. Deze dag wordt gevierd op 14 februari, en op die dag geven we elkaar een beetje extra aandacht. Valentijnsdag vier je samen, samen met wie jij liefhebt. Dat hoeft niet per definitie je partner te zijn. Het kan ook je moeder, je vriendin, of je dochter zijn. In dit artikel inspireren Esmee en ik je graag met de Valentijn Giftbox van My Jewellery. Hierin vind je 6 gifts to say I love you. Kijken jullie mee!

SASS

6 gifts to say I love you

 

OVER DE GIFTBOX VAN MY JEWELLERY.  Het merk My Jewellery kennen jullie waarschijnlijk allemaal wel. En het is jullie misschien niet ontgaan dat ik (en inmiddels Esmee ook) fan ben van dit merk. Dat zie je hier terug op Blog & Beauty. Maar hoe leuk is het dat deze te gekke webshop ook een aantal fysieke winkels heeft. Waaronder 1 in Groningen, the place to be, een bruisende stad. Jeeee! Het is echt de moeite waard om zo’n fysieke winkel binnen te stappen, of de webshop te bezoeken.

My Jewellery Valentijn Giftbox

DE GIFTBOX HEEFT 6 VAKJES WAARMEE JE ZEGT ‘IK HOU VAN JOU’.  De giftbox is een limited edition box ter waarde van € 64,70 en zoals je kunt zien een prachtige doos. Je kunt kiezen voor een gouden, of zilveren inhoud. En vandaag laat ik jullie de gouden inhoud zien. De giftbox bevat zes vakjes met daarin de leukste sieraden en accessoires in het teken van de liefde.

My Jewellery Valentijn Giftbox

DE INHOUD VAN DE GIFTBOX. Deze box bevat: een Valentijns scrunchie, een AMOUR haarschuifje bezet met pareltjes, de bekende multi-coin necklace uitgebracht in een hartjes variant, een one piece LOVE oorbel, een ring met een hartje en een roze armbandje. Hieronder laten wij jullie alle items 1 voor 1 zien.

VAKJE 1: SCRUNCHIE. Achter vakje 1 zit een glimmende scrunchie, in een beetje een roze/fuchsia kleur. Helemaal leuk natuurlijk, want het is de trend van dit moment.

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

VAKJE 2: MULTI COIN NECKLACE. Deze multi coin ketting uitgebracht in een hartjes variant is absoluut een van onze favorieten. Het kettinkje valt kort en heeft kleine hartjes als detail.

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

VAKJE 3: AMOUR HAARSCHUIFJE. Het haarschuifje is bezet met pareltjes die samen het woord AMOUR vormen. Leuk om in je haar te dragen, maar je zou het ook op een truitje of blousje kunnen dragen.

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

VAKJE 4: RING MET EEN HARTJE. Dit was een van de favoriete vakjes van Esmee. Als er iets is dat zij leuk vind, zijn het wel gouden ringen. Het ringetje met een hartje is heel subtiel en voor elke gelegenheid en voor iedereen draagbaar. De ring is in grote verstelbaar.

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

VAKJE 5: ONE PIECE LOVE OORBEL. Aan het oorbelletje hangt de tekst LOVE, hoe toepasselijk. Erg leuk, en omdat dit een one piece oorbel is, is het leuk en gemakkelijk om te mixen en matchen met al je andere oorbellen.

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

VAKJE 6: ROZE ARMBANDJE. In het laatste vakje zat een roze armbandje met een gouden hartje. Zeker een leuke toevoeging aan de box, maar ik had het leuker gevonden als je dit armbandje ook kon verstellen, voor de wat bredere en smallere polsen. De combinatie van het goud met het roze vind ik heel mooi staan.

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox

ONZE BEVINDINGEN. Als je iemand wil verwennen met sieraden en accessoires dan is dit echt een hele leuke box. Alles uit de box is draagbaar voor welke gelegenheid dan ook, de items zijn mooi en subtiel. Elk vakje was echt een verrassing om te openen.

My Jewellery Valentijn Giftbox

My Jewellery Valentijn Giftbox is voor € 29,95 te koop in de webshop. Let’s celebrate love!
Wil je daarnaast nog meer inspiratie opdoen voor een 
Valentijnscadeau voor haar? Bekijk dan het speciale valentijn assortiment.

 

Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

Wie verwen jij op Valentijnsdag?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

12 Reacties

 1. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  wat een leuke box met lieve items erin. ik koop weer een lekkere parfum voor mijn man en nog wat erbij maar daar ben ik nog niet over uit

 2. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  oh wat een leuke juwelen, vooral die ketting. Die ketting kan je echt met heel veel outfits combineren. Niet te opvallend juist perfect. Ik verwen mijzelf op valentijnsdag, geen vriend.

 3. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  oh wat een mooi zetje ,het staat haar ook zo goed
  ik vind het armbandje en ring haar leuk staan ,ze kijkt er ook zo trots bij
  mooie foto’s van je meisje hoor echt een foto modelletje

 4. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  Ontzettend leuke box! Wij doen lekker niks met valentijnsdag…vind het tegenwoordig zo een commerciele poppenkast

 5. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  Ontzettend leuke box! Wij doen lekker niks met valentijnsdag…vind het tegenwoordig zo een commerciele poppenkast..voor ons is het stiekem elke dag valentijnsdag

 6. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  Ah leuk hoor, feestelijke verpakking en je mag dan meerdere dingen uitpakken. Weer eens wat anders dan een teddybeer met een roos ofzo!

 7. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  Ziet er heel gezellig uit deze box, en wat een leuke dingen zitten erin.

 8. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  Wat een leuke box! Normaal kocht ik altijd wat voor mn vriend maar ik heb nog nooit wat terug gekregen dus dit jaar doe ik het ook niet hahah

 9. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  supe rleuke box, ik vind valentijn alleen te commercieel en wij doen er nooit wat aan, maar hij mag het ook geven aan mij na valentijn hoor 😉

 10. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  Wat een mooie box met schattige producten! Ik vind de ketting het mooist.

 11. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  Ow zeker leuke box om te krijgen. Kan me voorstellen dat julie/Esmee hier heel blij mee zijn. Ik ben dit jaar voor een mooi ingelijste foto gegaan. Hopes he likes it.

 12. Tatiana's Blog | My Jewellery Valentijn Giftbox

  Wat een leuke box zeg. Een feestje om te ontvangen! Ook echt hele mooie foto’s zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *