Striplac winter snow

Jullie zijn erg fan van Striplac,dat hebben we wel gezien met onze Striplac kerst win actie van Viva Donna. Daarom hebben we Viva Donna beauty webshop gevraagd naar de nieuwste trends van Striplac en natuurlijk ook de nieuwe kleuren. Want zoals jullie weten zijn ze bij Viva Donna echt expert in Striplac en zijn ze het grootste Striplac point van heel Nederland en België.

Tatiana's Blog | Nagels is de totale Striplac winterse look

De Striplac Winterse look

De temperaturen zijn al aardig aan het zakken, we hebben de eerste gladheid en ijslaag op de sloten en plassen alweer gehad. Zou het nog gaan sneeuwen of echt gaan vriezen? Wij hopen het wel, want wat is er lekkerder dan in de sneeuw spelen met je kinderen, die stilte en mooie natuur als er sneeuw ligt of in de kraakheldere lucht met een zonnetje lekker schaatsen. Met deze winterse Striplac look zijn jou nagels er in ieder geval helemaal klaar voor!

Striplac wintersnow 4

Striplac wintersnow 6

Dit heb je nodig voor de Striplac winterse look:

Duim, wijsvinger en pink: Striplac 155 Snowman’s blessing

Middelvinger: Striplac 116 Mouse grey

Ringvinger: Striplac 623 Good spirit & Striplac 159 Cheers!

Hoe je deze look maakt dat lees je in de Striplac winter inspiratie BlogEn natuurlijk hebben we nog een leuk voorproefje van de nieuwe Striplac kleuren die er aan gaan komen. De look heet: Striplac Frozen.

De Alessandro Striplac Frozen Ballet look combineert op vakkundige wijze elegantie met romantische effecten en nodigt ons uit voor een verleidelijke pas de deux. IJzige frisse sprookjesachtige kleuren brengen je in de stemming voor zonnige dagen en doen je het grijs van de winter vergeten. De romantische eenvoud van de delicate pasteltinten is ideaal te combineren en geeft zelfs de simpele alledaagse look net dat beetje extra!

Hier een voorproefje van de nieuwe kleuren die waarschijnlijk rond half februari binnen komen bij Viva Donna!

Striplac_Frozen_Ballet

Striplac Balancé 678 nagellak 5ml Striplac Rosé Entrée 679 nagellak 5ml Striplac Grand Plié 680 nagellak 5ml Striplac Belle Pirouette 681 nagellak 5ml Striplac Petit Jeté 682 nagellak 5ml

Tatiana's Blog | Nagels is de totale Striplac winterse look

Welk kleurtje ben jij nieuwsgierig naar?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Nagels is de totale Striplac winterse look

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *