Nail art | Ciaté Velvet Manicure Set

by Tatiana
Ciate Velvet Manicure Nail Art 2

Vorige week hebben jullie mijn artikel kunnen lezen over het Ciaté Velvet Manicure Setje dat ik toegestuurd had gekregen van De Beautykoffer. Hebben jullie dit artikel gemist, dan is hier nog even de link naar het artikel.  Ik heb mijn trouwe volgers beloofd om met een review te komen en misschien zelfs een nail art. Belofte maakt schuld, en ik kom mijn beloftes na. Al mijn nail arts kunnen jullie hier bekijken.

Ciate Velvet Manicure Nail Art 3

Wat heb ik gebruikt:

Ciate Velvet Manicure Set

Voor deze nail art heb ik me zoveel mogelijk beperkt tot het gebruiken van het setje, omdat ik daar de nadruk op wil leggen. Om toch een simpele nail art te creëren heb ik daarnaast gebruik gemaakt van een basecoat en een zwarte nail art striper.

Stap voor stap … how to:

Ciate Velvet Manicure Nail Art 2

Behalve mijn ringvinger heb ik alle nagels gelakt met de kleur PP017 – Boudoir uit het Ciaté Velvet Manicure Setje. Het is een vrij dunne lak, maar hij dekt fantastisch in 1 laag. De ringvinger laat ik naturel met een french manicure in de rode kleur. Als dit volledig is opgedroogd pak ik mijn nail art striper en maak een strikje op de scheidingslijn van rood naar naturel. Het strikje kan je eigenlijk heel simpel maken door 2 driehoekjes te maken met de puntjes naar elkaar toe. Je kan de driehoekjes inkleuren, of zoals ik heb gedaan slechts een paar streepjes. De 2 driehoekjes verbind je met elkaar door een zwarte stip. En vanuit de stip trek je 2 lijntjes omlaag, en klaar is je strik.

Ciate Velvet Manicure Nail Art 4

Daarna als alles goed is opgedroogd, pak ik nogmaals de rode lak, om het rode gedeelte boven het strikje te dekken met nog een laag. Deze laag laat ik niet opdrogen maar wil ik bedekken met het Crushed Velvet Powder uit het setje. Ik sprenkel wat van het poeder uit buisje, door zachtjes te tikken tegen het buisje. Denk er wel om dat je er iets onder houdt zodat het overtollige poeder opgevangen kan worden. In het setje zit een borsteltje, maar deze heb ik niet gebruikt, omdat ik maar een klein oppervlak heb gebruikt. Ik heb zachtjes met mijn vinger gedept, dat wil ook prima.

Zoals je op de foto hieronder kan zien zie je echt het fluffy donsvacht effect!

Ciate Velvet Manicure Nail Art 2 Fluffy Nail

Wat ik nog wel even wil zeggen over de lak en de poeder. De lak dekt goed, maar de poeder weet ik niet wat ik er van moet zeggen. Het fluffy laagje was al gauw verdwenen.

Het resultaat is weer vrij simpel en geeft mij een beetje het Moulin Rouge gevoel.

Afsluiting BLOG

 

 

Willen jullie vaker een nail art van mij zien?
Wat vinden jullie van het resultaat van dit Ciaté Velvet Manicure Setje ?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

**** LET OP! BINNENKORT WEER EEN WINACTIE ****

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

7 comments

Lonneke 26 januari 2015 - 07:28

Ik vind je nail art echt heel mooi en subtiel.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2015 - 10:38

Dank je wel!

Reply
Manon 26 januari 2015 - 08:08

Dat ziet er heel leuk uit.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 26 januari 2015 - 10:38

Leuk he, dank je wel!

Reply
Petra 26 januari 2015 - 11:25

Wat een ontzettend leuke nailart, echt iets wat zo toepasselijk is bij een Ciate lak…erg mooi!

Reply
4.Balou 26 januari 2015 - 13:12

Mooi gedaan!

Reply
Els 7 februari 2015 - 11:48

Wow wat mooi dat doe ik je niet na

Reply