Nail art | Sally Hansen

by Tatiana
Sally Hansen en Kleancolor Nail art

 Nail Art CollageIk heb vandaag voor jullie de eerste nail art van dit jaar! En oooh ik merk toch dat ik het wel gemist heb. De laatste nail art die ik heb gemaakt was afgelopen zomer, met de ‘The 30 Day Nail Challenge’. Ik vond het zo leuk om te doen en genoot er elke dag weer van. Ik zal deze zomer ook weer meer nail arts gaan maken. (Al mijn nail arts kunnen jullie hier bekijken).

Ik zal jullie in het kort ook even uitleggen waarom ik er ’s zomers wel tijd voor heb en ’s winters niet: In de zomer woon ik in een chalet op de camping, heerlijk genieten van het buitenleven. We leven dan bijna de hele dagen buiten. En nu in de winter periode zitten we thuis in ons huisje. Iedereen weet dat er bij nagels lakken een sterke geur vrij komt. Ik heb niet de mogelijkheid om mij terug te trekken in een eigen kamer, dat zou het wat makkelijker maken. Dus hou ik het nagellakken een beetje beperkt!

Wat heb ik gebruikt:

Nail art accessoires

Kleancolor – Pastel

Kleancolor

Sally Hansen – Pulled Sugar (260)Sally Hansen - Klean Color 10

Striping tape (zilver met een koperkleurige ondertoon)Striping tape

Bloemensticker met diamantStickervel

Stap voor stap … how to!

Ik heb geen foto’s van de stappen tussendoor gemaakt, alleen van het eindresultaat. Het is gemakkelijk zelf te doen.

  • Ik begin met de pastelkleurige lak van Kleancolor. Voor een mooie dekking heb ik 2 lagen aangebracht. En nu goed laten drogen.
  • Voor de volgende stap gebruiken we de nagellak van Sally Hansen. De ringvinger leg ik straks uit, nu eerst de overige 4 vingers. Met de lak bedek je ongeveer met een verticale lijn 1/3 van de nagel. Dit heb ik in 3 lagen gedaan omdat het een vrij lichte kleur betreft. Na 3 lagen zag ik voldoende contrast. Bij de ringvinger maken we 2 driehoekjes, een soort strikje. Heb je geen vast hand, dan kan je (als de lak goed droog is) afplakken voor een rechte lijn. De Diamond Strenght No Chip Nagellak heeft een harde coating wat splijten van de nagel helpt voorkomen. De lak bevat diamantdeeltjes die een hele mooie glans geven.
  • Als alle lak goed opgedroogd is gaan we beginnen met de striping tape. Ik heb gekozen voor een zilveren kleur. Deze plakken we precies op de scheidingslijn van de Kleancolor en Sally Hansen lak.
  • De laatste stap de finishing touch, we plakken een bloemetje met diamant op de ringvinger, precies op de kruising van het strikje.

Dit is het eindresultaat van mijn nail art, simpel en chique.

Sally Hansen en Kleancolor Nail art

 

Nail art Blog en Beauty

Afsluiting BLOG

 

 

Willen jullie vaker een nail art van mij zien?
Wat vinden jullie van het resultaat?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

19 comments

Lonneke 12 januari 2015 - 11:25

Je nail art is echt heel mooi geworden helemaal mijn smaak! Ik vind het leuk als het je lukt om vaker nail arts te zien. Liefs

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 12 januari 2015 - 16:11

Ik vind hem ook wel goed gelukt ja! Maar leuk om het van een echte picasso te horen hihi 😉

Reply
Sonja 12 januari 2015 - 11:29

Vind de lak echt mooi. De stickertjes zijn niet altijd vriendjes met mij! Daarom vermijd ik die zoveel mogelijk! Maar stripingtape is my best friend!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 12 januari 2015 - 16:15

Ik vind de lak ook echt helemaal geweldig. Ik had de stickertjes nog liggen, en schaf ook geen nieuwe aan hoor. Vanmorgen toen ik wakker werd lag er een sticker bij mij in bed ipv op mijn nagel. Maar tegen stripingtape zeg ik ook YES.

Reply
Yvet 12 januari 2015 - 14:08

Hele leuke nailart!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 12 januari 2015 - 16:15

Dank je wel!

Reply
manon 12 januari 2015 - 16:03

Dit is echt een hele mooie nail art! Ik vind dit echt iets voor een bruiloft

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 12 januari 2015 - 16:18

Dank je wel Manon! x

Reply
Petra 12 januari 2015 - 18:10

Tjonge ik vind het echt heel erg mooi. Het zijn gezellige vroliike tinten, erg leuk!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 12 januari 2015 - 18:39

Dank je wel! Ik vind de kleurencombi ook erg mooi, aanwezig en toch rustig.

Reply
thebeautyproject.nl 12 januari 2015 - 20:52

Het ziet er echt onwijs mooi uit! Ik vind het wel leuk om vaker nailart te zien. De kleuren vind ik onwijs zacht en dat vind ik altijd super mooi.

Xx

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 12 januari 2015 - 21:49

Dank je wel, wie weet volgen er meer. Ik hoop zelf een beetje op een wekelijks item. Maar dat moet ook lukken met mijn planning.

Ik hou ook van de kleuren!

Reply
Teddy 12 januari 2015 - 21:19

Mooi gedaan zeg! Heel chique

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 12 januari 2015 - 21:50

Dank je!

Reply
4.Balou 13 januari 2015 - 07:58

Mooi kleurtje en wat heb je dat prachtig gedaan!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 13 januari 2015 - 14:32

Dank je wel, ik vond het ook erg leuk om weer te doen.

Reply
Lavinia Heyden 13 januari 2015 - 14:14

Wouwwwww zo mijn smaak dit. Echt super mooie kleuren die je hebt gebruikt. I like it a lott.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 13 januari 2015 - 14:33

Ik ben er ook helemaal dol op.

Reply
Tiny 13 januari 2015 - 17:03

ik vind het erg mooi ,het zijn ook wel mijn kleurtjes

Reply