Nail Perfect Bombay Fever

Mijn nagellak stash is weer een lakje rijker, alsof ik er nog niet genoeg heb. Maar ik ben bij ieder lakje dat ik krijg nog steeds even blij. Het lakje dat ik jullie vandaag laat zien is er één van het merk Nail Perfect.

 

Nail Perfect Bombay FeverNailproduct over:

NailPerfect Nail Lacquer is een kwalitatief hoogstaande nagellak die zowel schitterend als duurzaam is. Het is snel droog waardoor het een perfecte aanvulling is op een manicure of pedicure behandeling.

Nail Perfect Bombay Fever

Nail Perfect Bombay Fever

Nail Perfect Bombay FeverBombay Fever staat omschreven als een rode lak, maar past naar mijn mening beter in de categorie roze. Het is een mix van een felle roze kleur met een beetje een gouden chrome effect. In het filmpje kun je dit goed zien. Je ziet heel goed het goud door het roze heen. Straks met de swatches zien we of je dit ook terug ziet op de nagels.

ONTWERP, PRIJS & INHOUD

Nail Perfect Bombay Fever

Nail Perfect Bombay Fever

Het ontwerp van het potje is vrij simpel, vierkant met een zwarte dop. Het kwastje is vrij smal, maar wel zo dat je er nog goed mee kunt lakken. Zodra het kwastje de nagel raakt waaiert het kwastje mooi uit om een groot oppervlak te lakken. In het flesje zit een inhoud van 11 ml, en hiervoor betaal je op de site van NailProduct € 4,95.

SWATCHES

Tatiana's Blog | Nail Perfect Bombay Fever Tatiana's Blog | Nail Perfect Bombay Fever

Zodra er een artikel geplaatst wordt over nagellak zijn we automatisch al benieuwd naar de swatches. En dat is ook eigenlijk wel wat ik het leukste vind om te laten zien. Hoe is de lak daadwerkelijk op de nagels. Een lakje kan er in het potje nog zo betoverend uitzien, uiteindelijk draait het allemaal om de kleur of het effect op de nagel. De swatches laten zien dat bij een bepaald licht de kleur toch zeker wel wat roods in zich heeft. En het goud wat je in het potje zo goed kon zien, zie ik jammer genoeg op de nagel niet echt terug.

MIJN BEVINDINGEN

Ik vind het een mooi, en vooral zomers lakje. Het is niet echt een kleur die ik rond deze tijd van het jaar zou dragen. De lak droogt redelijk snel en is in 2 lagen mooi dekkend. De lak blijft ongeveer 5 dagen lang mooi zitten daarna komen er wel wat chips. Maar voor de prijs van het lakje krijg je zeker wat je mag verwachten van een lak.

afsluiting-tatiana

Ben jij bekend met Nail Perfect?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Nail Perfect Bombay Fever

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Nail Perfect Bombay Fever

    Heerlijk, girly kleurtje! Wel nieuwsgierig naar dit merk.

  2. Tatiana's Blog | Nail Perfect Bombay Fever

    Heel mooi kleurtje is het. Kende het merk nog niet

  3. Tatiana's Blog | Nail Perfect Bombay Fever

    Ik vind het een hele mooie kleur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *