Astonishing Nails Hydra Spray

by Tatiana
Nail Perfect InstaSpray

In het artikel van eergisteren vertelde ik jullie meer over de Trind Cosmetics Nails Balsam. Vandaag laat ik nog een verzorgend product voor de nagels zien.

Astonishing Spa is all about taking you back to the basics where nature is the key ingredient. Inspired by rich traditions and sacred knowledge passed down through the ages, Astonishing Spa encourages you to rediscover the true gifts that nature has to offer.

━━━━ ASTONISHING SPA ━━━━

Nail Perfect InstaSpray

Nail Perfect InstaSpray

Astonishing Nails Hydra Spray

Zoals jullie weten vind ik het belangrijk om mijn nagels en handen goed te verzorgen. Niet alleen voor het uiterlijke plaatje, maar het is ook een stukje hygiëne. Met de Astonishing Nails Hydra Spray heb je altijd schone handen en voeten. Je gebruikt de Astonishing Nails Hydra Spray als voorbereiding op de behandeling. De Astonishing Nails Hydra Spray zuivert je handen en voeten.

Ik vind het heerlijk om de spray mee te nemen in mijn tas, om op sommige momenten even weer mijn handen te verfrissen. De Astonishing Nails Hydra Spray is antibacterieel en antischimmel. In tegenstelling tot veel andere producten is de Astonishing Nails Hydra Spray een product wat niet aan de handen plakt, waardoor het de handen reinigt en tevens verzorgd zonder gebruik van water en zeep. Daarom is het ook zo makkelijk voor onderweg.

En het ruikt aangenaam, geen uitgesproken parfum geur, meer een beetje alcohol. De geur doet mij een beetje denken aan de tijd die ik doorbracht in het ziekenhuis op de afdeling Neonatologie, waar hygiëne uiterst belangrijk is.

Nail Perfect InstaSpray

Nail Perfect InstaSpray

De flesjes hebben een inhoud van 100 ml. Je kunt de Astonishing Nails Hydra Spray onder andere verkrijgen bij de NailProduct voor € 5,95.

Wat gebruik jij voor een goede hygiëne, en om je handen en nagels te verzorgen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

9 comments

Lonneke 16 juni 2017 - 10:21

Nog nooit van zoiets gehoord, maar lijkt mij ook een lekker verfrissend product! Mooie foto’s weer!

Reply
Cassandra 16 juni 2017 - 10:44

Wat een ontzettend handig product! Ik was altijd met treacle moon, desinfecteer met 70% alcohol voor ik ga lakken en daarna nagel riem olie en handcreme van thebodyshop

Reply
Jolanda 16 juni 2017 - 12:07

Wat lijkt dit me een fijn product!! Heel handig ook in sprayvorm.

Reply
Sandra 16 juni 2017 - 12:27

Ik ben eigenlijk niet zo van de verzorging (geen geduld voor), maar zeker wel van de hygiëne en ik vind het ook fijn om onderweg af en toe mijn handen te verfrissen en reinigen. Dit zou perfect zijn! 🙂

Reply
Vlijtig Liesje 16 juni 2017 - 13:37

Is het bedoeld om je handen bacterievrij te maken? Het ziet er goed uit.

Reply
Fleur 16 juni 2017 - 19:11

Ik heb in mijn tas wel een flesje handreiniger zitten, erg fijn als je kinderen bij je hebt 😉

Reply
alexa 16 juni 2017 - 20:56

Wat een grappig product en fijn dat het een spray is! Koopje ook wel!

Reply
Merel 19 juni 2017 - 06:58

Klinkt goed en dat voor een heel fijne prijs. Lijkt me fijn om te hebben, heb nu meestal zo’n potje desinfecterende gel voor onderweg.

Reply
Diana 27 juni 2017 - 10:43

Fijn die sprayvorm. Ben helaas niet zo goed met nagelverzorging maar probeer het wel meer bij te houden!

Reply