Nail Perfect Remover Non Aceton

by Tatiana
Nail Product Nail Perfect Remover Non Aceton

Als je veel bezig bent met nagellak is het belangrijk om een fijne nagellak remover te hebben. Vandaag test ik de nagellak remover van Nail Perfect.

Nail Product Nail Perfect Remover Non AcetonEigenlijk hoeft een nagellak remover maar aan één ding te voldoen, het verwijderen van je nagellak. Ik heb ook wel eens dip en clean removers gebruikt, die zitten in een potje met daarin een sponsje. Zelf vond ik dit niet zo handig en gebruik ik het liefst een gewone nagellak remover zonder aceton. Voor mij persoonlijk werkt dit het beste.

img_5014img_5015

Om uit te testen of de nagellak remover goed werkt, heb ik eerst een lakje aangebracht, niet de meest gemakkelijke kleur. Op een watje heb ik wat nagellak remover aangebracht en vervolgens de nagels schoongemaakt. Het heeft een vrij sterke geur die je ook na gebruik nog een beetje op de nagels ruikt. Ik was daarom ook altijd mijn handen na het verwijderen van nagellak. Dat doe ik niet alleen voor de geur, maar het nadeel van een nagellak remover vind ik ook altijd dat mijn nagels er droog van gaan uitzien. Een goede nazorg is daarom wel op zijn plaats, en een lekkere handcréme of een fijne cuticle oil kan wonderen doen.

Nail Product Nail Perfect Remover Non Aceton

Na de juiste behandeling van mijn handen en nagels zien ze er weer verzorgd uit. Klaar om opnieuw gekleurd te worden. Zelf ben ik erg te spreken over deze nagellak remover, al zou ik een iets minder heftige geur ook erg fijn vinden.

Nail Perfect Remover Non Aceton is voor € 5,75 (500 ml) te koop bij Nail Product.

afsluiting-tatiana

Wat is jouw favoriete nagellak remover?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

9 comments

Babs 12 oktober 2016 - 08:47

Mijn man vind nagellak remover altijd lekker ruiken,ik ben er niet dol op. Meestal koop ik de goedkoopste die er is (zonder aceton)
Ik heb ook altijd het idee dat ondanks dat er geen aceton in zit het je nagels enorm uitdroogt, dus hoe vaker ik switchte met lak hoe slechter mijn nagels eruit zagen.

Reply
Rebecca 12 oktober 2016 - 09:59

Een goeie remover zoek ik ook nog. Ik heb er nu nog één van kruidvat eigen merk maar die maakt mijn nagels en vingers zo droog dat ze er wit van worden.

Reply
Janine 12 oktober 2016 - 16:46

Ik gebruik altijd gewoon nagellakremover van de action of eentje van kruidvat van het merk Essence. Ik ben niet zo heel erg kritisch als het daarop aankomt als het maar niet te duur is en als de nagellak maar weg gaat haha.

Reply
Rochella 12 oktober 2016 - 20:57

Ik gebruik nu de remover van kruidvat, maar die droogt het handen echt uit. Misschien deze maar eens proberen klinkt erg fijn. Xoxo

Reply
Jonna@Burgertrutjes 12 oktober 2016 - 23:49

Ik gebruik de remover van Balea, van de duitse drogist.

Reply
Nailtalk 13 oktober 2016 - 20:53

Remover kan inderdaad behoorlijk sterk ruiken. Maar vind een goede werking belangrijker! Klinkt goed!

Reply
Melike 13 oktober 2016 - 22:24

Ik was al een tijdje op zoek naar een remover zonder aceton. Ik heb er wel eens een paar geprobeerd, maar ze verwijderden altijd toch minder goed. Echter is aceton weer echt killing voor mijn nagels. Deze optie ga ik zeker onthouden!

Reply
Mariëlle M 14 oktober 2016 - 09:24

Hoooo jouw nagels <3 Ik gebruik altijd remover zonder aceton! Ik wil nog een natuurlijke versie proberen 🙂

Reply
Claudia 17 oktober 2016 - 19:53

Ik gebruik ook een nagellak remover zonder aceton maar ik krijg de rode kleur die nu op mijn nagels zit er erg moeilijk af. Deze ga ik zeker onthouden!

Reply