Nail Vinyls van Born Pretty (update)

Tatiana's Blog | Nail Vinyls van Born Pretty (update)

In het artikel van vandaag laat ik jullie een product zien van Born Pretty Store. Ik mocht een reeks producten reviewen die ik zelf mocht uitkiezen. Omdat ik gek ben op nail art, heb ik gekozen voor Nail Vinyls.

BPS NailVinyls 5

Bij Born Pretty Store hebben ze een aantal sheets met Nail Vinyls. Ik heb hiervoor gekozen omdat je op Instagram veel nail arts voorbij ziet komen die met nail vinyls zijn gemaakt, en dan lijkt het zo ontzettend makkelijk. Dit wilde ik dus ook graag een keer proberen. Ik was er echt van overtuigd dat ik dit ook zou kunnen. Maar zo makkelijk als het lijkt, zo moeilijk vond ik het in werkelijkheid.

BPS NailVinyls 4

Wat heb je nodig / wat heb ik gebruikt:

* Nail Vinyls Stencil Stickers 

In ieder geval 2 kleuren nagellak, ik gebruikte hiervoor:

* L´Oréal Paris 220 – Dimanche Apres-Midi

L´Oréal Paris 440 – Cherie Macaron

BPS UsedBPS NailVinyls 3 BPS NailVinyls 1

Als ik moet omschrijven hoe het werkt, dan kan ik dat in een paar makkelijke stappen weergeven. Maar om dit in de praktijk zo makkelijk te laten werken, nee, die vlieger ging voor mij niet op. Ik heb echt meerdere pogingen gedaan, en dit is de poging die ik jullie wel durfde te laten zien. Al mijn voorgaande pogingen waren een regelrechte ramp.

De eerste stap is het aanbrengen van een basislaag, in de kleur die jij wil. Ik heb als basislaag gekozen voor de Cherie Macaron. Daarna pak je uit het stickervel het patroon die je wil aanbrengen en plakt dit op je nagel. Dit moet je echt goed en stevig aandrukken op de nagel, je moet er dus echt voor zorgen dat je basislaag goed droog is, anders lukt het niet. Ik vond de stickervellen vrij stevig waardoor het aandrukken vrij moeilijk ging en er ruimte vrij bleef voor de nagellak om tussen te kruipen. Op het stickervel bracht ik de kleur Dimanche Apres-Midi aan. Eerst alleen op mijn ringvinger, maar daarna ook nog op mijn middelvinger.

BPS NailVinyls 2 copy

De nail vinyls die ik voor deze nail art heb gebruikt, kun je hier terugvinden en bestellen voor slechts € 1,82. Ook krijg je met de code BEAQ10 10% korting op je bestelling.

BPS korting

Afsluiting naam Modern

Wat is jouw ervaring met nail vinyls? Heb jij misschien nog tips om het makkelijker te maken?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Nail Vinyls van Born Pretty (update)

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Nail Vinyls van Born Pretty (update)

  Prachtige kleur, en ik vind dat streepjes effect zo leuk gedaan!

 2. Tatiana's Blog | Nail Vinyls van Born Pretty (update)

  Heel leuk gedaan zo! Ik vind de kleuren erg mooi

 3. Tatiana's Blog | Nail Vinyls van Born Pretty (update)

  Ik had heel graag een foto gezien van de nail vinyl zelf, want ik begreep er niet zoveel van eerlijk gezegd 😉 Na het klikken op de link kreeg ik een idee van wat je hebt gedaan. Weet uit ervaring hoe lastig het is, blijf oefenen hoor, want het gaat je zeker lukken! Vind het resultaat wel grappig 😉

  1. Tatiana's Blog | Nail Vinyls van Born Pretty (update)

   Dank je, voor je comment. Je hebt gelijk, zonder een foto van de nail vinyl zelf is het artikel niet compleet. Daarom een kleine update met een nieuwe foto. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *