Nailberry Gifts of Prosperity Collectie

by Tatiana

Onlangs ontving ik vier prachtige lakjes van het merk Nailberry. Tot voor kort had ik dit merk nog niet in mijn nagellak stash. In dit artikel heb ik de vier kleuren geprobeerd en vertel ik jullie hier meer over, en laat jullie swatches zien van de kleuren. Deze kleuren mogen gewoon niet ontbreken als je stijlvol het nieuwe seizoen in wil gaan. Kijk je mee!?

SASS

Gifts of Prosperity 

Met trots laat ik jullie een kwartet van warme en inspirerende tinten zien. Een samengestelde collectie van vier speciale tinten die een eerbetoon zijn naar onze nog steeds helende wereld. Samen streven we naar een betere, gelukkigere en gezondere toekomst. Vandaar ook de namen van de lakjes: Grateful, Peace, Harmony en Kindness.

Nailberry. Met de nagellak van Nailberry, kleur je je nagels ‘gezond’. Elke Long Wear & High Shine-kleurrijke tint is geformuleerd om 12 vrij, veganistisch, dierproefvrij, glutenvrij en halal-gecertificeerd te zijn. Vrij van wat, denk je dan misschien.Het meermaals bekroonde L’Oxygéné-assortiment van Nailberry is ontwikkeld om een gezondere manicure te leveren zonder concessies te doen aan de kleur. Voor een gezondere manicure heeft Nailberry er voor gekozen om de volgende 12 ingrediënten te vermijden:

 1. Ftalaten, inclusief DBP
 2. Tolueen
 3. Formaldehyde
 4. Formaldehyde-hars
 5. Kamfer
 6. Xyleen
 7. Ethyl Tosylamide
 8. Trifenylfosfaat
 9. Alcohol
 10. Parabenen
 11. Dierlijke derivaten
 12. Gluten

SASS

De kleuren

Grateful.De diepe, fluweelzachte tinten in deze moderne kleur geven je stijl de warme omhelzing die het zoekt op koele dagen en frisse avonden. Op zowel vingertoppen als tenen is deze zeer gepigmenteerde tint een elegante en universeel flatterende keuze, waardoor het een zeer betekenisvolle toevoeging aan je garderobe is.

Gratitude is the healthiest of all Human emotions

Peace.Straal rust, vertrouwen en kalmte uit met onze donkere zwoele lila. Een verleidelijke mix van rijke, romige kleuren met smeulende ondertonen. Deze veelzijdige tint werkt zowel als chique neutrale kleur voor iedere dag als een verfijnde avond kleur. Een perfecte lak voor de overgang in winterstijl.

Peace, it does not mean to be a place where there is no noise Trouble or hard work. It means to be in the midst of those things and still be calm in your heart

Harmony.Onze seizoensgebonden draai aan klassiek rood. Je zult zeker echte affiniteit vinden in deze rijke roestige lak. De verbrande oranje tinten zijn verre van brutaal, maar ademen eerder de warme, hartverwarmende tinten van herfstachtig bladeren uit. Het is een sublieme keuze, vooral voor korte nagels, die een vintage randje aan je herfststijl toevoegt.

She who lives in harmony with herself Lives in Harmony with the universe

Kindness.Deze blush is een middenroze kleur die subtiele rook en delicate glans in evenwicht brengt. Een foutloze alledaagse nagellak. Fris, zacht en glanzend. De vrolijke roze tint frist je look meteen op, terwijl de semi- transparante afwerking een ‘nude’ look weergeeft die iedereen kan dragen.

In a world Where you could be anything Be kind

SASS

De swatches

Nu zijn we aangekomen bij de swatches.Nadat ik met zoveel lof over de lakjes heb gesproken, is het tijd om de kleuren te laten zien. Ik vind de lakjes, en de kleuren heel goed! Ze brengen fijn aan, hebben een mooie dekking en blijven goed zitten. De kwast spreid mooi uit bij het aanbrengen, waardoor je met een enkele beweging bijna het hele nageloppervlak kunt bereiken.

Hou je van een mooie dekking, dan raad ik je aan om meerdere lagen aan te brengen. Lak in dit geval eerst je ene hand, en daarna je andere. In de tussentijd kan dit drogen voordat je de tweede laag aanbrengt. De roze kleur ‘Kindness’ heeft voor een totale dekking wat meer lagen nodig. Op de foto’s heb ik twee lagen aangebracht en kun je zien dat je er nog doorheen kunt kijken. Maar bij deze kleur vind ik dat wel mooi staan.

 

Met welk kleurtje voel jij je het meest verbonden: Grateful, Peace, Harmony of Kindness?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Kelly 28 september 2020 - 10:13

Mooie collectie hé! Met het roze kleurtje had ik het zelfde, na vier lagen dekt hij helaas nog steeds niet helemaal. De andere drie kleuren zijn wel echt top. 🙂

Reply