Tatiana's Blog | Nailbox Unboxing

Vandaag ga ik voor jullie de nailbox unboxen. Ik kreeg deze de afgelopen week toegestuurd en was echt blij verrast. En de inhoud verdubbelde dat nog eens, want de inhoud leek wel persoonlijk op mij te zijn afgestemd. Kijken jullie mee?

Swatch Sticks

NailBox Swatch SticksOnder de mooie curlyfills (die mooie gekleurde snippers) trof ik 4 swatch sticks aan. Deze had ik nog niet, maar lijken me erg makkelijk om mee te swatchen als je even je eigen nagels niet wil of kan swatchen.

Water Decals

PSX_20160904_093056Iets waar ik nog wel even mee moet oefenen zijn deze mooie water decals. Het is een sticker die je met behulp van een klein beetje water op je nagel kunt plaatsen. Maar ze zijn erg dun. Ook voor de beginnende nail arter is dit een makkelijke en snelle manier om in weinig tijd een mooie nail art neer te zetten.

Nails Inc | Mayfair Lane

NailBox Nails Inc Mayfair LaneAl 1x eerder mocht ik een Nails Inc lakje reviewen. Ik was gelijk enthousiast en fan van dit merk. Het is alleen een wat duurder lakje wat vaak voor mijn budget niet toereikend is. Des te blijer was ik om dit mooie Nude kleurige lakje met roze onderrtoon in de NailBox aan te treffen.

Revlon Colorstay Gel Envy Diamond | Top Coat – 010 & Color + Base | 400 Royal Flush

NailBox Revlon Colorstay Gel EnvyIn de box zaten 2 lakjes van Revlon, die je samen dient te gebruiken. Een basislak en een top coat.

Layla | Summer Vibes

PSX_20160904_092844Vooral naar het lakje van Layla ben ik erg benieuwd. Ik vind thermo lakjes erg leuk, als de overgang mooi subtiel is. Laatst zag ik op de blog van Nailalk een lakje en die vond ik echt amazing. Ik heb stiekeme hoop dat dit lakje ook zo is.

Afsluiting naam Modern

Ken jij de NailBox?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Nailbox Unboxing

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Nailbox Unboxing

  Wouwwww dat ziet er leuk uit.

 2. Tatiana's Blog | Nailbox Unboxing

  Nee ik ken de box nog niet. Wat een mooie inhoud!! Ik ben benieuwd naar je reviews van de producten!

 3. Tatiana's Blog | Nailbox Unboxing

  Leuke lakjes!! En die waterdecals zijn zo mooi, ik heb ze laatst gekocht. Love it!

 4. Tatiana's Blog | Nailbox Unboxing

  Mooie nagellakken!
  Dit concept ken ik niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *