Tatiana's Blog | Nailscene Herfst Nail Art

Vandaag heb ik me voor een nail art laten inspireren door het seizoen. Daarom heb ik een Nailscene Herfst Nail Art gemaakt.

Fall Stample Nail Art

Als je even geen inspiratie hebt, zoals ik nu, dan kan je makkelijk een nail art maken door de stempeltechniek. Je hebt er wel de juiste attributen voor nodig, maar als je dat in huis hebt, is stempelen een makkelijke en snelle manier voor een nail art. Maar ook deze techniek vergt wel wat oefening.

Fall Stample Nail Art 2

Wat heb ik gebruikt:

Fall Stample Nail Art 3
Ik zal jullie eerst even laten zien wat ik voor deze nail art allemaal heb gebruikt.

 • P2 Catch The Glow – 010 Tropical Heat
 • Konad Special Nail Polish – Wine Red
 • Konad – Stamp en Scraper
 • Born Pretty Store Stamp Template – BP35 Lovely Animals Pattern

Nailscene Herfst Nail Art

Fall Stample Nail Art 6
Als basis heb ik de Tropical Heat van P2, uit de Catch The Glow collectie gebruikt. Deze collectie bestaat uit 5 kleuren: Tropical Heat, Smooth Gem, Bronzed Glow, Chilly Breeze, en als laatste Copper Flash. De goudgele kleur past wat mij betreft uitstekend bij de herfstkleuren, zoals wij die kennen van de vallende bladeren uit de bomen in het bos. Helemaal samen met de wijnrode kleur die ik gebruikt heb voor het stempelen.

Ik heb voor het stempelen een stamping template van Born Pretty gebruikt, de BP35 Lovely Animals Pattern. Op mijn middelvinger heb ik gekozen voor het hertje, en de rest van mijn vingers heb ik voorzien van het grote bloemenpatroon. Om het geheel wat fleuriger te maken zou je kunnen kiezen voor het stempelen in verschillende kleuren, of als basis een gradient te gebruiken.

Stamping

Dit is het eindresultaat van mijn Nailscene Herfst Nail art. De stamping template is hier online te koop voor € 1,88.image

Nailscene

Afsluiting naam Modern

Welke techniek gebruik jij voor je nail arts? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Tatiana's Blog | Nailscene Herfst Nail Art

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Nailscene Herfst Nail Art

  Mooie herfst nail art en vind de stempel plate erg leuk die je hebt gebruikt.

 2. Tatiana's Blog | Nailscene Herfst Nail Art

  wat een mooie najaars nail art….zelf ben ik niet zo goed met stempelen, maar blijf het wel proberen, de aanhouder wint…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *