Nailscene | Stripingtape Nail Art (Tutorial)

Tatiana's Blog | Nailscene | Stripingtape Nail Art (Tutorial)

Ik heb vandaag voor jullie de eerste nail art in samenwerking met Nailscene! Nailscene is het nagel platform van Nederland en België. Over het leuke project dat ik ben aangegaan met Nailscene vertel ik jullie in een volgend artikel uitgebreid meer. Ik kan in ieder geval al verklappen dat ik meer met nail art ga doen!

Om te starten heb ik materiaal gekregen van Nailscene om diverse nail arts te kunnen maken. Het eerste materiaal dat ik heb gebruikt is striping tape in een gouden kleur. Kijk je mee hoe ik dit heb gebruikt!

Nailscene Striping Tape 1

Striping Tape

Meestal gebruik ik striping tape alleen om de kleur onder de tape te behouden, maar nooit de tape zelf als accent op de nail art. Dat heb ik dit keer wel gedaan met als inspiratie een nail art van Yagala. Zij maakt de meest fantastische nail arts, en zij is echt een inspiratiebron voor mij.

Ik zal jullie de nail art laten zien en daarbij ook stap voor stap uitleggen hoe ik dit heb gedaan. Het is een makkelijk na te maken nail art. De nail art lijkt wel een beetje op een nail art die ik al eerder maakte.


Nailscene Striping Tape 3

Wat heb ik gebruikt:

Kleancolor – White

Sally Hansen Xtreme Wear – Spark In The Dark (600)

DA Nailpolish Specials & Effects – Gold Rush

Striping tape (goudkleurig)

Studs (zwart vierkantje)

Nailscene Striping Tape 2

Stap voor stap … how to!

Ik heb geen foto’s van de stappen tussendoor gemaakt, alleen van het eindresultaat. Het is gemakkelijk zelf te doen, en je kunt de nail art maken naar eigen inbreng.

 • Ik begin met de witte lak van Kleancolor. Voor een mooie dekking heb ik 2 lagen aangebracht. En dit laat ik nu goed drogen.
 • Voor de volgende stap gebruiken we de nagellak van Sally Hansen & DA. De ringvinger leg ik straks uit, nu eerst de overige 4 vingers. Met de 2 glitter lakjes bedek je ongeveer met een verticale lijn 1/3 van de nagel. De grote wat je ook gebruikt voor French Manicure. Dit kan je aanbrengen in een aantal lagen, tot er genoeg glitters zijn.
 • Bij de ringvinger maken we 2 vierkantjes, de een wat groter dan de andere. Heb je geen vast hand, dan kan je (als de lak goed droog is) de vinger afplakken voor een rechte lijn.
 • Als alle lak goed opgedroogd is gaan we beginnen met de striping tape. Ik heb gekozen voor een gouden kleur. Deze plakken we precies op de scheidingslijn van de Kleancolor en Sally Hansen/DA lak. Bij de ringvinger brengen we een extra lijntje tape aan voor een mooi effect.
 • De laatste stap de finishing touch, we plakken een stud op de ringvinger, precies op de plek waar het tape elkaar kruist.Nailscene Striping Tape CollageNailscene Striping Tape Collage 1

Dit is het eindresultaat van mijn nail art, simpel en chique. Met dank aan Nailscene!

Nailscene

 

Afsluiting BLOG

Hou mijn blog goed in de gaten als je meer wilt weten over Nailscene.


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

Tatiana's Blog | Nailscene | Stripingtape Nail Art (Tutorial)

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Nailscene | Stripingtape Nail Art (Tutorial)

  Mooi gedaan. Classy

 2. Tatiana's Blog | Nailscene | Stripingtape Nail Art (Tutorial)

  Wat een mooie nail art !

 3. Tatiana's Blog | Nailscene | Stripingtape Nail Art (Tutorial)

  wauwwww, deze nail art ziet er heel erg goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *