Nailscene | Sunset Kiss Nail art

by Tatiana
Nailscene Schelpjes studs

Vandaag in mijn wekelijks artikel voor Nailscene, het nagelplatform van Nederland en België, een zomerse nail art. Helemaal in de ban van het zomerse weer en de heerlijke temperaturen een warme Sunset Kiss Nail art.

Nailscene Gouden Schelpjes studs

Nailscene | Sunset Kiss Nail art

Voor de Nailscene Sunset Kiss Nail art heb ik wederom studs gebruikt die ik mocht ontvangen. Kijk je mee, wat ik heb gemaakt?

Nailscene Schelpjes studs

Sunset Kiss Nails

Ik heb een warme nail art gemaakt met als finishing touch een stud in de vorm van een schelpje. Afgelopen week was het heerlijk weer en ik heb mijn nail art daar helemaal op aangepast. Een warme koraal kleurige basis met gouden tinten.

Nailscene Schelpjes studs

Wat heb ik gebruikt:

Only You – Sunset Kiss #170 (lees hier de review van deze nagellak)

Kleancolor – Metallic Yellow 162

Dotting tool + nagel penseel

Studs (gouden schelp)

Nailscene Schelpjes studs

Als basis heb ik de nagellak van Only You gebruikt. Dit is een mooie oranje kleur met een koraal kleurige ondertoon. Echt een kleurtje voor de zomer die je handen bruiner laat lijken. Deze lak dekt mooi in 1 laag.

Met uitzondering van de ringvinger heb ik voor de rest van mijn nagels het dotting tool gebruikt om met de Metallic Yellow lak van Kleancolor stipjes te zetten.

Met het penseel heb ik op de ringvinger strepen geschilderd van boven naar beneden. Als accent op de ringvinger heb ik de gouden schelp stud van Nailscene geplaatst.

Nailscene Schelpjes studs

Dit is het eindresultaat van mijn Sunset Kiss Nail art.

Met dank aan Nailscene!

Nailscene

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Lavinia Heyden 8 augustus 2015 - 06:55

Dat ziet er leuk uit. Wat een schattig schelpje.

Reply