Nailscene Yagala Inspiratie

Iets heel nieuws in mijn wekelijks artikel voor Nailscene. Vandaag heb ik me laten inspireren door Yagala, een groot voorbeeld voor mij. Ken je haar werk nog niet, neem dan zeker eens een keer een kijkje op haar Instagram. Ik hoef er dan ook geen doekjes om te winden dat ik een groot fan ben van haar en haar werk.

Ik vind het heerlijk om zelf nail arts te maken, maar soms vind ik het nog leuker om lekker onderuit op de bank te hangen en de nail arts van anderen te bekijken. Yagala is daar een voorbeeld van, en vandaag heb ik een nail art van haar gebruikt.

Nailscene Yagala Inspiration Nail Art

Nailscene Yagala Inspiratie

Wat heb ik gebruikt:

Ik zal jullie eerst even laten zien wat ik voor deze nail art allemaal heb gebruikt.

Nailscene Yagala Inspiratie

 • Kleancolor – Metallic Yellow (162)
 • Essence – Nail Art Stamp (White)
 • Hema – Long Lasting Nail Polisch (850)
 • Nailscene – Studs (Gouden schelpjes)
 • Dotting Tool
 • Nail Art Brush

Yagala Inspiration Materiaal

Yagala Polka Dot 

Voor deze nail art heb ik me laten inspireren door een van de vele nail arts van Yagala. Zij maakt echt de meest fantastische nail arts.

Nailscene Yagala Inspiratie

Ik heb mijn best gedaan om een nail art te maken die vergelijkbaar is met die van Yagala. Haar nail art is gemaakt op een ‘Squarely Rounded’ nagel, en die van mij op een ‘Rounded’ nagel. Zelf vind ik squarely rounded het mooiste om mee te werken.

Er zit natuurlijk verschil in Yagala haar nail art en mijn poging tot. Je ziet in 1 oogopslag dat de nail art van Yagala een meesterwerk is, met zeer rechte lijnen en perfecte dots, en dat van mij (uit de losse hand) niet helemaal kaasrecht. Voor het maken van deze nail art heeft zij gebruik gemaakt van tape voor de rechte lijnen, en ik niet. En voor het zogenaamde gespje heeft zij een rechthoekig dun frame gebruikt, en ik nagellak. Omdat het strikje voor de ringvinger ontbrak in mijn materiaal heb ik gekozen voor een schelpje, in dezelfde kleur als de gespjes.

Yagala Inspiration 7

Dit is het eindresultaat van mijn Yagala Polka Dot Nail art. De studs zijn hier online te koop voor € 1,95.

Met dank aan Nailscene!

Nailscene

Afsluiting BLOG

Wie geeft jullie inspiratie? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Nailscene Yagala Inspiration Nail Art

Tatiana's Blog | Nailscene Yagala Inspiration Nail Art

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Nailscene Yagala Inspiration Nail Art

  Wat is je nail art mooi geworden, ik hou hier wel van.

 2. Tatiana's Blog | Nailscene Yagala Inspiration Nail Art

  Owww wat Prachtig, is deze nail art….

 3. Tatiana's Blog | Nailscene Yagala Inspiration Nail Art

  Mooie nailart! Leuk die schelpjes

 4. Tatiana's Blog | Nailscene Yagala Inspiration Nail Art

  Love de schelpjes! En wat moet je een vaste hand hebben om dit te kunnen. Knap!

 5. […] door één van mijn favoriete nail art guru’s op social media: Yagala. Al eerder heb ik een nail art gemaakt met inspiratie op de kunstwerken van deze Russische schoonheid. Kijk gezellig mee hoe ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *