Nationale Beautybloggersdag & Bloghop + WIN

by Tatiana

Vandaag is het Nationale Beautybloggersdag! Tenminste, een aantal beautybloggers hebben besloten deze dag in het leven te roepen. Om je kennis te laten maken met een 30-tal beautybloggers uit dit kleine landje, is er een “Bloghop” georganiseerd. En om de Beautybloggersdag voor jullie net zo feestelijk te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder!’

1466690403559Jaarlijks zijn er zoveel dagen waar speciale aandacht aan wordt besteed. Zo bestaat er de Nationale Burendag, of Secretaressedag. Maar Astrid en Hilde vroegen zich af waarom er van alle speciale dagen nog geen Nationale Beautybloggersdag bestaat. Wij werken toch ook hard, wij verdienen toch ook een plekje in de agenda.

En zo ontstond er in samenwerking met andere beautybloggers, de Nationale Beautybloggersdag. Zoals ik al zei is het niet alleen voor ons als bloggers een ‘feestje‘, maar wij betrekken jullie als bezoekers hier ook bij. Wat dat precies inhoudt vertel ik jullie hieronder.

WAT IS EEN BLOGHOP

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval beautyblogs. Zie het als een treinreis waar je onderweg leuke prijzen kunt winnen en leuke plekjes kunt ontdekken, met als tussenstation steeds weer een nieuwe beautyblogger. Als het goed is ben je via Claudia, van de blog Beautytag naar mijn blog gehopt. Dank je wel Claudia dat je jouw lezers/lezeressen naar mij doorstuurt. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt. Zo kom je vast ook bloggers tegen die je nog niet kende.

Voordat jullie mogen doorhoppen wil ik jullie natuurlijk ook even laten zien welke prijs Blog & Beauty verloot om deze Beautybloggersdag te vieren.

WINACTIE

Schermafbeelding 2016-07-04 om 22.47.19PicLabStudio_06-11-21.29.32967705103(1)

In samenwerking met ArmcandyBAR mag ik één van jullie gelukkig maken met een “Silver Delight” Armcandy armbandje. Bij ArmcandyBAR vind je handgemaakte en persoonlijke armcandy’s! De armbanden worden op jouw polsmaat gemaakt. De armbanden worden met liefde en plezier ontworpen en gemaakt in het eigen atelier dat gesitueerd is in Utrecht. Ze werken met zeer goede kwaliteit materialen en elke armcandy wordt mooi verpakt. De armcandy’s zijn makkelijk te combineren en volgens de laatste trend. Maak jouw outfit compleet met de handgemaakte armcandy’s!

20160605_214732(1) 20160605_214640(1)

DESIGN YOUR OWN! Het zilveren armbandje is gemaakt van elastiek en voorzien van antiek zilveren kralen, een hangertje met een bedel en Swarovski steentje. En het leuke is dat je zelf jouw armband mag samenstellen, zo maak je zelf jouw eigen persoonlijke en unieke armcandy.

websd(1)_MG_0867a(1)

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP DEZE PERSOONLIJKE ARMCANDY?

♥ Like de Facebook pagina van ArmcandyBar en Blog & Beauty en like dit bericht (+1 punt). Als je het bericht deelt krijg je +1 punt extra.

♥ Volg ArmcandyBar en Blog & Beauty op Instagram en like de post (+1 punt). Als je repost met hashtag #beautybloggersdag_winactie krijg je +2 punten extra.

That’s it! Je kan dus in totaal 5 punten (5x je naam in de hoge hoed) verdienen, waardoor je meer kans maakt op deze leuke prijs.

De winactie loopt tot en met zaterdag 16 juli 2016. Op maandag 18 juli maak ik de winnares bekend op Instagram. Ik verwacht binnen 24 uur een email, en anders kies ik een andere winnares.

Ik verwijs je nu door naar de blog van Babs en zij verwijst jou in haar artikel weer door naar een volgende beautyblog. Kennen jullie Babs nog niet? Ik zet haar graag even voor jullie in het zonnetje!

Babs schrijft vol passie over Beauty, Lifestyle en een vleugje Fashion. De top van de beautybloggers heeft zij al bereikt. Ze probeert graag nieuwe dingen uit, van gadgets tot botox, niets is te gek om tot de bodem uit te zoeken. We hebben hier zelfs te maken met een tv-ster, als figurante verschijnt zij zo nu en dan op de Nederlandse televisie. Een movie-award is nog net wat te hoog gegrepen voor deze prachtige vrouw, maar voor een film-carriere is het nooit te laat. Never Say Never! Naast bloggen en flaneren op het beeldbuis is Babs een prettig gestoorde vrouw die in haar eigen tijd volop geniet van de drukte van haar Aristokatten Marie & Toulouse.

 

Nu ik jullie heb voorgesteld aan Babs, vertel ik jullie hoe het verder gaat met de bloghop. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele Bloghop volbracht! Wij zouden het ook allemaal erg leuk vinden, en op prijs stellen, als jullie de bloghop helemaal rondgaan en niet ergens halverwege afhaken. Ik hoop dat je geniet van deze Beautybloggers Bloghop en wens je veel plezier bij de volgende blogs! Vergeet niet om een reactie achter te laten. → Nu hup-hup HOP-HOP naar Babs ←

Afsluiting naam Modern

Doe jij mee aan de Bloghop, en de winactie?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

28 comments

mandy 9 juli 2016 - 07:25

Wat een leuk idee. Ik ben bij jou begonnen en zal straks even doorhoppen. Eens zien wie ik nog niet ken ? ?

Reply
Hilde 9 juli 2016 - 08:27

Wat een geweldig leuke prijs! Veel plezier vandaag met de bloghop!

Reply
Lavinia 9 juli 2016 - 09:19

Wat leuk…….Ik ga even hop reis.

Reply
Claudia 9 juli 2016 - 11:04

Heeeel veeeeeel plezier vandaag met de bloghop!! Leuke prijs! xxx

Reply
Lieke b 9 juli 2016 - 11:18

Wat een super prijs ! Ik doe graag mee . Ik
Volg allebei de accounts via Facebook en heb de post gedeeld en geliked . En ik volg jullie allebei via insta ! (LiekeBlondeel Facebook liekeblon insta) nu flink duimen !

Reply
Maaike 9 juli 2016 - 11:39

Hoi Tatiana,

Wat een gave winactie! Ik volg jou nu op Facebook en Instagram. Mijn gebruikersnaam is @aboutmaaike.

Groetjes Maaike

Reply
Eva 9 juli 2016 - 14:12

Wat een gave prijs! Net even wat anders dan alle beautyproducten!

Reply
Astrid 9 juli 2016 - 14:17

Happy Beautybloggersdag! Superleuk dat je meedoet. En wat een prachtige prijs. Het is dat ik medeorganisator ben… Anders had ik zeker meegedaan 😉

Reply
YuSt 9 juli 2016 - 19:01

Ik ben ook aan het hoppen, van hot naar her!
Wat een leuke prijs! De zeester en schelp zijn echt zo mooi!

Reply
Daphne 9 juli 2016 - 23:09

Leuk! Ik heb alle stappen gedaan, behalve de repost op instagram..

Reply
Marushi 9 juli 2016 - 23:48

Dit vind ik echt een van de leukste win acties die ik vandaag gezien heb! Zo leuk dat je het zelf kan samen stellen! Ik volg jullie allebei op facebook en instagram! -x-

Reply
Els 10 juli 2016 - 09:47

Ik heb alle deel en like puntjes gedaan, en nu hop ik snel verder. Zo’n leuke actie dit!

Reply
Natasja Smit 10 juli 2016 - 15:46

Hopperdehop en daar kom ik via mijn bloghopavontuur bij uw blog terecht na al vele hopjes gehad te hebben. Het verrast me wat een hele leuke blogs er nog zijn waar ik het bestaan niet van wist maar door deze beautybloggersdag nu kennis mee maak. Ook dus met u, als ik helemaal uitgehopt ben ga ik alle nieuwe blogs eens rustig bekijken. Ik maak graag een kansje op deze hele mooie prijs die u samen met ArmcandyBarter beschikking steld 🙂 Ik volg u beide nu op FBen Insta ( like bij beide pagina s) en heb repost. Ik ga nog even verder met hoppen en tot snel

Reply
Gonny 10 juli 2016 - 22:22

Wat een leuk inititatief!
Zo kom ik vast nog een hoop leuke bloggers tegen…

Reply
Gonny 13 juli 2016 - 22:31

Nou mijn rondje is rond. Echt leuk… maar ook best veel bloggers.

PS ik doe niet mee met de actie… ik draag nooit een armband. Als is deze wel erg mooi!!!

Reply
Tamara TS 11 juli 2016 - 02:28

Ik kom alleen maar even “Hoi!!!” zeggen tijdens mijn rondje Bloghoppen, want ik had laatst al zo’n geluk bij jou. (met zelfs een hoop extraatjes). Vandaar dat ik de winactie oversla en de rest allemaal succes wil wensen!

Reply
Jolijn 11 juli 2016 - 13:03

Leuke actieee ! Ik doe graag mee en heb de facebook stappen volbracht.
xx Jolijn

Reply
Chantalle 12 juli 2016 - 11:22

Wat is dit een leuke winactie! Ik doe echt heel graag mee. Ik heb alle stappen gedaan. Jullie Facebook geliked en het bericht gedeeld. Ik heb jullie op instagram gevolgd & het bericht geliked en gedeeld.

Reply
Anita H. 14 juli 2016 - 11:49

Leuke actie! Ik waag graag een kans.

Reply
Jolanda 14 juli 2016 - 22:23

Superleuke prijs heb je! Omdat ik zelf weinig armbandjes draag laat ik hem aan me voorbijgaan.

Reply
Liesbeth 15 juli 2016 - 21:45

Superleuke actie! Ik doe mee! Ik volg je op Facebook en Instagram!

Reply
Nadia Alhosni 16 juli 2016 - 21:45

Leuke actie! Het armbandje is heel mooi want ik vind bedelarmbandjes niet zo mooi. De druk om je polsen. Ik heb alle stappen gedaan behalve repost op Instagram.

Reply
Gina Cocco 16 juli 2016 - 23:14

Erg leuk bedacht het bloghoppen 🙂
Ik heb alle stapjes gedaan.
#beautybloggersdag_winactie

Reply
Giveaway .12 chances before Christmas. - YVON 8 december 2018 - 06:03

[…] it is time to hop on! Please take a visit at Tatiana her blog and take a chance on her giveaway […]

Reply
Cbdkl 8 december 2018 - 08:29

Waag een kans, leuk die bloghop. Wil wel ff reageren dat de looptijd van deze actie raar is. Loopt tot 16 juli 2016😂

Reply
Cbdkl 8 december 2018 - 08:42

Sorry, gaat via de bloghop wat fout zie ik nu, kwam op deze blog maar is de verkeerde zie ik nu, kan reactie verwijderen

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 8 december 2018 - 10:17

Zou je nog even willen reageren op de huidige winactie/blog van vandaag. Ik zie dat je verder aan de voorwaarden van de winactie voldoet. Dan kan ik daarna deze reacties voor je verwijderen.

Reply
cbdkl 8 december 2018 - 16:56

Ga ik doen. Bedankt.

Reply