Wat moet je doen met dit druilerig weer? De laatste tijd heb ik meer rust gevonden waardoor ik ook meer tijd over heb om te ontspannen. Pyjama aan en Netflix kijken, dat doe ik de laatste tijd iets vaker. Waarschijnlijk loop ik een beetje achter met wat de rest van jullie bekijkt en al bekeken heeft. Toch vind ik het wel leuk om vandaag met jullie te delen waar ik de afgelopen tijd naar gekeken heb en Netflix series die je niet mag missen.

 “I NEED TO STOP,”


I whispered to myself, as I clicked ‘next episode’!

 

━━━━ ━━━━

In het begin keek ik op Netflix alleen maar naar films, maar vooral de laatste tijd begin ik ook wat meer naar series te kijken. Daardoor loop ik wel wat achter op de rest van jullie. Mocht mijn keuze een beetje overeenkomen met die van jou, dan zou ik het leuk vinden als je mij nog meer aanraders kunt vertellen van series die ik echt moet bekijken.


PENNY DREADFUL

Penny Dreadful is één van de eerste series die ik op Netflix begon te kijken. Toen ik begon met kijken had ik niet verwacht dat ik de serie zo goed zou vinden. De serie bestaat uit 3 seizoenen van elk 8 tot 10 afleveringen. Na het laatste deel van seizoen 3 stopt de serie ermee. En dat vond ik echt zo jammer.

De klassiekers Dracula, Frankenstein en Dorian Gray zijn met elkaar verweven in deze horrorserie die zich afspeelt in de donkere straten van het Victoriaanse Londen.


DEFIANCE

Of het een slechtlopende serie is geweest ik weet het niet, maar de serie is verdwenen. Netflix heeft deze titel verwijderd en is dus hier niet meer te bekijken. Ik vond het een leuke serie om naar te kijken. Deze is ook na 3 seizoenen afgelopen.

In Defiance zien we hoe buitenaardse wezens, genaamd de Votans, proberen samen te leven met de mensheid in het jaar 2046. Ver voor deze tijd werd het zonnestelsel van de Votans vernietigd, waardoor zij op zoek gingen naar een nieuwe leefomgeving. Binnen de Votans bestaan er zeven rassen, namelijk de “Irathient”, “Castithan”, “Indogene”, “Sensoth”, “Liberata”, “Volge” en “Gulanee”. Enkele van deze rassen trokken naar de Aarde om hier een nieuw bestaan op te bouwen, echter wisten zij niet dat de Aarde al bevolkt was.


GRIMM

Na 6 seizoenen en 123 afleveringen hield de serie Grimm er mee op. Dit was denk ik wel de serie die ik tot nu toe het beste vind. Voor mij had deze serie oneindig door mogen gaan.

Rechercheur Burkhardt ontdekt dat hij de laatste is van de Grimms, mensen die de menselijke wereld beschermen tegen monsters die uit sprookjes tot leven zijn gebracht.13 REASONS WHY

https://www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E

De meest aangrijpende serie die ik ooit heb gezien. En voordat je hieraan begint mag je wel 10 nadenken of je dit echt wilt zien. Deze serie is niet geschikt voor iedereen. Het is een verhaal dat weinig weglaat en expliciete beelden toont van de zelfmoord. Zo heeft iedereen zijn eigen mening over deze serie. De achterliggende gedachte van deze serie is geweest om de taboes over zelfmoord te doorbreken. Dat op zich vind ik erg goed. Een paar dagen nadat ik deze serie had bekeken voelde ik mij nog raar. Ik had echt met het meisje te doen, en was echt verdrietig. Zelf ben ik nooit een pester geweest, daar hou ik niet van. En toch heeft de serie mij zo aangegrepen dat ik mij schuldig voelde aan de pesterijen.

Na de verbijsterende zelfmoord van een tienermeisje ontvangt een klasgenoot een aantal tapes waarop ze uitlegt waarom ze hiervoor heeft gekozen.


RIVERDALE

Deze serie speelt op dit moment nog en zit nu in het tweede seizoen bij aflevering 6. Elke week geduldig afwachten tot de volgende aflevering verschijnt. Dat vind ik wel jammer, want ik vind Netflix-marathons zo leuk.

Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.


PRETTY LITTLE LIARS

https://www.youtube.com/watch?v=-1mqgKH2u18

Aan deze serie ben ik ook nog maar net begonnen. Van de 7 seizoenen zit ik nog in het begin van het eerste seizoen. Ik vind het een heerlijke girly serie. Lekker als het buiten regent, op de bank met een dekentje en een lekkere warme chocomelk.

Vier vroegere schoolvriendinnen werken samen als een mysterieuze afperser hun geheimen bekend dreigt te maken.

Tatiana's Blog | Netflix series die je niet mag missen

Heb jij deze series gezien? Welke serie kun jij nog meer aanraden? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Netflix series die je niet mag missen

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Netflix series die je niet mag missen

  IK heb Grimm en 13 reasons why ook gezien en vind dat wel goede series. Op dit moment ben ik PLL aan het afkijken ben nu bij seizoen 6

 2. Tatiana's Blog | Netflix series die je niet mag missen

  Ik kijk nu Velvet super leuk!

 3. Tatiana's Blog | Netflix series die je niet mag missen

  Voor mij zijn ze net even too much. Ik denk in plaatjes en ben dus veel te visueel ingesteld. Ik kijk graag naar wat meer luchtige series, zoals Limitless. Zit ook iets van humor in, zodat ik er ’s nachts niet over droom. 🙂

 4. Tatiana's Blog | Netflix series die je niet mag missen

  Penny dreadful vond ik ook erg mooi, alhoewel ik de serie niet helemaal heb afgekeken. Pretty little liars heb ik uiteraard ook gezien. En ja, daar heb ik ook echt wel van gesmuld. Momenteel zijn wij bezig met The blacklist en dat vind ik ook heel intrigerend en spannend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *