Hallo beauties, vandaag heb ik weer een leuke review voor jullie. Eentje waar ik zelf ook heel benieuwd naar was. Een tijdje geleden kreeg ik van FreshWater Valley het Neutrogena Microdermabrasion System om uit te testen. Voordat ik begon met testen was ik wel huiverig, maar hoe denk ik daar nu over?

De Neutrogena Microdermabrasion System is een vrij compact exfoliatieapparaat voor een schone, frisse en jonge huid. Ik was zoals ik zei huiverig om te beginnen, maar hoopte op een mooi resultaat. Tijdens het testen heb ik op het punt gestaan om er mee te stoppen, omdat ik een beetje schrok van wat er met mijn huid gebeurde. Na een weekje rust ben ik toch weer begonnen, en daar ben ik blij om.

Neutrogena Microdermabrasion System

Het Neutrogena Microdermabrasion System wordt geleverd in een doos inclusief batterij en 24 wegwerp-puffs (microdermabrasie-schijfjes). Deze kun je bij langer gebruik ook kopen als navulverpakking. Elke puff bevat ultrafijne microdermabrasie kristallen en milde reinigers voor de juiste mate van exfoliatie van de huid. En doordat de puffs al voorzien zijn van een cleanser is het extra simpel en gemakkelijk in gebruik.

HET EERSTE GEBRUIK

Neutrogena Microdermabrasion SystemBij het eerste gebruik schrok ik best wel van de enorme vibratie die uit het apparaatje kwam. Na een tijdje wen je hier aan, en voelt het ook best lekker. De masserende micro vibraties stimuleren de bloedtoevoer en celdeling van de huid waardoor de huid er jonger en aantrekkelijker uit gaat zien.

Al na het eerste gebruik merk je direct verschil. Op de gebruikte puff bleef zelfs na het goed reinigen van mijn gezicht nog een laagje achter van vuil en dode huidcellen. Mijn huid was direct voelbaar zachter. Na een paar dagen dit apparaat gebruikt te hebben, merkte ik dat mijn huid begon uit te drogen. Ik werd er in eerste instantie een beetje angstig van, omdat mijn huid best wel gevoelig is, en ik kon echt droge huidschilfertjes van mijn gezicht vegen. Ik besloot om mijn huid een paar dagen rust te geven en daarna weer opnieuw te proberen. Hierna pakte mijn huid het goed op, en kwam ik tot de conclusie dat wat er met mijn huid gebeurd was juist het resultaat was dat ik wilde. De Microdermabrasie haalde de bovenste huidcellen weg, waardoor er een nieuwe, mooiere huid tevoorschijn kwam. Ik was als het ware een slang die aan het vervellen was.

RESULTATEN NEUTROGENA MICRODERMABRASION SYSTEM

Neutrogena Microdermabrasion SystemHet Neutrogena Microdermabrasion System kan gebruikt worden voor het volgende:

– Egaler is, vrij van vlekjes;
– Gladder is, vrij van lijntjes;
– Jonger is, vrij van diepe rimpels;
– Schoner is, vrij van onzuiverheden;
– Gaver is, vrij van puistjes en (acne)littekens;
– Wekenlang mooi blijft.

De reden waarvoor ik het apparaat graag wilde proberen is om mijn huid schoner en gaver te krijgen. Zoals ik al zei is mijn huid erg gevoelig, en bij het kleinste pukkeltje blijft er bij mij al een litteken achter. Ik kon duidelijk zien dat na 1x gebruik de huid al schoner en egaler was. Ik heb nu minder last van acne, bepaalde littekentjes zijn wat vervaagd maar niet verdwenen.

MIJN CONCLUSIE

Neutrogena Microdermabrasion System

Na een toch wat angstige start ben ik blij dat ik dit apparaat heb. Hoewel ik het misschien iets beperkter zal gebruiken, gebruiken blijf ik het zeker. Nu ik het apparaat een paar weken heb gebruikt merk ik zeker verschil, en zie ik ook het verschil. Mijn huid voelt gladder, is schoner en gaver. Heb je er ooit over nagedacht zo’n apparaat aan te schaffen, maar twijfel je. Dan kan ik het toch echt aanraden, want mijn huid heeft er baat bij.

De aanschaf van het Neutrogena Microdermabrasion System setje inclusief puffs en batterijen is niet heel goedkoop, € 59,95 maar zeker de investering waard. Hier kan je de set bestellen, voor alleen de navulling t.w.v. € 24,00 klik hier. En met de code blogenbeauty krijg je ook nog maar liefst 20% korting op je bestelling.

freshwatervalley-20-offcode

afsluiting-tatiana

Wat gebruik jij om een stralende huid te krijgen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.