New Balance

De sneakers van New Balance kennen we allemaal nog wel van vroeger, en dat is ook logisch want het is één van de grootste sportschoenen merk ter wereld. Het verschil van toen en nu is een moderne update voor een klassieker. Ik ben geen atleet, maar ik weet wat een goede sneaker is wanneer ik ze zie. Deze sneaker is ideaal voor het sporten, maar ook zeker gewoon casual te dragen. 

SASS

New Balance 

The shoe that always makes a statement

New BalanceNew Balance

New Balance New Balance New Balance

 

Hoe is het merk New Balance ontstaan? Willem J. Riley bestudeerde de manier waarop een kip zich in balans houdt en daarmee begon een nieuw merk: New Balance. Een kip houdt zich namelijk met behulp van drie speerpunten in balans en hierop zijn New Balance schoenen gebaseerd. Met de kennis die Willem J. Riley had opgedaan werden er eerst inlegzolen voor mensen met rug- en voetklachten ontworpen. Inmiddels is het merk het op drie na grootste sportschoenen merk ter wereld.

Een moderne update voor een klassieker. Gedeconstrueerd en opnieuw opgebouwd, de beroemde 574 is terug met een nieuwe look. Een nieuwe lifestyle tussenzool van vers schuim tilt comfort naar het volgende niveau, terwijl het bovenwerk van suède en mesh een serieuze stijl toevoegen. Een klassieke herboren. Ik ben geen atleet, maar ik weet wat een goede sneaker is wanneer ik ze zie.

SASS

New Balance Women Conch Shell

Like a pillow, but with a cuter outfit

New Balance
New Balance New Balance New Balance

Het schitterende design in combinatie met het hoge loopcomfort zorgen ervoor dat je deze sneaker van New Balance het liefst nooit meer uittrekt. Dat is wat New Balance zelf beweert, en ik kan niet anders dan het beamen, want OMG wat zitten ze fijn. De New Balance WS574 B is gemaakt van soepel leer en heeft dankzij de gedetailleerde afwerking een bijzondere uitstraling. De sneaker is daarnaast uitgerust met een Fresh Foam tussenzool voor een ultralichte ondersteuning aan de voet. Een prachtige, eigentijdse variant op de iconische 574 sneaker van New Balance. Deze sneakers van New Balance kan je dragen bij elke outfit. Vorige week hield ik een fotoshoot om een pak te laten zien die je sportief casual kan dragen. En datzelfde geldt dus voor de sneakers, deze kun je dragen om ook daadwerkelijk te sporten, maar ook gewoon onder je dagelijkse outfit. En zoals hier op de foto’s zijn ze zelfs heel leuk om te dragen onder een pak. De 574 Sport Decons zijn in 3 kleuren beschikbaar, waarvan ik natuurlijk heb gekozen voor de oudroze kleur.

Wil jij deze sneakers ook graag aan jouw voeten zien, shop ze hier. De sneakers zijn verkrijgbaar in de kleuren:

Tatiana's Blog | New Balance een moderne update voor een klassiekerConch Shel Flat White

Tatiana's Blog | New Balance een moderne update voor een klassiekerMoonbeam with Seasalt

Tatiana's Blog | New Balance een moderne update voor een klassiekerThunder with Gunmetal

 

Tatiana's Blog | New Balance een moderne update voor een klassieker

Wat zijn jouw favoriete sneakers? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | New Balance een moderne update voor een klassieker

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | New Balance een moderne update voor een klassieker

    prachtig mooie foto,s dat even voorop ,ik vind de schoenen heel mooi ,en ook de kleur ,het mogen de mijne zijn hoor

  2. […] vind, maar ik hoop echt binnenkort een keer een dergelijke rok tegen te komen. Want met een paar leuke sneakers er onder heb je ook gelijk een leuke festival look! Mocht je trouwens nog een festival op de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *