Tatiana's Blog | Newpharma Beauty Box

Al een tijdje geleden kreeg ik van Newpharma een berichtje of ik een Newpharma beauty box vol producten speciaal voor mij samengesteld wilde ontvangen. Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te testen. Om de juiste keuze van beautyproducten te kunnen maken, gaf ik Newpharma mijn type huid en haar door. Nadat ik het pakketje had ontvangen heb ik lekker de tijd genomen om de producten op mijn gemak te ontdekken. Het heeft wel even geduurd, maar ik kan jullie nu eindelijk een eerste indruk geven van het merk en de producten. Kijken jullie mee?

 

Newpharma is een echte Belgische apotheek. Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een “gewone” apotheek op het Belgische grondgebied! 

 

━━━━ ◇ ━━━━

Uriage Bariésun Kalmerende Aftersuncreme

Uriage Bariésun Kalmerende Aftersuncreme

Uriage || Als goede bewaarder van haar unieke actieve ingrediënt, laat Uriage iedereen profiteren van de voordelen van de dermatologische deugden van haar Thermaal Water. Het is het meest essentieel actieve ingrediënt in al onze huidverzorgingsproducten. Bron.

In de tube Aftersun crème zit 50 ml en de prijs voor deze tube is € 7,08. Deze crème heeft unieke eigenschappen, met een samenstelling van hyaluronzuur en Thermaal Water van Uriage. Daardoor heeft deze kalmerende aftersun crème voor het gezicht een verouderings vertragend en radicaalbestrijdend effect. Dit helpt uitdroging tegen te gaan en zorgt ervoor dat je langer bruin blijft. De ingrediënten Vitamine C en E hebben een antioxiderende werking. Het Thermaal Water van Uriage beschermt van nature het DNA van de cellen tegen aantasting door UV.

Ik heb de crème gebruikt en de textuur hiervan is zachte en fris. Na het zonnen bracht ik deze crème rijkelijk aan op mijn huid. Mijn huid nam de crème direct op waardoor deze intens fris en kalmerend aanvoelt.

 

Uriage Cleansing Creme

Uriage Cleansing Creme

In de tube Uriage Cleansing Cream zit 200 ml voor € 7,95. Ik heb toch wel het type huid dat vraagt om een intensieve reiniging. Het is voor mijn huid noodzaak dat ik ’s avonds grondig reinig. De zeepvrije schuimende reiniger van Uriage maakt mijn huid brandschoon en voelt direct zacht aan. De cleanser ruikt lekker maar is dan ook wel geparfumeerd. Milde vet inbrengende bestanddelen en thermaal water van Uriage beschermen de huid tegen het uitdrogende effect van hard leidingwater. De cleanser is geschikt voor de gevoelige huid, is zoals ik al zei zeepvrij en hypoallergeen.

Ik gebruik de cleanser ’s avonds door mijn huid lekker nat te maken en de cleanser te laten opschuimen en vervolgens goed af te spoelen.

 

Darphin Perfecte Body Scrub Met Abrikoospitkorreltjes

Darphin Perfecte Body Scrub Met Abrikoospitkorreltjes

Darphin || Darphin is zeer precies op de details. Bij Darphin zit onze onverdeelde aandacht voor detail in het hart bij alles wat we doen.  We starten met de meest verfijnde ingrediënten. We creëren onze formules met respect voor de traditie, gehoorzamend aan de subtiele wetten van natuur- en scheikunde. Precies en zorgvuldig. Harmonieus. Ingrediënt voor ingrediënt. Eerst om de kracht te bepalen. Daarna om de resultaten te bewaken. Het resultaat: een Crème, een Essentiële Olie Elixir, een Serum van een ongeëvenaarde schoonheid, effectiviteit en genot. Bron

Ik was vooral erg nieuwsgierig naar de Darphin Perfecte Body Scrub Met Abrikoospitkorreltjes, die ook in de beauty box zat.  De tube heeft een inhoud van 200 ml voor € 27,94 best prijzig. Als je mij treft in mijn little-me-time dan breng ik vaak een maskertje aan of ik scrub mijn huid lekker. Dat moment beleef ik een salonbehandeling in mijn eigen badkamer.

De Darphin body scrub is verrijkt met abrikozenzaadschilfertjes, en dat ruikt heerlijk. De abrikozenzaadschilfertjes verwijderen de dode huidcellen en onzuiverheden op het huidoppervlak. Wat een boost voor mijn huid, en wat voelt mijn huid hierna ontzettend zacht en glad aan. Op het moment dat de scrub in aanraking komt met water verandert het in een heerlijke royale emulsie met kleine exfoliërende deeltjes.

La Roche-Posay Effaclar Micellair Water Zuiverend Ultra

La Roche-Posay Effaclar Micellair Water Zuiverend Ultra

De La Roche-Posay Miccelar Water flacon heeft een inhoud van 200 ml voor de prijs van € 10,59 en is geschikt voor de vette en gevoelige huid. In de periode van 1 tot en met 30 oktober krijg je bij aankoop van 2 La Roche-Posay producten een mini mascara. Deze mascara laat ik je hieronder ook zien, maar heb ik nog niet gebruikt.

De La Roche-Posay Miccelar Water  maakt de huid in alle zachtheid schoon door de reinigende bestanddelen die de gevoelige huid ontzien. Vuilresten worden verwijdert de huid wordt zuiver en fris. Het product is vrij van zeep, alcohol, kleurstoffen en parabenen. Ik vind het persoonlijk altijd heerlijk om ’s morgens en ’s avonds mijn huid te reinigen met een watje doordrenkt met een Miccelar Water.

 

La Roche-Posay Respectissime High Tolerance Extension Mascara

La Roche-Posay Respectissime Mascara

De La Roche-Posay Respectissime High Tolerance Extension Mascara kreeg ik er gratis bij, en is een promotie artikel. Zolang de voorraad strekt krijg jij bij bestelling van 2 La Roche-Posay producten deze er gratis bij. Het is een kleine mascara, met een inhoud van 4,5 ml. Het is een zwarte kleur met een vrij standaard borsteltje. Ik heb de mascara nog niet gebruikt, maar zodra ik deze gebruikt heb zal ik hiervan nog een foto delen op Instagram.

 

Galénic Argane Hand & Nail Cream

GALENIC ARGANE HAND & NAIL CREAM

De Galénic Argane Hand & Nail Cream zit in een tube van 50 ml. Zoals de meesten van jullie wel al weten hou ik van een goede hand- en nagelverzorging. Het was dus een aangename verrassing om dit product in de beauty box aan te treffen. De Galénic Argane Hand & Nail Cream met arganolie is genereus en comfortabel, de zijdeachtige reparerende cream voedt handen en versterkt de nagels langzaam. Vooral zo rond de winter periode heb ik droge handen en dan verzorg ik mijn handen extra. Ik pas de cream toe op mijn droge handen en nagels. Hoewel het niet nodig is, pas ik het meerdere keren per dag toe.

CONCLUSIE

Ik ben blij met de producten die Newpharma voor mij heeft samengesteld om uit te proberen. Alle producten uit de beauty box waren afgestemd op mijn type huid en haar en dat merkte ik ook in het gebruik. Ik ben over het geheel blij met alle producten die ik heb mogen ontvangen. Ben je ook nieuwsgierig naar de producten van Newpharma, neem dan snel een kijkje op de site, door hier te klikken.

━━━━ ♡ ━━━━

Tatiana's Blog | Newpharma Beauty Box

Ken jij de online apotheek Newpharma? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Newpharma Beauty Box

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Newpharma Beauty Box

    Leuke inhoudt van de box!

  2. Tatiana's Blog | Newpharma Beauty Box

    Ik ben vooral zo benieuwd naar de bodyscrub van Darphin. Ik heb de bodylotion in die geur en die vind ik echt in alle opzichten perfect. De cleanser voor het gezicht van Uriage spreekt me ook aan. Dit merk kende ik nog niet.

  3. Tatiana's Blog | Newpharma Beauty Box

    Goede review, en ik ben enthousiast geraakt, ik ga een kijkje nemen op de website, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *