ondergoed

Het leuke aan Directondergoed.nl is de snelheid waar alles mee gaat. Het gaat aerodynamisch en vol gas. En ze hebben een ruim assortiment in ondergoed zoals; boxershorts, slips, strings, bralettes en nog veel meer. Ik ging hier shoppen en gaf ons hele gezin een setje in de goede richting. Kijk je mee!?

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Ondergoed van Directondergoed.nl

 

Het dragen van ondergoed is iets heel normaals. Je draagt het elke dag. Daarom is het fijn en van belang om lekker zittend, comfortabel ondergoed in jouw garderobe te hebben. Het beste ondergoed laat je vergeten dat je ook maar iets aan hebt. Het voelt zacht en bijna onzichtbaar tegen je huid. En daarom wil je het beste, en neem je niet genoegen met minder! Eigenlijk zijn er maar weinig mensen die je ondergoed zien, daar hoef je het dus eigenlijk niet voor te doen. Maar het is wel het belangrijkste kledingstuk dat je draagt. Je trekt het ’s ochtends als eerste aan, en als laatste weer uit en het zit het dichtst op je huid. Dat je dan wat eisen stelt is niet meer dan normaal. 

 

Ondergoed voor Vrouwen

Wat voor de één comfortabel is, hoeft niet per definitie voor iedereen zo te zijn. Want je kent het vast wel, zelf draag je waarschijnlijk ook niet elke dag hetzelfde type ondergoed. De ene dag verkies je een string boven een tanga, en de andere dag kies je liever voor comfortabele hipsters of boxershorts. Tijdens en rondom de menstruatie draag je ook liever praktisch ondergoed wat jou een veilig gevoel geeft. 

 

I only want to wear underwear and a crown all day! 

 

ondergoed

ondergoed

ondergoed

ondergoed

 

Ondergoed voor Mannen

Voor mannen is de keus in ondergoed misschien iets minder groot. Want zeg nou zelf, zij dragen niet snel een stringetje, zij laten de billen liever bij elkaar. Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen keus is, of dat mannen ondergoed minder belangrijk is. Voor heren kun je kiezen voor nauwsluitende boxershorts met lange pijpjes, korte pijpjes of zonder pijpjes. En dan mag er natuurlijk altijd een leuk ruitje of een gekke print op staan. Een beetje onderbroeken lol is nooit verkeerd.

 

You can tell a lot about a person from his underwear.

ondergoed

ondergoed

 

Sporten

Ook tijdens het sporten is het dragen van het juiste ondergoed belangrijk. Want op die momenten beweeg je natuurlijk meer dan normaal, en dan is het wel zo fijn om je tijdens het hardlopen of je work-out zelfverzekerd te voelen. Daarvoor kun je kiezen voor een elastische sportlegging, een sportshirt, of een sport bh.

I do have a lucky pair of underwear.

 

Kwaliteit

Ondergoed moet niet alleen mooi zijn, maar in eerste instantie gaat het om de kwaliteit. Ik heb wel eens goedkoop mijn ondergoed ergens gekocht, wat niet echt van kwaliteit was. En dat merk je wel direct, binnen de kortste keren zaten er gaten in, of waren de pijpjes van een boxershort al na een korte draagtijd uitgelubberd. En niemand wil dat Alfred Jodocus Kwak zomaar onder de pijpjes door komt gluren. Althans, dat zou je niet moeten willen. Daarom is een goede kwaliteit van ondergoed belangrijk, want daarmee verhoog je de levensduur. Soms kun je dus beter wat investeren in ondergoed om er langer plezier van te hebben!

 

 

Sometimes when my underwear matches my outfit it makes me feel like I really have my life together.

 

Ondergoed voor Kinderen

Ok, nu heb ik in het kort ondergoed gehad voor de vrouw en de man. Maar er zijn natuurlijk ook kinderen. Misschien nog wel de belangrijkste doelgroep. Want helemaal voor kinderen is ondergoed erg belangrijk. Ze groeien nog, zijn volop in de bloei van hun leven, en bewegen ontzettend veel met hun drukke activiteiten. Als kind wil je dag gewoon dat je ondergoed lekker zit, niet schuurt, comfortabel is en een goede pasvorm heeft. En als het even kan, mag het er ook nog leuk uitzien. 

 

Let’s dance in our underwear

 

ondergoed

ondergoed

ondergoed

Tatiana

Ik draag graag comfortabel ondergoed. Kies jij kwaliteit of ga jij goedkoop?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Nieuw ondergoed voor het hele gezin

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *