Nieuw van Loveli; Foot Deodorant. Snel van zweetvoeten af.

Wij hebben een onderzoekje gedaan over onze klanten naar zweetvoeten en wat bleek: Zweetvoeten is een veel gehoorde klacht bij zowel mannen als vrouwen. Dit is niet alleen een probleem voor jezelf, maar helaas ook voor je omgeving. De Loveli Foot Deodorant maakt hier, op milde wijze, een einde aan. De Loveli Foot Deodorant is een poeder gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten. Deze poeder absorbeert het vocht en neutraliseert de voetengeur. 

Tatiana's Blog | Nieuw van Loveli; Foot Deodorant. Snel van zweetvoeten af.

 

Loveli Foot Deodorant

 

Loveli Foot Deodorant

Zweetvoeten lijkt een onderwerp waar niemand over praat. Tijdens een vragenrondje bij onze klanten bleek echter, dat de meerderheid óf zelf zweetvoeten heeft óf iemand kent dat deze klacht heeft. Als dat een dierbare van je is, wéét je dat, want als die schoenen uitgaan wordt het ook ineens jouw probleem. De Loveli Foot Deodorant verwijdert vocht en geur op een natuurlijke wijze.

Hoe ontstaan zweetvoeten?

Zo’n 5% van alle mensen heeft altijd last van zweetvoeten, ongeacht hoe warm het is of niet. Er zitten meer zweetklieren per vierkante centimeter in je voeten, dan op andere plekken van je lichaam. Als we schoenen aan hebben kan het zweet niet zomaar verdampen en bouwt het zweet op in je sokken en schoenen. Die plekken zijn lastig te wassen of te luchten, waardoor er bacteriën gaan groeien. De bacteriën in combinatie met het zweet zorgen voor die penetrante geur. 

Zuiveringszout en arrowroot bieden uitkomst

De Loveli voetendeo is gemaakt van zuiveringszout, dit zout doodt de bacteriën. Daarnaast is deze deo gemaakt van arrowroot, dit vocht wordt geabsorbeerd en vermindert de zweetgeurtjes. Deze ingrediënten worden gecombineerd met heerlijke essentiële oliën van eucalyptus en rozemarijn! Deze oliën ruiken niet alleen heerlijk naar een spa, maar zijn ook nog eens ontsmettend en antibacterieel. Door deze frisse geur is het ideaal voor zowel mannen als vrouwen.

De voordelen van een Loveli voetpoeder

De voetpoeder van Loveli doe je in je schoenen, voordat je ze aantrekt en als je ze weer uittrekt. Je kunt het ook in je sokken of direct op je voeten doen. De Loveli Foot Deodorant kost € 9.90 en is verkrijgbaar in de webshop van Viva Donna. Dit zijn de voordelen:

 • De Voeten deodorant van Loveli werkt snel en zeer effectief. 
 • Het is alleen gemaakt van natuurlijke ingrediënten, dus 100% troep vrij. 
 • Het is zeer mild voor de huid.
 • Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. 
 • Het absorbeert het vocht.
 • Het neutraliseert vieze geurtjes.
 • Het werkt antibacterieel. 

Wat kan je nog meer doen tegen zweetvoeten

Naast dat je een voeten deodrant gebruikt kan je ook de volgende tips opvolgen:

 • Gebruik nooit een gewone deodorant onder je voeten, die zijn er niet voor gemaakt!
 • Wassen; Was je voeten dagelijks en droog ze goed af. Er zijn veel bacteriën op je huid, in je sokken en in je schoenen die de zweetlucht veroorzaken. Die moet je iedere dag dus opnieuw wegwassen. En door heel goed af te drogen, zorg je ervoor dat die bacteriën geen vochtige omgeving hebben om lekker in te groeien.
 • Sokken; Draag wollen sokken en géén katoenen en synthetische sokken! Dat je geen synthetische sokken moet dragen, is logisch. Synthetische stoffen ademen namelijk niet. Katoenen sokken lijken de oplossing, maar ook die kunnen zweetvocht niet afvoeren, waardoor je vochtige voeten houdt. Beter zijn sokken van wol (!), zoals merinowol. Of sokken van bamboe die tegenwoordig overal verkrijgbaar zijn. Deze stoffen hebben namelijk de eigenschap dat ze vocht wel kunnen afvoeren.
 • Wasmachine; Was je sokken na een dagje dragen op 60 graden! En wasbare schoenen kan je ook 2x per maand wassen.
 • Schoenen; Draag schoenen van natuurlijk materiaal zoals leer en linnen. Deze ademen beter dan schoenen van synthetisch materiaal. Wissel je schoenen ook regelmatig. Sommige schoenen kan je niet wassen, dus is het belangrijk dat het zweet echt helemaal opgedroogd is, voordat je ze weer aantrekt. Liever een dagje laten drogen dus.
 • Doe het zelf tips; Deze tip is voor de echte doorzetters: Verklein je zweetklieren door zwarte thee, alcohol, citroen en appelazijn. Niet om te drinken, maar om te deppen of een voetenbadje van te nemen. Deze stoffen laten namelijk de poriën van je huid samentrekken. Dus een voetenbadje van zwarte thee of met appelazijn.

Loveli Foot Deodorant

 

Tatiana's Blog | Nieuw van Loveli; Foot Deodorant. Snel van zweetvoeten af.

Heb jij last van zweetvoeten?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Nieuw van Loveli; Foot Deodorant. Snel van zweetvoeten af.

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

 1. Tatiana's Blog | Nieuw van Loveli; Foot Deodorant. Snel van zweetvoeten af.

  Fantastisch
  Een goede uitkomt
  Dan kan je in ieder geval zonder schaamte je schoenen uittrekken bij andere mensen ,waar dat moet
  Dit verdiend een 💐

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *