Tatiana's Blog | Nieuwe camera | Sony Nex 3N

2015-01-25 16.47.20

Mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe camera? Haar naam is Nex, Sony Nex. Een tijdje geleden heb ik jullie mijn wishlist laten zien. Daar stond ook een camera op die ik graag wilde hebben. Om alle shots voor mijn blog professioneel neer te zetten, vond ik het tijd voor een ‘echte’ camera.

2015-01-25 16.47.58

Laat me jullie iets meer vertellen over dit pracht exemplaar.

Creatief, waar je ook bent

Ik neem de creativiteit van een digitale spiegelreflexcamera overal mee naartoe met de NEX-3N. De APS-C sensor met 16,1 MP maakt mooie foto’s en is ideaal voor weinig. Door het 180° kantelbaar scherm ook geschikt voor zelfportretten. Of gebruik het scherm om opnamen vanuit ongebruikelijke hoeken te maken. Ik ken het zelf ook nog wel, die ongemakkelijke poses om een shot goed te krijgen.

2015-01-25 16.46.44

Een grotere sensor

De sensor in de NEX-3N is even groot als de sensor in de meeste digitale spiegelreflexcamera’s, maar legt meer licht en meer details vast dan enige andere sensor in zijn klasse.

2015-01-25 16.37.30

Spiegelreflexkwaliteit en toch maar half zo groot

De NEX-3N biedt de prestaties van een digitale spiegelreflexcamera, maar met de helft van de grootte en het gewicht. Net als ik, superklein. Weegt net iets meer dan 200 gram, maar biedt wel alle creatieve mogelijkheden.

Licht wanneer dat nodig is, zie meer met een pop-upflitser

Met de ingebouwde pop-upflitser is sjouwen met extra flitsers voor donkere scènes niet meer nodig. Je hebt alles bij de hand.

De Nex–3N heeft een 18-55 mm lens.

Omdat ik het toestel vooral gebruik voor mijn blog, wilde ik er ook graag een macro lens bij hebben. Bij dit toestel heb ik de Vivator close-up macro lens set. De set bestaat uit: +1, +2, +4, en +10 close-up lenzen. De lenzen kunnen afzonderlijk of in combinatie worden gebruikt voor een maximaal effect.

Eerder schreef ik al het artikel van de Lipscrub van Lush, deze foto’s zijn genomen met mijn nieuwe camera en macro lens. Willen jullie een paar van mijn shots zien die ik heb genomen met mijn nieuwe camera:

1644336528

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe camera? 
Wat voor camera (en toebehoren) hebben jullie? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Nieuwe camera | Sony Nex 3N

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Nieuwe camera | Sony Nex 3N

  Ik vind je camara echt heel mooi en ook de foto’s die je er hebt mee gemaakt zijn van goede kwaliteit. X

 2. Tatiana's Blog | Nieuwe camera | Sony Nex 3N

  Wat een mooie camera is dit. Ik vind die laatste foto’s prachtig!

 3. Tatiana's Blog | Nieuwe camera | Sony Nex 3N

  Volgens mij kan je hier echt hele mooie foto’s mee maken!

 4. Tatiana's Blog | Nieuwe camera | Sony Nex 3N

  Wauw, dat lijkt me echt een ontzettend fijne camera. Ik wil ook ooit zo’n camera kopen maar daar moet ik wel eventjes voor sparen. 🙂

 5. Tatiana's Blog | Nieuwe camera | Sony Nex 3N

  Wauw! Hele mooie camera. Heel veel plezier ermee! Liefs

 6. Tatiana's Blog | Nieuwe camera | Sony Nex 3N

  Prachtig 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *