Nieuwe kids collectie voor de lente en zomer

by Tatiana

Ik heb zo’n zin om te gaan shoppen. Kledingtassen vol voor Esmee en mij. De zomer komt er straks toch aan, en dan kunnen we wel wat nieuws gebruiken. Samen met jullie neem ik een kijkje in de nieuwe lente en zomer collectie van Zeeman. Ook zo benieuwd wat er de komende maanden bij Zeeman af te halen is? Kijk maar mee!

 

Zeeman

 

We houden het graag eenvoudig

 

Ik richt me vooral even op de meisjeskleding. Ik heb hier thuis natuurlijk alleen maar een dame rondlopen. Dus heel eerlijk, ik ben helemaal niet zo op hoogte met wat leuk is voor jongens. Deze zomer zien we lekkere zoete pastelkleurtjes in girly jurkjes broekjes, t-shirtjes en zelfs de accessoires! Het makkelijkste is om jullie hieronder gewoon een aantal van deze leuke items te laten zien. Dat zal ik per categorie doen.

Accessoires

Voor de meiden in het haar zijn er ontzettend leuke scrunchies en haarspeldjes. Maar ook oorbellen en kettinkjes, tasjes en petten. Ik zet de leukste (mijn idee) op een rij:

T-shirts

Voor de meiden zijn er ontzettend leuke t-shirtjes en shirtjes met lange mouw. De variatie in kleuren is ook erg leuk, ik vind het zulke leuke kleurtjes voor de zomer. Ook hier weer de leukste (mijn idee) op een rij:

Denim

Denim is altijd mooi, voor wie dan ook. Spijkerbroeken, jurkjes, rokjes of jassen. Alles is mooi in denim, en je kunt het ook mooi samen combineren.

Rokjes, jurkjes en shorts

Bij zomer horen natuurlijk ook rokjes, jurkjes en korte broeken. Tijd om de benen weer te laten zien aan de zon. Wel goed insmeren natuurlijk.

Shoppen maar!

Laat de zomer maar komen, toch!? Ik zie zoveel leuke items die ik voor Esmee zou willen hebben. Momenteel zijn de winkels nog gesloten, maar Click & Buy kan natuurlijk wel. Online uitzoeken wat je wil, en op een bepaald tijdstip ophalen.

Welke items zou jij kiezen voor je kleine meid?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

CommentLuv badge