Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

Uit de cijfers is gebleken dat de mensen tijdens Corona met de intelligente lockkdown het meest aan het klussen waren in huis, en daarnaast keken veel mensen Netflix. Ik ben veel buiten geweest, als het weer het toeliet. Maar ik moet wel zeggen dat ik het ook heerlijk vond om nieuwe series op Netflix te kijken. Voor mij is dat een stukje me-time. Alleen Netflix en ik, lekker onderuit met mijn MacBook en de koptelefoon op zodat ik helemaal afgesloten ben van de wereld. Hier vinden jullie weer wat nieuwe series van Netflix. 

SASS

Netflix Series

nieuwe releases

Ik krijg automatisch een berichtje op mijn telefoon als er weer wat nieuws is te zien op Netflix. Ik kijk vooral veel series. En als een serie mij echt te pakken heeft, dan blijf ik kijken. Dat heb ik ook met de serie 13 Reasons Why. Het is inmiddels het 4e seizoen. De rest van de series moet ik nog kijken.

 Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

13 Reasons Why

 • Het laatste bloedstollende seizoen is eindelijk uit. Wie de voorgaande seizoenen heeft gekeken moet ook zeker het allerlaatste seizoen bekijken. Het begint direct al vol spanning. “Terwijl de eindexamenleerlingen van Liberty High School zich voorbereiden op de diploma-uitreiking, moeten ze het verleden onder ogen zien en ingrijpende en hartverscheurende keuzes maken die hun toekomst zullen beïnvloeden.” De spanning is echt om te snijden, vriendschappen lijken ineens niet meer wat ze waren, wie is nog te vertrouwen. En wie bekend, of verraad? Het laatste seizoen bestaat uit 10 afleveringen en ik heb ze bijna aan één stuk door bekeken. Nu zit ik in het begin van de 10e aflevering en ik wil niet op play drukken want daarna is het afgelopen. Zó jammer.

Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

Blood & Water:

 • Een dramaserie over een tiener in Kaapstad die een toevallige ontmoeting heeft op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een prestigieuze Collega haar ontvoerde zus is. Tijdens haar zoektocht naar bewijzen ontrafelt de tiener een geheime samenzwering. Kortom weer een en al drama rondom jongeren op school.

Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

Control Z:

 • We voegen nog een dramaserie aan het lijstje toe. Deze staat op mijn lijstje van favorieten, maar ik moet de serie nog gaan kijken. “Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.” Het lijkt enigszins een beetje op het verhaal van de serie Gossip Girl, waarin een blogger de levens van anderen gebruikt om over te schrijven.

Bij deze 3 series laat ik het vandaag even. Mocht je nog meer series weten, gezien of niet, maar die op het lijstje met favorieten thuis hoort. Laat het hieronder in de reacties weten.

 

Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

Kijk jij het liefste naar series of films op Netflix? Of geen van beide?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

  Lang geleden dat ik Netflix heb gekeken. Op dit moment houd ik het even bij ontspannende programma’s op Videolands, zoals The Bachelorette en Love Island Australia.

 2. Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

  Ik ga zeker ook dit seizoen van 13 RW kijken, maar op dit moment zit ik midden in een serie op Videoland: Scandal. Jaren terug (zo voelt het) keek ik deze serie en kon ik het plots niet meer verder zien ergens midden in een seizoen. Geen idee meer waar ik het keek……nu in elk geval nog een aantal seizoenen te gaan.

 3. Tatiana's Blog | Nieuwkomers op Netflix

  Ik heb een tijdje geleden een Braziliaans/Portugese serie gekeken: 3%. Ook een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *