NIOXIN Scalp Recovery voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid

NIOXIN Scalp Recovery

Op mijn Instagram-account heb ik jullie al even kennis laten maken met de 3-delige Scalp Recovery kit  van NIOXIN. Deze bevat een shampoo, conditioner en een serum. In dit artikel vertel ik jullie meer over deze producten en mijn ervaringen met deze producten. Kijken jullie mee!?

SASS

Nioxin Scalp Recovery

 

NIOXIN Scalp Recovery

DE NIEUWE 3-DELIGE SCALP RECOVERY KIT BESTAAT UIT EEN SHAMPOO, CONDITIONER EN EEN SERUM. Het unieke systeem reinigt de hoofdhuid zachtjes en helpt de natuurlijke balans te herstellen. Zeker in de winter hebben veel mensen last van een droge huid, en dus ook last van een droge hoofdhuid. Het systeem is vooral gebaseerd op de behandeling van roos, en dat heb ik gelukkig niet. Maar naast het verzorgen van mijn haar verzorg ik ook graag mijn hoofdhuid. De uitgebreide roosbehandeling bestrijdt vanaf het eerste gebruik, en voorkomt dat roos een bron van stress wordt. Het zorgt voor een vochtbalans voor droge, jeukende hoofdhuid en droog haar, waardoor irritatie en schilfering worden geëlimineerd.

NIOXIN Scalp Recovery

EIGENLIJK IS JE HOOFDHUID EEN VERLENGSTUK VAN JE GEZICHT. Waarom verzorgen we dan wel graag ons gezicht met serums, crèmepjes, maskertjes en nog een scala aan andere producten maar vergeten we onze hoofdhuid.  Wil jij graag een mooi dik bos haar? Jouw reis voor een mooie volle bos begint bij het verzorgen van je hoofdhuid.

NIOXIN Scalp Recovery

OP DE WEBSITE VAN NIOXIN KUN JE DE JUISTE PRODUCTEN BIJ JOUW HAAR VINDEN. Met de consultation-tool kun je de producten vinden die bij jouw haar en jouw wensen passen. Je vult de test in en je ontvangt het resultaat per e-mail. Zo weet je direct welke producten bij jouw haar passen en hoe je het daarbij gewenste resultaat kunt krijgen.

NIOXIN Scalp Recovery

MEDICATIEREINIGER. Een antiroosshampoo met door dermatologen geteste actieve ingrediënten om de hoofdhuid te reinigen en haaruitval als gevolg van jeuk te verminderen.

NIOXIN Scalp Recovery

HYDRATERENDE CONDITIONER. Een dagelijkse conditioner die roos helpt verminderen, de hoofdhuid verzacht en het haar glad en handelbaar maakt.

NIOXIN Scalp Recovery

SOOTHING SERUM. Een verzachtende leave-on-behandeling om roos en jeuk van de hoofdhuid te verminderen, geassocieerd met seborrheic dermatitis (veel voorkomend huidprobleem), waardoor de hoofdhuid 100% schilfervrij blijft.

WAT ZIJN DE KENMERKEN & VOORDELEN. 

   • Antiroosshampoo, conditioner en serumsysteem verlicht roosklachten zoals jeuk en schilfering *
   • Biedt zachtheid en beheersbaarheid voor vol en gevoed haar
   • Helpt de natuurlijke balans van de hoofdhuid te herstellen en verfrist de omgeving van de hoofdhuid
   • Bestrijdt roos en helpt herhaling te voorkomen *
   • Vermindert haarbreuk door jeuk aan de hoofdhuid **
   • Met groene thee-extract
   • Het Scalp Recovery-systeem elimineert zichtbare roosschilfers bij regelmatig gebruik.
   • De formule met maximale sterkte helpt de droge hoofdhuid in de loop van de tijd glad te maken, vochtregulatie na het kleuren of permanenten van het haar en vermindert haarbreuk door jeuk op de hoofdhuid.

* zichtbare schilfers, bij regelmatig gebruik
** geassocieerd met roos

NIOXIN Scalp Recovery

MIJN ERVARINGEN MET DE PRODUCTEN VAN NIOXIN. Mijn haar is toch wel een beetje mijn visitekaartje, en dus erg belangrijk voor mij. Daarom verzorg ik mijn haar graag goed, en niet alleen mijn haar maar ook mijn hoofdhuid. Welke producten je voor je haar gebruikt is niet alleen belangrijk voor je haar, maar ook voor je hoofdhuid. In principe is mijn haar heel gemakkelijk, maar mijn hoofdhuid is best gevoelig. Bij het gebruik van diverse budget shampoos krijg ik na gebruik jeuk op mijn hoofdhuid. Dit is ontzettend vervelend, en niet nodig. Daarom wilde ik graag de kit van NIOXIN uitproberen. Niet vanwege roos, maar om jeuk op mijn hoofdhuid te voorkomen. En dat is zeker gelukt met deze producten. Ik kan jullie deze producten zeker aanbevelen. O en nog 1 ding om mee af te sluiten en wat zeker heel erg fijn is … … DE PRODUCTEN RUIKEN ONTZETTEND LEKKER!!!  

Tatiana's Blog | NIOXIN Scalp Recovery voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid

Hoe verzorg jij je haar en hoofdhuid?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | NIOXIN Scalp Recovery voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

 1. Tatiana's Blog | NIOXIN Scalp Recovery voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid

  Wat tof dat je via de website achter jouw persoonlijke artikel kan komen. Die precies bij jouw haar past, erg leuke tool 🙂 en het klinkt ook erg goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *