NIVEA Volume Root-Lifting Spray

by Tatiana
NIVEA Volume Root Lifting Spray

Ken jij de nieuwste NIVEA hairstyling producten al? NIVEA heeft 4 ranges voor 4 verschillende haartypes, steil, krullen, volume en kort haar. De productlijnen bestaan ieder uit een 3-stappen programma dat is opgebouwd uit prep, form en finish producten. Met deze producten style je jouw ultieme haarlook van A tot Z, gewoon in je eigen badkamer. Het is een compleet assortiment met producten om je haar te preppen, te stylen en te finishen. De producten zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, voor het beste resultaat. Vandaag laat ik jullie de Volume Root-Lifting Spray zien, om meer volume te creëren.

SASS

NIVEA Volume Root Lifting Spray

 

NIVEA Volume Root Lifting Spray

JE CREËERT GEMAKKELIJK EEN FRISSE, VOLLE LOOK MET NIVEA STYLING LOOKS VOLUME ROUTINE DOOR UNIEKE ROOT-LIFTING FORMULE. Deze routine geeft de haarwortels een lift en geeft meer structuur aan het haar. En laat ik nu net op zoek zijn naar dit soort producten. Ik heb een flinke lange bos met haar, en mijn haar hangt vrij zwaar naar beneden. Daardoor mis ik vooral de volume bij de aanzet van mijn haar. Daarom wil ik mijn haar juist bij de haarwortels een extra zetje geven. De Volume Root-Lifting Spray gebruik je op vochtig haar.

NIVEA Volume Root Lifting Spray

DIT ZIJN DE VERSCHILLENDE FASES VOOR HET MEEST OPTIMALE RESULTAAT. Fase 1: Volume Styling Primer. Dit is de basis waarmee je begint. Je bereid hiermee je haar voor op het stylen. Fase 2: Volume Plumping Mousse en Volume Root-Lifting Spray. In deze fase ga je aan de slag met de echte styling van je haar. Fase 3: Volume Forming Spray. De laatste fase is voor de finishing touch van je haar. Deze fase zorgt ervoor dat je heel de dag je volume look behoudt.

NIVEA Volume Root Lifting Spray

IN DIT ARTIKEL HEB IK JULLIE 1 PRODUCT LATEN ZIEN. En ik ben echt heel tevreden met de Volume Root Lifting Spray van NIVEA. Ik heb de Volume Root-Lifting Spray gebruikt zonder eerst de Volume Styling Primer en de Volume Plumping Mousse te gebruiken. Ook heb ik de Volume Firming Spray en de Volume Hair Spray niet gebruikt. En toch merk ik  bij dit product alleen al dat mijn haar bovenop wordt gelift. En dit is precies wat mijn haar nodig heeft, want mijn haar heeft van nature in de lengte best wat volume.

NIVEA Volume Root Lifting Spray

NOG EEN GROOT VOORDEEL VAN DEZE PRODUCTEN IS DE BETAALBAARHEID. Dit product doet wat het beloofd en kost slechts € 6,99. Ik ben fan en wil daarom ook zeker de rest van de producten gaan proberen. Ik ben benieuwd hoeveel volume mijn haar krijgt met het gebruik van de hele lijn. Heb jij de nieuwe Nivea hairstyling producten al gespot en geshopt?

KOOP HIER: € 6,49 NIVEA VOLUME STAP 1 PREP STYLING PRIMER

KOOP HIER: € 5,99 NIVEA VOLUME STAP 2 FORM PLUMPING MOUSSE

KOOP HIER: € 6,99 NIVEA VOLUME STAP 2 FORM ROOT-LIFTING SPRAY

KOOP HIER: € 6,99 NIVEA VOLUME STAP 3 FINISH FORMING SPRAY

KOOP HIER: € 5,99 NIVEA VOLUME STAP 3 FINISH HAIRSPRAY

Voor welke range ga jij? Steil, krullen, volume of kort haar!   

Welk haartype heb jij en wat voor producten gebruik jij?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

2 comments

Fotografen Blogger 3 december 2019 - 14:41

Het ziet er zo mooi, Ik zal er een houder voor maken.

Reply
theNextG1rl 3 december 2019 - 19:31

Sowieso voor de volume lijn! Klinkt als een fijn product!

Reply