NOOSH pop-up store in Westfield Mall of the Netherlands

Noosh

Beauty en fashion lovers opgelet! Anna Nooshin opende de eerste NOOSH pop-up store gedurende 2 weken in Westfield Mall Netherlands te Leidschendam! De mogelijkheid om make-up liefhebbers in contact te brengen met Noosh, haar eigen cosmeticalijn.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Beauty merk NOOSH

 

Noosh

Noosh

Het was een lang gekoesterde wens van Anna om een eigen cosmetica collectie te lanceren en zo werd in april 2021 NOOSH geboren, een beauty merk ontwikkeld voor iedereen die van beauty houdt en geen zin of tijd heeft om ’s morgens uren voor de spiegel te staan. Noosh biedt producten die de natuurlijke schoonheid te accentueren. NOOSH is een duidelijke verwijzing naar Anna’s achternaam maar betekent ook ‘mooi’ en lief’ in Farsi.

 

Producten met een extra GLOW

 

Noosh

Noosh Noosh

“Iedereen is mooi van zichzelf”, aldus Anna. “Maar ik miste nog een beauty lijn met producten die natuurlijk, duurzaam, inclusief, betaalbaar en daarnaast gemakkelijk in gebruik zijn, een aanvulling op je standaard beauty favorieten. Producten die nét even die extra glow geven aan je natuurlijke schoonheid.”

Van lipgloss tot oogschaduw en primer tot fixing spray: alle Noosh beauty producten worden in Italië ontwikkeld met de beste ingrediënten en met zorgvuldige aandacht voor duurzaamheid. Noosh is 100% dierproefvrij met grote aandacht voor vegan producten.

 

Beauty touch-up & Advies

 

Noosh

Noosh Noosh

De NOOSH pop-up store is een eerste kennismaking met de consument, waar getrainde Noosh visagisten je een beauty touch-up geven en kunnen adviseren. Ook de exclusieve Holiday Gift sets zijn nu via de pop-up store te verkrijgen en online via nooshbeauty.com, leuk als cadeau.

Noosh Noosh Noosh

Noosh is ook een familie, een plek waar alle soorten mensen nieuwe ervaringen kunnen ontdekken, samen kunnen leren en elkaar kunnen opbeuren. Het doel is om positieve vibes en een creatieve ruimte te creëren waar iedereen welkom is. Om lid te worden van de Noosh-familie kun je jouw e-mailadres achterlaten en ontvang je gratis speciale voordelen. Ik ben al lid geworden. Je krijg als lid altijd gratis verzending, exclusieve inhoud en de eerste met toegang tot enorme kortingen en verkoopcampagnes. Bij Noosh draait alles om familieliefde. Een plek om contact te maken met alle mooie gezichten in de wereld. Word jij daar ook één van? Iedereen verdient het om gezien te worden. Word jij lid, deel dan al je mooie looks #NOOSHbeauty @Nooshbeauty.

Tatiana

Ik ben lid van de Noosh familie! Word jij lid van de Noosh familie?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | NOOSH pop-up store in Westfield Mall of the Netherlands

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | NOOSH pop-up store in Westfield Mall of the Netherlands

    Ohhhhh wist ik niet. Wat leuk en ziet er goed uit zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *