NOTD | Boulevard de Beauté

by Tatiana

Boulevard Beate Nailpolish 1

In Duitsland kwam ik deze leuke-too-cute-onweerstaanbare-budget nagellakjes tegen. De lakjes zijn van het Duitse merk Boulevard de Beauté. In Nederland zijn ze bij de Wibra te koop.

Boulevard Beate Nailpolish 2

Het ontwerp is zo schattig, dat ik ze niet kon laten liggen. Ze waren maar € 1,49 euro per stuk, zonde om deze niet te testen. Etude House heeft een bijna identiek design, waarvan dit design van Boulevard de Beauté is afgeleid, niet heel origineel dus. Maar tegenwoordig zien we in de beautywereld veel budget dupes van high end merken.

Ice Cream Peachy Pink

Boulevard Beate Nailpolish Peach

Boulevard Beate Nailpolish Peach 3

Als eerste heb ik gekozen voor een zalmroze, peach kleur. Ik ben dol op deze kleur. Deze kleur heb ik in 2 lagen aangebracht. Na de 2e laag gaf deze kleur een mooie dekking.

Ice Cream White Creamy

Boulevard Beate Nailpolish Cream 1

Boulevard Beate Nailpolish Cream

Als tweede heb ik gekozen voor een Creamy white kleur. Een neutrale kleur die vaak als basis wordt gebruikt bij het maken van nail art. Ook deze heb ik in 2 lagen aangebracht.

Ice Cream Swatches

Boulevard Beate Nailpolish Cream SwatchBoulevard Beate Nailpolish Peach SwatchMet 2 laagjes zijn de kleuren dekkend. Dat verbaasd mij zelfs een beetje. Na het aanbrengen van de eerste laag zag het er wat streperig uit. Maar bij het opbrengen van de tweede laag zie je dat niet meer.

Afsluiting BLOG

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

Manon 2 juni 2015 - 08:04

Wat een leuke potjes zijn het toch! Ik vind de tweede kleur heel erg mooi!

Reply
Mariëlle 2 juni 2015 - 08:36

Aa die flesjes alleen al <3 Ik vind de zalmtint heel mooi!

Reply
Petra 2 juni 2015 - 16:54

de flesjes zijn zo ontzettend leuk, jammer genoeg hebben ze ze in de wibra hier in de buurt niet meer…de zalmkleur is zo leuk!

Reply