NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

Tatiana's Blog | NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

Voor mijn NOTD voor vandaag heb ik een oldie uit mijn stash gezocht, de Salmon & Garfunkel (830) van Catrice. Ik had zin in een zomers kleurtje.

Catrice salmon & garfunkel

Allereerst het lakje, ik heb ontzettend zin in de zomer, en dit lakje geeft me precies dat gevoel! Daarom vandaag dit lakje, een nude kleur met een peachy ondertoon. Ik ben dol op dit soort kleurtjes. Wat we natuurlijk al een tijdje gewend zijn van Catrice is het platte kwastje met een ronde bovenkant. Met de ronde bovenkant kan je gemakkelijk de vorm van je nagelriemen volgen in een vlotte beweging.

Catrice salmon & garfunkel Swatches

Op de verpakking staat dat je twee laagjes moet aanbrengen, voor een volledige dekking. Dat heb ik gedaan, en dat is ook wel nodig. Het effect wat je op de foto ziet is met 2 lagen en dat vind ik wel het mooiste. Ik hou echt van een dekkende laag.

Catrice salmon & garfunkel Swatch

Als laatste heb ik nog een simpele nail art aangebracht op mijn pink en ringvinger, dat fleurt de boel nog een beetje op en geeft een nog zomers gevoel.

De meeste lakjes van Catrice zijn te vinden in de schappen van de Kruidvat voor € 2,99.

Afsluiting BLOG

Wat is jouw ultieme zomerkleur ? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

Tatiana's Blog | NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

  Wat een mooi kleurtje echt perfect voor de lente en zomer. De nail art is echt goed gelukt, heel mooi meis! Liefs

 2. Tatiana's Blog | NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

  Ik vind dit echt een hele mooie kleur!

 3. Tatiana's Blog | NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

  Wat een aparte kleur, hij ziet er op je nagels wel echt veel mooier uit dan in het flesje….

 4. Tatiana's Blog | NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

  Waua zeker wel een mooie kleur!

 5. Tatiana's Blog | NOTD | Catrice Salmon & Garfunkel

  Dit vind ik zo’n onwijs gaaaaave kleur <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *