Eveline Cosmetics 827

Eveline Cosmetics 827

Dit is mijn eerste lakje van Eveline Cosmetics. Ik kende het merk eigenlijk niet, en er is ook weinig over te vinden op internet. Onlangs was ik in Groningen en liep de Etos in en zag daar het schap staan van Eveline Cosmetics.

Eveline Cosmetics | miniMAX 827

Eveline Cosmetics 827

De kleur die ik gekozen heb is een nude kleur met een oud roze ondertoon. In het echt is de kleur iets donkerder dan op de foto’s.

Eveline Cosmetics 827

Dit lakje is qua structuur fijn en makkelijk aan te brengen met de brede kwast. Dat is echt een pluspunt van een nagellak, vind ik. De lak dekt ook goed in slechts 1 laag. De lak droogt snel en blijft lang zitten. En de nagellakjes van Eveline Cosmetics kan je voor € 1,99 kopen bij de Etos.

Eveline Cosmetics 827

Nadat ik de basislak heb aangebracht heb ik nog een nailart (bron van inspiratie) gemaakt met een zwarte nailart striper (tijdens het lakken kwam ik erachter dat deze een beetje was uitgedroogd, sorry dus voor het resultaat). Ik kan beter!

Afsluiting BLOG

 

 

Wat is jullie favoriete nagellak merk?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | NOTD | Eveline Cosmetics miniMAX

Tatiana's Blog | NOTD | Eveline Cosmetics miniMAX

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

  1. Tatiana's Blog | NOTD | Eveline Cosmetics miniMAX

    Ik kende het merk niet maar de kwaliteit ziet er echt wel goed uit! Op dit moment ben ik verslaafd aan Essie, wat een prachtig merk is dat toch 😀

  2. Tatiana's Blog | NOTD | Eveline Cosmetics miniMAX

    O ken deze inderdaad niet maar vind het kleurtje wel mooi. Favoriet is toch wel color club.

  3. Tatiana's Blog | NOTD | Eveline Cosmetics miniMAX

    Wat een aparte naturelle tint, mooi….ik heb niet echt een favoriet merk,moet nog zoveel ontdekken op dat gebied…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *