Gold Rush Gradient Nails

Gold Rush Gradient Nails

Vandaag werd ik helemaal blij toen de postbode mij een pakketje kwam brengen! De lieve Lonneke van Be_Beautifuly wist namelijk dat ik een nagellakje, die zij ook heeft, erg mooi vond. Dit lakje en nog een ander lakje (hiervan volgt nog een nail art) had zij samen met een heel lief kaartje voor mij samengesteld. Voordat dit pakje kwam was ik bezig met een nieuw artikel, ik had mijn nagels net gelakt, de foto’s waren net gemaakt. In mijn enthousiasme, jaaaa zo blij was ik met dit lakje, heb ik mijn nagels schoon gemaakt om vervolgens een mooie creatie te maken met de Gold Rush van DA.

Gold Rush is een Special & Effects Nailpolish van DA met een inhoud van 9 ml. Het is een leuk rond potje met een lange zilveren dop. Het kwastje is normaal, niet heel breed, maar dat heeft deze lak ook niet nodig. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Gold Rush Gradient Nails

Voordat ik de Gold Rush heb gebruikt heb ik eerst een basis kleur aangebracht met de Sheer Pastel Purple (nr. 149) van Kleancolor, hier verkrijgbaar. Daarna heb ik de kleur Sheer Pastel Cocoa (nr. 151), hier verkrijgbaar, erbij gepakt. Met een make-up sponsje en de 2 pastel kleuren heb ik een Gradient effect aangebracht op mijn nagels.

Gold Rush Gradient Nails

Daarna heb ik de lak goed laten drogen voordat ik eindelijk aan de Gold Rush kon beginnen. Met dit lakje was het slechts een kwestie van lakken met de juiste hoeveelheid gouden glitters. Met de Gold Rush kan je een simpele basis een Vi-Va-Voom effect geven waardoor je nagels klaar zijn voor een feestje.

Gold Rush Gradient Nails

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van het resultaat? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

 

Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

13 Reacties

 1. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

  Heel mooi, ik zei toen al dit is mooi goud.

 2. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

  Heel mooi is de combinatie geworden! Ik ben erg blij dat je er blij mee bent xxx

  1. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

   Ik vind de combinatie ook erg mooi! Echt superblij! XxX

 3. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

  Ah ik vind het zo knap! Heel erg mooi gedaan. Zou willen dat ik het zo goed kon

  1. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

   Dit was eigenlijk een makkie, maar dank je wel voor je lieve compliment! X

 4. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

  Wat een mooie grove glitter!

  1. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

   Mooi he, ik denk dat ik deze nog vaak ga gebruiken. xxx

 5. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

  Hele mooie lakjes! Dat is zeker een fijn pakketje van de postbode.

  1. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

   Heel mooi he! Het andere lakje die ik gekregen heb volgt nog. x

 6. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

  Wat een heerlijke combinatie zo bij elkaar, erg mooi!

 7. Tatiana's Blog | NOTD | Gold Rush Gradient

  die nagellakjes zijn wel heel mooi
  ik hou ook van die kleurtjes
  en ik vind het ook een super mooie combinatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *