NOTD | Gold Rush Gradient

by Tatiana
Gold Rush Gradient Nails

Gold Rush Gradient Nails

Vandaag werd ik helemaal blij toen de postbode mij een pakketje kwam brengen! De lieve Lonneke van Be_Beautifuly wist namelijk dat ik een nagellakje, die zij ook heeft, erg mooi vond. Dit lakje en nog een ander lakje (hiervan volgt nog een nail art) had zij samen met een heel lief kaartje voor mij samengesteld. Voordat dit pakje kwam was ik bezig met een nieuw artikel, ik had mijn nagels net gelakt, de foto’s waren net gemaakt. In mijn enthousiasme, jaaaa zo blij was ik met dit lakje, heb ik mijn nagels schoon gemaakt om vervolgens een mooie creatie te maken met de Gold Rush van DA.

Gold Rush is een Special & Effects Nailpolish van DA met een inhoud van 9 ml. Het is een leuk rond potje met een lange zilveren dop. Het kwastje is normaal, niet heel breed, maar dat heeft deze lak ook niet nodig. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan.

Gold Rush Gradient Nails

Voordat ik de Gold Rush heb gebruikt heb ik eerst een basis kleur aangebracht met de Sheer Pastel Purple (nr. 149) van Kleancolor, hier verkrijgbaar. Daarna heb ik de kleur Sheer Pastel Cocoa (nr. 151), hier verkrijgbaar, erbij gepakt. Met een make-up sponsje en de 2 pastel kleuren heb ik een Gradient effect aangebracht op mijn nagels.

Gold Rush Gradient Nails

Daarna heb ik de lak goed laten drogen voordat ik eindelijk aan de Gold Rush kon beginnen. Met dit lakje was het slechts een kwestie van lakken met de juiste hoeveelheid gouden glitters. Met de Gold Rush kan je een simpele basis een Vi-Va-Voom effect geven waardoor je nagels klaar zijn voor een feestje.

Gold Rush Gradient Nails

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van het resultaat?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

13 comments

Sonja 5 maart 2015 - 07:11

Heel mooi, ik zei toen al dit is mooi goud.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 maart 2015 - 15:26

Dit is zeker mooi goud! X

Reply
Lonneke 5 maart 2015 - 07:41

Heel mooi is de combinatie geworden! Ik ben erg blij dat je er blij mee bent xxx

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 maart 2015 - 15:27

Ik vind de combinatie ook erg mooi! Echt superblij! XxX

Reply
Esther 5 maart 2015 - 09:27

Ah ik vind het zo knap! Heel erg mooi gedaan. Zou willen dat ik het zo goed kon

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 maart 2015 - 15:28

Dit was eigenlijk een makkie, maar dank je wel voor je lieve compliment! X

Reply
manon 5 maart 2015 - 09:55

Wat een mooie grove glitter!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 maart 2015 - 15:28

Mooi he, ik denk dat ik deze nog vaak ga gebruiken. xxx

Reply
Anouk 5 maart 2015 - 10:36

Hele mooie lakjes! Dat is zeker een fijn pakketje van de postbode.

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 maart 2015 - 15:30

Heel mooi he! Het andere lakje die ik gekregen heb volgt nog. x

Reply
Petra 5 maart 2015 - 16:08

Wat een heerlijke combinatie zo bij elkaar, erg mooi!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 5 maart 2015 - 16:09

dank je wel! xxxx

Reply
Tiny 5 maart 2015 - 16:29

die nagellakjes zijn wel heel mooi
ik hou ook van die kleurtjes
en ik vind het ook een super mooie combinatie

Reply