NOTD | Hema Long Lasting Nail Polish Exotic

by Tatiana

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic 2

Voor een tijdje terug liet ik jullie in dit artikel ook al wat lakjes zien van de Hema. Ik was zo enthousiast over deze lakjes dat ik vandaag weer wat lakjes van de Hema voor jullie swatch, die ik een tijdje geleden heb gekocht. Dit keer uit de Exotic lijn, op het zwarte lakje na. Het is immers zomer.

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic

Uit de Exotic lijn heb ik gekozen voor een framboos roze lak en een zalmroze peachy lak (mijn favo kleur). Daarnaast heb ik voor een zwarte lak gekozen, omdat ik deze vaak voor nail arts gebruik en altijd handig is om op voorraad te hebben. Hieronder lezen jullie meer over de lakjes. Ik ben vooral benieuwd naar de kleurtjes uit de Exotic lijn. In het potje laten de kleuren mij smelten, ik hoop dat ik na het swatchen nog steeds zo enthousiast ben en de kleuren verbluffend exotisch van mijn nagels afknallen. Kijken jullie mee?

Hema | Longlasting Nailpolish Exotic 24

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Peach

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Nail Swatch Peach

Dit lakje van de Hema met nummer #24 is een lang houdende nagellak in een exotische peach kleur. Ik heb slechts 1 laag aangebracht van deze kleur om mijn nagel een mooie dekking te geven. Ik ben super blij met dit kleurtje. Bij het aanbrengen van dit kleurtje heb ik in mijn hoofd al wat outfits samengesteld die mooi bij dit lakje passen. 

Hema | Longlasting Nailpolish Exotic 22

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Fuchsia

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Nail Swatch Fuchsia

Dit lakje van de Hema met nummer #22 is een framboos roze kleur uit de Exotic reeks. Ik hoefde van deze kleur ook maar 1 laag aan te brengen om een mooie dekking te geven. Zo mooi als het kleurtje in het potje naar je lonkt, zo mooi glanst de kleur ook op mijn nagel. Ook dit is een aanrader, zeker als je van roze houdt.

Hema | Longlasting Nailpolish 851

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Black

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Nail Swatch Black

Ook dit lakje van de Hema met nummer #851 is in mijn winkelmandje beland. Het is ook een lang houdende nagellak met een diep donkere zwarte kleur. Dit kleurtje komt niet uit de Exotic lijn, en zoals ik al zei heb ik dit kleurtje meegenomen om mijn nail arts mee te maken. Ik kleur mijn nagels eigenlijk nooit altijd helemaal zwart, maar vind het wel fijn om zwart in mijn nagellak stash te hebben. Ik heb ook deze lak met 1 laag aangebracht, en op mijn pinknagel kan je hier en daar nog door de laag heen kijken. Waarschijnlijk heb ik deze net iets dunner aangebracht als mijn andere nagels. Maar ook over dit lakje ben ik zeer te spreken.

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic

De Hema Long Lasting Nailpolish Exotic kleuren zijn verkrijgbaar voor € 2,50 in de Hema filialen en online. De Exotic lijn bestaat uit 8 kleuren: nummer 28 (babyblauw), 29 (ruby red met glitter), 26 (azuur blauw), 23 (pineaplle yellow), 27 (minty green), 24 (peachy pink), 25 (purple), 22 framboos roze.

De nagellak van Hema zit in een potje van 11 ml.

Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Swatch Peach Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Swatch Fuchsia Hema Long Lasting Nailpolish Exotic Swatch Black

Afsluiting BLOG

Wat is jouw favoriete Hema nagellak?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

Lonneke 15 juni 2015 - 06:25

Vooral de eerste vind ik erg mooi dus vanmiddag ga ik hem ook halen. Ik heb eenblauw/groen lakjes van deze nieuwe lijn van de Hema.

Reply
Mandy 15 juni 2015 - 06:39

Prachtige lakken

Reply
Mariëlle 15 juni 2015 - 06:48

Ik vind vooral de zalmkleur en de roze super leuk!

Reply
Manon 15 juni 2015 - 07:52

De Hema heeft echt mooie lakken!

Reply
Petra 15 juni 2015 - 08:40

Tjee, de frambooskleurige vind ik echt geweldig mooi….toffe kleur!

Reply
Jennifer | Jenniferz 15 juni 2015 - 12:04

De eerste is zoo moooi, echt een mooie zalmkleur hahah

Reply