NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

Hema Longlasting Polish

Voor een tijdje terug liet ik jullie wat lakjes uit mijn shoplog zien. De Only You lakjes heb ik de vorige keer uitgebreid behandeld, en nu vandaag zijn de Hema lakjes aan de beurt.

Hema Longlasting Polish

Heel erg, maar dit zijn de eerste 3 Hema lakjes die ik zelf gekocht heb! Dat werd toch echt wel eens tijd. Ik wilde nog graag een grijze pastel kleur, vandaar dat ik deze gekozen heb. De 2 roze kleuren heb ik gewoon gekozen omdat ik ze erg mooi vind. Ik ben heel erg benieuwd naar de glitter lak. Kijken jullie mee?

Hema | Longlasting Nailpolish 846

Hema Longlasting Polish 846

Dit lakje van de Hema met nummer #846 is een lang houdende nagellak in de kleur pastel grey. Ik heb 2 lagen aangebracht van deze kleur om een mooie dekking te geven.

Hema: Een sterke lak die dankzij een krachtige formule minder gevoelig is voor beschadigingen of afbladderen.  Gebruik 2 lagen voor optimaal resultaat.

Hema Longlasting Polish 846 swatch

Hema | Longlasting Nailpolish 02

Hema Longlasting Polish 02

Dit lakje van de Hema is denk ik een ouder lakje, online is het lakje met nummer #02 niet meer te vinden. Het is ook een lang houdende nagellak met een pink sparkle kleur. Ik hoefde van deze kleur maar 1 laag aan te brengen om een mooie dekking te geven.

Hema: Een sterke lak die dankzij een krachtige formule minder gevoelig is voor beschadigingen of afbladderen.  Gebruik 2 lagen voor optimaal resultaat.

Hema Longlasting Polish 02 swatch

Hema | Top Coat Glitter 01

Hema Top Coat Glitter 01

Ook dit lakje van de Hema is een ouder lakje, daarom is ook online dit lakje met nummer #01 niet meer te vinden. Het is ook een lang houdende nagellak met een pink sparkle kleur. Ik ben blij met het resultaat van dit lakje. Deze zal ik vast en zeker nog vaak gaan gebruiken. Ik heb 2 laagjes met glitters aangebracht, maar dit kun je naar eigen inzicht doen, hoe meer lagen hoe meer dekking. Bij meerdere lagen geeft het een soort ‘Sand‘ effect.

Hema: Topcoat met roze glitters, om aan te brengen over je nagellak. Sprankelende topcoat voor een glinsterende finish over een kleurlak. Geeft elke manicure een feestelijke look.

Hema Top Coat Glitter 01 swatch

De Hema Long Lasting Nailpolish kleuren zijn verkrijgbaar voor € 2,50 in de Hema filialen en online.

De Hema Top Coat Glitter kleuren zijn verkrijgbaar voor € 2,75 in de Hema filialen en online.

Afsluiting BLOG

Wat is jouw favoriete kleur nagellak? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

  Die pastelgrijze kleur vind ik erg mooi, al zijn de roze lakjes ook superleuk! 😀

 2. Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

  ik vind ze alle drie heel mooi
  maar mijn voorkeur gaat naar de twee roze kleuren uit
  echt heel mooi

 3. Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

  de roze tint met de topcoat erover, dat vind ik wel een heel erg mooi combinatie samen…

 4. Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

  Heel mooie kleurtjes, zou niet meteen een favoriet kunnen kiezen!
  x

 5. Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

  Alle 3 zijn het prachtige kleurtjes.

 6. Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

  Wat heeft hema toch veel verschillende mooie kleuren 🙂

 7. Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

  Mooie lakjes van de Hema, volgens mij heb ik die laatste ook.

 8. Tatiana's Blog | NOTD | Hema Long Lasting Nailpolish

  Erg mooie kleuren bij HEMA! Ik ben er een grote fan van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *